< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd55samsu -- 8 Mayıs 2021; 3:43:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Reno 4 [Ana Konu] (72. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, S20fe yi satip reno 4 pro almayi düşünüyorum.
Onerirmisiniz degermi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
s20Femodelinin kamerası gerçekten iyi ama şarjı yoğun kullanımda günü kurtarmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 4 pro'da stereo hoparlör yok ve kamerada OİS desteği yok. Aslında s20Fe güzel telefon ama o işlemci ile telefonu heba ettiler. 4 pro'da kronik bir sorun yok diye biliyorum, düz 4 serisinde bildirim sorunu var bazen ama herkeste yok. Genellikle yoğun kullanımda günü kurtarıyor Oppo 4 serisi şarj olarak. Açık ekran olarak 6-7 saat altında ekran alan görmedim, duymadım. Ben oyun oynamıyorum ve sosyal medya kullanmıyorum, iş amaçlı kullanıyorum mesai saatlerinde (8 saat) yoğun WhatsApp,bip, telegram,mail kullanımı var sürekli olarak ve Chrome kullanıyorum en az günlük 7 saat ekran süresi var. Zaten sabah misal evden 7 çıksam gece 12'ye kadar çok rahat günü çıkarıyor ve en az %20-25 şarj kalıyor. Şu mantıkla bakın zaten aralıksız 7 saat ekranı açık tutamaz kimse eğer ki çalışan biriyse ve bundan dolayı 1 gün çok rahat yetiyor şarjı. Telefonu alalı (Oppo Reno 4) 2 ay oldu pilde düşüş yaşamadım, hâlâ verimli. Senelerdir iPhone kullanan biri olarak telefonda yabancılık çekmedim androide geçince, ortak özellikleri var. Eğer ki sizin için ois ve stereo önemliyse başka telefona yönelin ama Reno 4 pro ana kamerasi güzel diye düşünüyorum ve mono hoparlör olsada yüksek sesi. 4 Pro kullanan arkadaşlar ve varsa s20 fe geçen arkadaşlar daha nokta atışı deneyimlerini paylaşırlar sizinle forumda
Forumda görüyordum s20Fe ısınma sorunu varmış ve düzeldi mi bilmiyorum ama sanırım ekranla ilgili sorunlar vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertccc -- 8 Mayıs 2021; 14:29:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertcccMerhaba,
s20Femodelinin kamerası gerçekten iyi ama şarjı yoğun kullanımda günü kurtarmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 4 pro'da stereo hoparlör yok ve kamerada OİS desteği yok. Aslında s20Fe güzel telefon ama o işlemci ile telefonu heba ettiler. 4 pro'da kronik bir sorun yok diye biliyorum, düz 4 serisinde bildirim sorunu var bazen ama herkeste yok. Genellikle yoğun kullanımda günü kurtarıyor Oppo 4 serisi şarj olarak. Açık ekran olarak 6-7 saat altında ekran alan görmedim, duymadım. Ben oyun oynamıyorum ve sosyal medya kullanmıyorum, iş amaçlı kullanıyorum mesai saatlerinde (8 saat) yoğun WhatsApp,bip, telegram,mail kullanımı var sürekli olarak ve Chrome kullanıyorum en az günlük 7 saat ekran süresi var. Zaten sabah misal evden 7 çıksam gece 12'ye kadar çok rahat günü çıkarıyor ve en az %20-25 şarj kalıyor. Şu mantıkla bakın zaten aralıksız 7 saat ekranı açık tutamaz kimse eğer ki çalışan biriyse ve bundan dolayı 1 gün çok rahat yetiyor şarjı. Telefonu alalı (Oppo Reno 4) 2 ay oldu pilde düşüş yaşamadım, hâlâ verimli. Senelerdir iPhone kullanan biri olarak telefonda yabancılık çekmedim androide geçince, ortak özellikleri var. Eğer ki sizin için ois ve stereo önemliyse başka telefona yönelin ama Reno 4 pro ana kamerasi güzel diye düşünüyorum ve mono hoparlör olsada yüksek sesi. 4 Pro kullanan arkadaşlar ve varsa s20 fe geçen arkadaşlar daha nokta atışı deneyimlerini paylaşırlar sizinle forumda
Forumda görüyordum s20Fe ısınma sorunu varmış ve düzeldi mi bilmiyorum ama sanırım ekranla ilgili sorunlar vardı
s20fe 2 gün önce telefon kendi kendine sürekli restart attı açılmadı, hard format attım öyle düzeldi. İçindeki tüm bilgilerim resimlerim silindi acayip gıcık oldum.
ve şarjı günde 3 saat ekran süresi bile vermiyor, telefon uyku modunda su gibi şarj yiyor, ısınma sorunu android 11 le düzeldi. 1 günü henüz çıkartamadı normal kullanımda.
telefon iyi güzel güçlü harika, ama stabil kullanamadıktan sonra neye yarar. ve samsung oneui tam bir çöp + çöp plus bir arayüz. ne kişiselleştirebiliyorsn ne adam gibi ikon dizebiliyorsn. ikonlar tombik tombik aşırı iğrenç ama düzeltemiyorum vs vs.. ilk defa samsung deneyimim oldu bin pişmanım. ben bi telefon aldımmı 3-4 sene rahat kullanırım bu tel beni 1 asene bile götürmez..
bu yüzden reno 4 pro araştırdm, stabil ve şarj sorunu olmayan bir cihaz oldğna emin oldum gibi.
her cihazın kronik sorunu vardır, ama hiç biri s20fe gibi olmadğına göre. almak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 9 Mayıs 2021; 2:25:47 >
-
Reno 4 ün fiyatı gün geçtikçe artıyor, umarım fiyatı daha da artmaz ve düşer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S20 FE'yi satıp, Reno 4 Pro ile aranıza katıldım. İlk deneyim ve görüşlerim şuan çok iyi, Samsung faciamdan sonra.
-
Su klavye bastiginda algilama gibi sorun olan sadece benmiyim elimde a70 de var ayni sekil onda deniyorum hatasiz yaziyorum ama bunda öyle değil oppoda sorun var harici mükemmel iade etmeye kiyamiyorum
Gboard klavye boyutunu ayarlama sansimiz yokmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd55samsu -- 9 Mayıs 2021; 20:22:13 >
SwiftKey klavyeyi kullanmayı denediniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: artakalanSwiftKey klavyeyi kullanmayı denediniz mi?
Denedim hocam bildiğin yazarken algılamıyor
Reno 4 kullanıyorum Bluetooth ile arabaya bağlanıp müzik açtığımda ses kesilip geliyor sürekli ses gecikmesi yaşıyor olabilirim
Bu sorun nasıl düzeltilir bilgisi olan var mı?
Bu oppo da uygulama sorunları var.Android auto ya apk yükleyip arabadan video izlemek için program yükleniyor.Tüm telefonlarda çalışıyor,oppo da çalışmıyor
Robot süpürge aldım 360 marka.tüm markalara güncelleme geldi bana 1 aydır gelmedi
Böyle olacağını bilsem almazdım
Arkadaşlar selam, internette bir incelemesini gördümde telefondan ışıklar falan çıkıyor. Edge lighting diyorlar sanırım. Kullanan arkadaşlara bir sorum var. Hangi durumlarda renk renk bu mod açılmaktadır. Yardımcı olabilir misiniz?
-
Aynı sorunu ben de yaşıyorum sürekli olmasa da saniyelik duraksamalar yaşanıyor ve Bluetooth kulaklıkta da sıkıntılar çıkmıştı ama kulaklık sıkıntılı diye takmamistim, Bluetoothda bir sıkıntı var belli ki çözümü bilen var mı?
Reno 5 düşünenler varsa 4pro alsınlar ekrandan dizayna şarj hızından kapasiteye daha üstün.4 Pro kullanıyorum çok memnunum.Yeni renoda 5 Pro daha iyi ama yüksek fiyata gelecektir.
Reno 4 için diyorsanız, bu Son gelen büyük güncelleme sonrası telefona bildirim geldiğinde, ekranın çerçevesinde bir kac çeşit renkli ışık yanması olayıdır. Renk seçeneklerini değiştirme durumu da mevcuttur.
Bildirim ışığı mahiyetinde ama bir kusuru var bildirim geldiği sırada kapalı olan ekrana bakıyorsan görürsün yoksa göremezsin sonra ekran yine kararıyor ve bildirim var mı yok mu belli edecek br hareket bir daha olmuyor. Devamlılığı olmayan bildirim ışığı
Oppo bizi düşünmüş, tekrar tekrar yanar da çok elektrik gider fatura yüksek gelir diye düşünülüp tasarrufa gidilmiş bir özelliktir bu
quote:
Orijinalden alıntı: artakalanReno 4 için diyorsanız, bu Son gelen büyük güncelleme sonrası telefona bildirim geldiğinde, ekranın çerçevesinde bir kac çeşit renkli ışık yanması olayıdır. Renk seçeneklerini değiştirme durumu da mevcuttur.
Bildirim ışığı mahiyetinde ama bir kusuru var bildirim geldiği sırada kapalı olan ekrana bakıyorsan görürsün yoksa göremezsin sonra ekran yine kararıyor ve bildirim var mı yok mu belli edecek br hareket bir daha olmuyor. Devamlılığı olmayan bildirim ışığı
Oppo bizi düşünmüş, tekrar tekrar yanar da çok elektrik gider fatura yüksek gelir diye düşünülüp tasarrufa gidilmiş bir özelliktir bu
Sırf ekrandan 000000.1 piksel daha kaybetmemek için üreticilerin bildirim ledlerini tedavülden kaldırması kadar salakça bişiy olamaz.. Bu aralar Yeni bir telefon arayışındayım ve eski Note telefonumu kullanıyorum bi kaç gündür, bildirim led'i denen harika özelliğin ne kadar önemli olduğunu şu sürede daha da anladım. Ha bire ekran açıp bakmadan mesaj mı çağrı mı geldi bilmek bile kullanıcı için önemli işte..
Kendi ürettikleri yazılımsal özellik doğru düzgün çalışsa yine hadi olsun ama o da salakça eksikliklerle geliyor. Ahizenin köşesine iğne ucu kadar bi led koysalar bunun maliyeti bile yok denecek kadar az.. Enerji tasarrufu için mi yapıyolar bilmiyorum ama telefonun arka planında çalışan fazladan programlar sanki telefona yük bindirmiyor gibi minicik led'i yok ettiler.
-
Reno 4 pro'da, makro modu nasıl devreye giriyor ?
Üstteki makro kamerasını parmağmla kapattm, herşeyi denememe rağmen devreye girdiğini göremiyorum.
Ve telefon Extra HD modunda (9024x12032px)108mp foto çekiyor, biraz testler yaptm 48mp modundan daha net çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 12 Mayıs 2021; 19:7:5 > -
Pro modunda ağaç simgesine dokunup sonra çiçek simgesine dokunursan makro kamerasına geçiyor.
-
Amazon ve hepsiburada'nın kendi satıcılarında artık bu telefon yok.
Umarım 3500 civarına tekrar getirirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X