maalesef arkadaşlar kayda değer bir gelişme göremedim. kullanımlarım şu şekilde netflix toplasan 10 dk izlememişimdir. film sarmadı kapattım. 10 dakikada %8,51 tüketmesi inanılmaz gerçekten. yada pil analizinde bir anormallik var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03ECCCBA8 -- 8 Ocak 2021; 2:39:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-03ECCCBA8maalesef arkadaşlar kayda değer bir gelişme göremedim. kullanımlarım şu şekilde
netflix toplasan 10 dk izlememişimdir. film sarmadı kapattım. 10 dakikada %8,51 tüketmesi inanılmaz gerçekten. yada pil analizinde bir anormallik var.
Alıntıları Göster%8.51 tüketti derken, harcanan %67'lik pilin %8.51'ini tüketti demek istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yüzde 33 kaldıgında 6 saat ekran süresi varsa iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Uygulamalar ekranındaki, aşağı yukarı kaydırmaya yarayan kenar imlecini nasıl kaldırabiliriz? Bilgisi olan var mı?
m.
-
-
-
Nedir bu dirac hd tam olarak?
Çok fazla bilgim yok ama anladığım kadarıyla gerçek zamanlı olarak sesleri yeniden işleyen bir yazılım. Dolby veya DTS gibi ama bence efekten daha fazlası. İsveçli bir firma.
Lüx otomobil firmalarıyla çalıyor.
Bir bilen gelir anlatır belki. -
galaxy note 5 paket olunca reno 4 lite aldım.
instagram satış sayfası için kullanıyorum.
sorun şu ki note 5 kadar iyi bir kameraya sahip değil. veya ayarlardan bem beceremedim.
renkler çok soluk. canlılık yok,
özellikle intagram story çekimlerinde kötü sonuç veriyor, takipçiler bile anladı telefon değiştiğini.
kamera ayarları ile ilgili bir bilgi düzenleme var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
galaxy note 5 paket olunca reno 4 lite aldım.
instagram satış sayfası için kullanıyorum.
sorun şu ki note 5 kadar iyi bir kameraya sahip değil. veya ayarlardan bem beceremedim.
renkler çok soluk. canlılık yok,
özellikle intagram story çekimlerinde kötü sonuç veriyor, takipçiler bile anladı telefon değiştiğini.
kamera ayarları ile ilgili bir bilgi düzenleme var mı?bir ayara gerek yok bu cihazlarda ama bende note 5 kullandım ve kamerasının bu cihazdan daha iyi olduğunu pek düşünmüyorum.
Gördüğüm kadarıyla pil güncellemesi işe yaramış. Ne dersiniz sizce almalı mıyım? Bilmem gereken başka bir sorun var mı arkadaşlar size göre?
Güncelleme belli bir sıraya göre mi geliyor? Benim telefon hala android 10 , colores 7,2 ve güncelleme kontrolu yaptığım zaman telefonunuz güncel diyor.
-
-
telefon Türkiye oppo garantili mi yada kaçak yolla girmiş telefonmu -
Oppo Türkiye garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 9 Ocak 2021; 22:59:39 > -
kaçak gelen telefonlar genelde o ülkeye göre güncelleme alır siz bir sorgulayin yoksa oppo müşteri hizmetleri yardımcı olur -
Nokia 6 sonrası aranıza katıldım.
Cihazı kurar kurmaz ilk iş gelistirici seçeneklerini aktif edip ana güncellemeleri kapatmak oldu.
Oppo Android 11 i olgunlastiramadan cihazlara dağıtıyor ve sonuç hüsran.
Daha 1 sene geçilmez Android 11 e.
Gcam yükleyip çalıştırabilen varmı? Varsa link verebilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pil performansı düzeldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X