pil sorunu tekrar başladı usandırdı artık satacağım sonunda |
Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (14. sayfa)

-
-
Sanki biraz daha hızlı azalmaya başladı
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: nurullahkizekBen de yılbaşında Teknosa'dan aldım.Benim telefonda da android 10 var.Güncelleme sorgulayınca güncelsiniz deniyor.Güncelleme gelirmi?Gelirse ne zaman gelir?Yaşayacağız göreceğiz.Yani yalnız değilsiniz.
Oppo müşteri hizmetlerini aradığımda güncelleme dağıtımlarını üç faza ayırıyorlarmış. Aradığımda ikinci fazın ortalarındalarmış. Seri numarasına göre aşama aşama güncellemeleri dağıtıyorlarmış.
Bende de durum hala aynı, güncelleme gelmedi ve senin gibi benzer zamanlarda aldım.
-
bu telefonun övünülecek bir tarafı var o da hiç ısınmaması.
yalnız yukarıda üye demiş, işlemcisi gayet yeterli diye. hiç de öyle değil. telefonu kötü yapan zaten işlemcisi olsa gerek. 90 tane dosyayı bir taşıma yapın bakalım telefona da ondan sonra muhabbetini yapalım telefonun işlemcisi hakkında. kaldı ki çok daha büyük boyutda toplu taşım yapınca, devamını getiremiyor.
-
Türk Telekom abonelerine VOLTE aktif edildikten sonra üstte VOLTE ikonu gozukuyormu. Bana VOLTE aktif edildi, kullanabilirsiniz diye mesaj geldi. Ama ikon yok. Vodafondan telekoma gectim. Vodafonda iken ikon gözüküyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelsin ama sistem oturduktan sonra gelsin.Forumda herkes güncellemeden sonnra bataryadan şikayetçi.Şu anda bu haliyle bataryadan ben memnunum adrenaline gerek yok.Güle güle kullanın.Günceleme gelirse buradan paylaşırsak bekleyenleri de haberdar etmiş oluruz.
-
Merhaba;
Reno 4 lite cihaz ile güzel bir paylaşım yapılmış
Video, fotoğraf performansını merak edenler için fikir verebilir.
-
Arkadaşlar, ayarlar,ekran parlaklık, osie görsel ne işe yarıyor. Onu aktif etmenin bir yararı var mı?
Arkadaşlar, ayarlar,ekran parlaklık, osie görsel ne işe yarıyor. Onu aktif etmenin bir yararı var mı?
Osie görsel 'OPPO'nun kendi geliştirdiği görsel optimizasyon teknolojisi olan OPPO Ekran Görüntü Sistemi (OSIE), üçüncü taraf uygulamalarda kısa videolar izlerken görsel efektleri artırmak için görüntü doygunluğunu ve kontrastını artırır' diye bir bilgi var.
Kısaca renkler daha canlı oluyor herhalde.
-
Bana halen güncelleme gelmedi, sebebi ne olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıt için sağol. Yani Netflix de açmanın bir anlamı yok o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: NRCLKOsie görsel 'OPPO'nun kendi geliştirdiği görsel optimizasyon teknolojisi olan OPPO Ekran Görüntü Sistemi (OSIE), üçüncü taraf uygulamalarda kısa videolar izlerken görsel efektleri artırmak için görüntü doygunluğunu ve kontrastını artırır' diye bir bilgi var.
Kısaca renkler daha canlı oluyor herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizim telefon grubunda hiç hareket yok. Herkes sorunsuz kullanıyor galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: blacksea2601
Bizim telefon grubunda hiç hareket yok. Herkes sorunsuz kullanıyor galiba.şahsen bende bir sorun yok pili de epey düzeldi. memnun bir şekilde kullanıyorum cihazı.
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Arkadaşlar, NGCam 7.4 v2.0 gcam uygulaması bizim telefonda çalışıyor. Uzun araştırmalarım sonucunda buldum. Kamera, portre, video, gece kamerası, astro hepsi çalışıyor. İlgili linki buraya yükleyemedim. Google'a NGCam 7.4 v 2.0 yazarsanız site çıkıyor. Buradan indirebilirsiniz. Yüklendikten sonra çalıştırın. İlk başta masa üstüne atar. Arka planda kapatın tekrar çalıştırın. Güle güle kullanın.
-
quote:
Arkadaşlar, NGCam 7.4 v2.0 gcam uygulaması bizim telefonda çalışıyor. Uzun araştırmalarım sonucunda buldum. Kamera, portre, video, gece kamerası, astro hepsi çalışıyor. İlgili linki buraya yükleyemedim. Google'a NGCam 7.4 v 2.0 yazarsanız site çıkıyor. Buradan indirebilirsiniz. Yüklendikten sonra çalıştırın. İlk başta masa üstüne atar. Arka planda kapatın tekrar çalıştırın. Güle güle kullanın.Teşekkürler hemen deneyelim.
quote:
Arkadaşlar, NGCam 7.4 v2.0 gcam uygulaması bizim telefonda çalışıyor. Uzun araştırmalarım sonucunda buldum. Kamera, portre, video, gece kamerası, astro hepsi çalışıyor. İlgili linki buraya yükleyemedim. Google'a NGCam 7.4 v 2.0 yazarsanız site çıkıyor. Buradan indirebilirsiniz. Yüklendikten sonra çalıştırın. İlk başta masa üstüne atar. Arka planda kapatın tekrar çalıştırın. Güle güle kullanın.indirdim ve yükledim harika fotoğraflar çekiyor gerçekten. teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X