Şimdi Ara

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
11
Favori
58.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu gün NFC özelliğini kullandım güzel bir özellik
  • 1 saati dijital saat çalışıyor anolog dediğiniz gibi çalışmıyor
    2 kullanmadığım bir şeydi eksik eksiktir düzeltilmesi gerekir
    3 adam ikonları neden kaldırır anlamadım ama siz aradığınızda WhatsApp ise ona bağlanıyor ikon olmalı
    4 mesenger kullanmadim vardır sıkıntısı
    benim anlamadığım o kadar mühendisi neden besliyorlar hicmi denemiyorlar
  • Acil güncelleme lazım,bugün takılmalar yaşadım,pil zaten berbat,telefonu alalı 5gün oldu şansıma tüküreyim.
    Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende takılma yok son derece akıcı çalışıyor ama şarjda en az %20 kayıp var. Eski sürüme nasıl dönebilirim? Önceki sürümün pilinden çok memnundum. Android 11 de beni çeken bir özellik yok. Eski sürümü istiyorum

• Arkadaşlar sikayetvar.com a girin yazın şikayetinizi bataryanın mahfolduğunu söyleyin hiç üşenmeyin ne kadar çok şikayet olursa o kadar dikkate alırlar çalışma yaparlar.

• Oppo ya mail atayım dedim,bı türlü gitmedi posta,bide buraya yazalım.

• Oppo ya ulaşabilecek her yere mail attım. Mahfettiler güzelim telefonun pilini. Tam eski telefonumun bana yaşattığı kanser edici pil sorunundan artık kurtuldum oh be dedim derken, bu güncelleme sağolsun mahfetti.

• Bu nasıl iş anlamadım. Önce video ses kısıklığı sorunu vardı o yüzden almadım, şimdi de güncelleme sonrası batarya sorunu... Sanırım batarya sorunu bitince başka bir sorun çıkaracak OPPO :) En iyisi almamak olacak... Arkadaşlar yüklenin maillere. Bence şikayet var üzerinden gitmenizde iyi olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 9 Aralık 2020; 22:5:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Bu nasıl iş anlamadım. Önce video ses kısıklığı sorunu vardı o yüzden almadım, şimdi de güncelleme sonrası batarya sorunu... Sanırım batarya sorunu bitince başka bir sorun çıkaracak OPPO :) En iyisi almamak olacak... Arkadaşlar yüklenin maillere. Bence şikayet var üzerinden gitmenizde iyi olacaktır...

Şimdilik alma dostum. Pil sorununu çözerlerse gerçekten güzel cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-03ECCCBA8

Şimdilik alma dostum. Pil sorununu çözerlerse gerçekten güzel cihaz.

Alıntıları Göster

Evet güzel cihaz epeydir inceliyorum. Tavsiyenizi dikkate alıyorum hocam, sağolun. Bakalım zaman ne gösterecek :)

• Arkadaşlar güncelleme indi fakat yapmak istemiyorum bu güncelleme dosyasını saklama alanında bir türlü bulamadım nasil bulup silebilirim

• güncelleme sonrası ilk defa tam gün günlük kullanımda telefonu kullandım batarya benim kullanmama göre yaklaşık yüzde 5 civarı fark etti telefonda sevdiğim en önemli şey daha hızlı bir kaç ufak dokunusla onlarda düzeltilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

güncelleme sonrası ilk defa tam gün günlük kullanımda telefonu kullandım batarya benim kullanmama göre yaklaşık yüzde 5 civarı fark etti telefonda sevdiğim en önemli şey daha hızlı bir kaç ufak dokunusla onlarda düzeltilir

Hızı akıcılığı iyi ama önceki sürümün de herhangi bir sıkıntısı yoktu bu açıdan. Ama pil olayı çok üzdü. Keşke dediğin gibi %5 fark olsa hiç takmazdım ama fark öyle böyle değil.

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Net %30 düşüş var.

• xeserx X kullanıcısına yanıt
    benim kullanımı yönü ile yazdım borsa takibi ve sosyal uygulamalar aldığım ekran görüntüsü oyun yok internet kullanımı kendi interneti
    wifi kullanımı yok Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 10 Aralık 2020; 13:11:36 >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Hocam durum bu.Rahat 3 ila 3,5 saat ekran süresi olmalıydı.

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

• xeserx X kullanıcısına yanıt
    kullanılan programlar ve kullanım tarzı bataryayı çok etkiliyor güncelleme sonrası ilk gün bataryayı su gibi içti sonraki günlerde azda olsa benim için düzeldi bir önceki telefonum xaiomi redme 9s ti 5000 amper batarya var oda nerdeyse aynı oppo nün ara yüzü benim için daha iyi
    eksik yanları varmı var kullandıkça ortaya çıkıyor güncelleme ile giderirler diye umut ediyoruz
  • Hard format deneyen var mı? Belki öyle düzelir diyenler var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.