Şimdi Ara

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
11
Favori
58.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen kayar vaziyette, diğer oyunlarda da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formattan sonra dün fark yoktu ama bugün memnunum umarım böyle gider.
    Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

• Son güncellemeden sonra şarjı resmen su gibi içiyor. 1 saat ekran süresiyle şarj 20'ye iniyor. Bekleme modunda bile kendiliğinden bitiyor. Format gerçekten çözüm olur mu bilmiyorum.

• komutan ucan tekme kullanıcısına yanıt

Hocam sizin durum benden vahimmiş,bence denemeye değer, yalnız tüm uygulamalar silinecek ona göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: komutan ucan tekme

Son güncellemeden sonra şarjı resmen su gibi içiyor. 1 saat ekran süresiyle şarj 20'ye iniyor. Bekleme modunda bile kendiliğinden bitiyor. Format gerçekten çözüm olur mu bilmiyorum.
    format biraz da olsa olumlu etki ediyor 1 haftadır bunu farkettim. akıcılık da artıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbu gün anlamsız bir şekilde öğleden sonra sünger gibi bataryayı bitirdi 😟 keyfim kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun.Telefonun video çekiminde 1.5 metreden uzak sesleri kayıt yaparken sorun olduğu gibi yazılar var.Sizin cihazda da böylebir sorun var mı video çekip atma şansınız olur mu?yada bilgi verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam son güncellemeyle sorun ortadan kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Merhaba hayırlı olsun.telefonun video kaydı yaparken sesi uzaktan iyi kaydetmedigiyle ilgi sorun varmış.Sizin izleniminiz ne yönde 1.5 metreden uzak sesleri kayıt sorunu var mı?

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam son güncelleme ile birlikte sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal076

Merhaba hocam son güncelleme ile birlikte sorun çözüldü

Yanıtınız için teşekkürler.Bekleme fırsatım olmadığı için p40 lite aldım

• batarya konusunda telefon bataryayı hızlı bitiriyorsa telefonu açıp kapatın bende düzeldi uzun süre hiç kapatmadan kullanınca ne oluyorsa artık
  • beyler bi gece telefonu %10 falandı açık bıraktım kendi kendine pil tüketip telefon kapanmış, sabah kalkınca full şarj yaptım.

Şimdi batarya sanki daha iyi gidiyor, bi deneyebilir misiniz? yalnız batarya bitsin ve tel kapansın sonra full şarj yapın.

• Bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Güncelleme sonrası şarj durumu düzeldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Güncelleme sonrası şarj durumu düzeldi mi?

1 ocakta güncelleme gelecekmiş pil sorunu üzerine çalışmalar yapılıyormuş. onun dışında güzel telefon diyebilirim sınıfının en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün oppo Türkiye den aradılar. Telefonu reset yapın şarj süresi olumlu şekilde düzelecek denildi. Reset attım. Şuan için aynı gibi.

• Bilginin kaynağı nedir?

AZ önce çağrı merkezi ile görüştüm. Sorunun farkında olduklarını ve en kısa sürede bir güncelleme geleceğini söylediler. Ama net tarih veremiyoruz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 23 Aralık 2020; 14:36:51 >
  • Ben kapanana kadar telefonu kullandım sonra şarj ettim, sanki bir tık iyi gibi

• rone1907 kullanıcısına yanıt
    açıp kapatınca da aynısı düzeliyor bir uygulama da sıkıntı olabilir
  • yaw size bişi sorcam bazı uygulamalarda mesaj gelince kırmızı nokta çıkıyor(örn Telegram) ama whatsapp facebook twitter gibi uygulamalarda mesaj gelince bildirim sayısı gösteriyor, ne yaptıysam hepsini bildirim sayısına çeviremedim sizde durum nasıl?

• Arkadaşlar bende pili sıfırlayıp, şarja takmaya karar verdim,şöyle ilginç bir şey oldu, oyun oynayıp pili tüketmeye başladım,pil%15’ten sonra resmen tükenmeye başladı,süre iki katına çıktı diyebilirim, şaşırdım açıkçası,neden böyle olmuş olabilir bi fikriniz varmı?

• arkadaşlar bu fotoların biri 48 mp diğeri normal. ama aralarında hiçbir fark yok. yakınlaştırırken de fark yok. 48 mp açınca fark etmesi gerekmez mi ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.