< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 5 Ocak 2021; 12:6:23 > |
Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (11. sayfa)
-
-
Merhaba;
Aynı şeyden bende müzdaripim. Bende Whatsapp ilk sekmede ama işim gereği çokça kullandığım Outlook uygulaması en sonda. Neye göre sıralıyor nasıl sıralıyor anlamadım.
Önceki cihazımda dediğiniz gibi en çok kullanılanlar otomatik en başa sıralanıyordu.
-
Teşekkürler, uzunca bir süre aramıştım -
Bilgi için teşekkür ederim.
Peki bu cihazda ben barkod-karekod okumak için herhangi bir uygulama görmedim.
Barkod okuyucu için nasıl bir yol izleyeceğiz.
-
uygulamaya döndürmek için bastığında biraz uzun bas ignele çıkan sekmede ignele bas ilk sıraya alır -
Teşekkkürler
Peki barkod-karekod okuma için nasıl bir yol izleyeceğiz. Cihazda yüklü herhangi bir uygulama görmedim ben.
-
karekod hiç kullanmadığım için bir şey diyemem -
Tamam ben buldum.
Kamerayı açıp aşağıda işaretli Google lens kısmını açınca barkod okuyucu görevini de yapıyor.
-
Tekrar merhaba;
Hatta kamera kısmından en sağda daha fazla kısmına gelip ekstra HD yi seçerseniz 108mp yazılım destekli fotoğraf çeker. @rone1907 bahsettiği extra HD bu oluyor.
Buda aklınızın bir köşesinde dursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 5 Ocak 2021; 15:22:8 > -
Teşekkürler -
bilgi paylaşıldıkça güzeldir 👍 -
oha. biri bu telefonda 108 mp var dediğinde inanmamıştım. extra HD seçince dehşet foto çekiyor arkadaşlar. geniş çaplı manzara fotosu çekecek olanlar kesin açsın bu özelliği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum genel olarak cihaz iyi bu cihazdan önce xiaomi mi note 8 ve mi 9t cihazlarını kullandım. Note serisinin bataryası buna reno 4 lite a nazaran daha iyi ve uzun süre dayanıyor. Oyun oynamıyorum ama sosyal medyaları çok aktif kullanıyorum 6-7 tane platformda etkin olarak paylaşımlar yapıyorum. Kamera konusunda ; arka kamerası çok güzel ön kamerasında xiaomi yine tercihimdir.
Özellikle son güncellemeden sonra batarya konusunda biraz sıkıntılar yaşıyorum. daha hızlı tükenmeye başladı. Optimizasyon ayarlarıyla da ilgili olabilir bilmiyorum cihazı sıfırlayacağım öyle editlerim burayı da. Ön kamerayla video performansı izlemek isteyenler için link bırakıyorum.
-
-
bakalım ne değişecek -
cihaz açıldıktan sonra yöneticiden optimize edip cihazı kapatarak şarjı fulledim. yarına kadar deneyeceğim, sonucu paylaşırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende bir paylaşımda bulunayım,
ekran görüntüsü aldığınız da eğer aşağıdaki butona basarsanız otomatik olarak sayfa kayırdırarak aşağı doğru ekran görüntüsü almaya devam ediyor.
Örnek
-
-
Ana ekranda ekranın üst kısmındaki uygulamalara parmagimiz yetişmediği için sağ veya sol alt köşeden parmağımızi ortaya sürüklediğimiz zaman ekran simgeleri küçülüyor ve kolayca basabiliyoruz, aynısını mesela Chrome da gezinirken yapabiliyor muyuz? Yukarıdaki 3 noktaya basmak tek elle çok zor. iPhone da 2 kere home tuşuna basınca ekran aşağı kayıyordu mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X