Şimdi Ara

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
11
Favori
58.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

güncelleme geldi VİDEO KAMERADAKİ SES SORUNU GİDERİLMİŞ

Hocam Reno 4 Lite için değil mi bu güncelleme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme geldi ve sürüm yükseldi görselleri attım video ses sorunu da gitmiş
    ben şu an güncel versiyonu kullanıyorum Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 6 Aralık 2020; 16:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

güncelleme geldi ve sürüm yükseldi görselleri attım video ses sorunu da gitmiş
    ben şu an güncel versiyonu kullanıyorum

Tamamdır , sağolun hocam.

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Özellik olarak Sohbet balonları geldi mi hocam? Samsung kullanırken çok işime yarıyordu. Color OS 11 ile gelmesi lazımdı. Geldiyse çok iyi olcak..

• kullanışlılık artmış kafa topu oynuyorsun WhatsApp bildirim mesajı geldiğinde eskiden yukarda balon şeklinde olurdu şimdi oyunun içinde maçlarda olur kayar şekilde geçiyor ben çok beğendim kullandıkça değişik özellikleri meydana çıkıyor
  • Yeni güncelleme ile pil daha hızlı bitiyor. Bir kaç gün kullanımdan sonra daha net belli olur. Ama eski performans yok

• uur_ast U kullanıcısına yanıt
    sanki biraz daha çabuk bitiyor ama telefon bariz daha hızlı

Evet çabuk bitiyor gibi.

Teşekkür ederim, Yapı Kredi mobil uygulamasında ayarı açmamışım, daha deneme şansım olmadı fakat ümitliyim
  • Arkadaşlar Merhaba
    Telefonda Google mesajlar uygulamasını kullanınız var mı?
    Sohbet özelliği var diye bu mesaj uygulamasını kullanıyoum ama boyna sohbet özelliği kapanmış buluyorum.. Bu durum çok can sıkıcı.
    Daha önceki telefonum Huawei idi , telefon üreticisine canlı sohbet olsun mail yolu ile olsun ulaşmak için türlü türlü yollar vardı.ozellikle de telefonla beraber gelen yüklü bir uygulama ile bu durum çok basitti.. Oppo da ise böyle birşey bulmak mümkün değil.kendi sitesi üzerinden dahi bize ulaşın başlığından kaç kere mesaj yazmama rağmen,her yollayışımda hata ile karşılaşıyorum.. Oppo dan soğumama ramak kaldı.

• %20 şarjda 6saat ekran süresi alırken,güncellemeden sonra 4saate düştü.Şimdilik böyle,yarın bidaha bakıcam,sonuç ne olacak.

• rone1907 kullanıcısına yanıt
    asıl ben teşekkür ederim kullanmadığım bir özellikti ayriyeten bankadan açmak gerekiyormuş bilgi paylaşıldıkça güzel bende denemedim yanlız tek kart tanımlanıyor telefon üzerinden tanımlı kart varsa değiştirilebiliyor
  • xeserx X kullanıcısına yanıt
    şarj olayı bakalım nasıl olacak telefon daha seri geldi bir önceki telefonum xiaomi redme 9s ti hiç memnun değildim klavye de hızlı yazmada a ve l harfini çoğu zaman basmiyor du ara yüz uygulama kapatma iPhone gibi kullanım olarak ben memnunum eski telefonum iPhone göre şarj çok iyi
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/ Ek ayarlar/ Talimatlar/ Satış sonrası hizmetler. Buradan temas kurabilirsiniz, ben faydalandım dün
    markadan markaya farklı uygulamalar oluyor Huawei hariç tüm markaları kullandım hepsi aynı Xiaomi redme 9s vardı servislik oldu adamlar arızayı bile söylemediler mesaj yazıyorsun harf basmıyor a ve l harfinde mutlaka duruyorsun servis normal diyor
  • Pil konusunda katılıyorum bariz bir düşüş var. Umarım ara güncellemelerle düzeltilir. Yoksa eski sürüme dönebilirim.

Merhaba;

Evet Oppo nun kendi sitesinden bilgi paylaşımı hata veriyor.

Cihaz ile yaşadığınız her türlü sorunu görsel ekleyerek support.tr@oppo.com adresine mail ile bildirebilirsiniz.

Bir müddet sonra geri dönüş yapılıyor.

• Arkadaşlar merhaba;

Son gelen ColorOs11 ve Android11 güncellemeleri sonrası cihazların durumu malumunuz,

Ben zamanla verilecek güncellemeler ile cihazların sorunsuz olacağına inanıyorum.

Fakat;

Yaşanan ve yaşadığımız sıkıntıları hepimiz buraya yazıyoruz fakat bunları Oppo ya da bildirmemiz lazım. Ben güncelleme sonrası yaşadığım sıkıntılar ile ilgili müşteri hizmetlerini aradım sıkıntılarımı söyledim. Adamlar tamam güzel dinliyor ama bana söyledikleri şey bunlar ile ilgili tarafımıza dönüş sayısı çok az diyorlar.

Demek ki yaşanan sıkıntılar için bildirim sayısı çok olursa ona göre güncelleme için çalışma yapılacak ve düzeltme güncellemelerini daha hızlı yayınlayacak. Zaten müşteri temsilcisi de aynı şeyi söylüyor şikayet durumuna göre çalışma yapılır diyor.

Kısaca sorunlarımızı buraya veya Facebook gruplarına yazmamız yetmiyor lütfen bunu ya Oppo müşteri hizmetleri ile yada support.tr@oppo.com adresine mail ile bildirmenizi rica ederim. Kalın sağlıcakla.

Benim kendi yaşadığım ve bildirdiğim sorunlar:

1- Güncelleme ile gelen kişiselleştirme ayarlarında her zaman açık sekmesinde Desen ve Analog saat seçimi yapıldığında seçili desen çalışmıyor. (Gerçi desen ve analog hiç birisi çalışmıyor) 

Oppo reno 4 lite alanlar kulübü

2-Yine daha önce sorunsuz kullanılan Her iki taraftan kaydırma hareketleri mesaj, internet vb. yazışma olan uygulamada klavye açık olduğunda klavye hizasında kaydırma hareketi çalışmıyor. Önceden çok güzel sorunsuz kullanıyorduk. 

3- Daha önce yine sorun olmayan Rehber kısmında kişi bilgileri altında kişiye ait numaraların yanında örneğin Whatsapp simgesi görünürdü, şimdi herhangi bir simge yok güncelleme ile kayboldu. Numara var ama ne için var niye var belli değil. 

4- Messenger uygulamasından mesaj geldiğinde ekrana baloncuk çıkıyor ve altında kapat ve uygulamaya gir seçeneği çıkıyor fakat uygulamaya git seçeneğine tıkladığımızda mesajlaşma direk uygulamaya gitmeyerek kapanıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 9 Aralık 2020; 12:59:5 >

• Sonuç bu.Keşke güncellemeseydim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.