Fotoğrafları elinizle büyütürken daha fazla zum yaptırıyo hepsi bu,yani sizin yanlış yaptığınız bişey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (10. sayfa)
-
-
telefonu bir kaç gün açık kalınca bende yapıyor telefonu kapatıp açınca durum düzeliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: xeserxFotoğrafları elinizle büyütürken daha fazla zum yaptırıyo hepsi bu,yani sizin yanlış yaptığınız bişey yok.
onda da bi fark görmedim de neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon şarjı içiyor durum fena
-
şarj durumu hikaye. tavsiyem bu modeli unutman. bu kıyağımı da unutma.
istiyorsan al ve pişman ol. buraya da sonra yazarsın, "haklıymışsın dostum.. "diye.
güncelleme geldi bunu da belirteyim:
coloros11 - android11
cph2125_11c.18
alacak olan var ise vaz geçsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 28 Aralık 2020; 1:5:11 > -
Benim telefonun şarj durumunda ara sıra sapıtıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, şarja takınca ekran ışığı açılıyor ve açık kalıyor bunu nasıl kapatabilirim ? gelişmiş ayarlardan şarj olurken ekran açık seçeneği kapalı
-
telefonu açıp kapatın düzeliyor -
oppo bir yazın ayarlarla alakalı bir durum gibi ayarlara baktım bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 29 Aralık 2020; 17:51:9 > -
-
benimki kafasına göre bu gün resmen içti ama bazen hiç bir şey olmuyor telefonu günde bir sefer açıp kapatmak lazim -
quote:
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy
benimki kafasına göre bu gün resmen içti ama bazen hiç bir şey olmuyor telefonu günde bir sefer açıp kapatmak lazimben hemen her gece yatarken kapatıyorum telefonu. günde 1 kere şarj ediyorum.
güncelleme ile umarım bu konuya el atarlar ben seviyorum bir önceki telefonum xiaomi note 9s ti ara yüzünü hiç sevmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy
güncelleme ile umarım bu konuya el atarlar ben seviyorum bir önceki telefonum xiaomi note 9s ti ara yüzünü hiç sevmedimxiaomi arayüzünü bende sevmiyorum kullanımı en keyifli olan opponun. bir de Huawei
9s ten önce iPhone 6 kullanıyordum opponun kullanımı çok rahat -
wifi performansı kesinlikle sorunlu. laga düşürüyor ve bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
-
Merhabalar, 48 MP ayarını bulamadım, nereden yaptınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: rone1907
Merhabalar, 48 MP ayarını bulamadım, nereden yaptınız?ben de merak ettim. kamerayı açınca, fotoğraf değil de en sağa doğru devam ettiğinde daha fazla bölümüne giriyorsun. o bölümde extra hd ayarı var. bunu seçip de resim çektiğinde, fotoğrafın ayarlarında görünen rakam: (9024x 12032 pixel) / 16,1 mbyte
-
Merhaba;
Eğer ColorOs11 yüklü ise fotoğraf kısmında yukarıda aşağı gösteren ok işareti var onu aşağı çektiğinizde seçenekler çıkıyor oradan 48mp ayarlayabilirsiniz. @haykoatmaca @rone1907
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 5 Ocak 2021; 8:37:2 > -
Merhaba, fotograflardan bir foto seçip whatsapp ile göndereceğimiz zaman , fotoyu seçip gönder dediğimde whatsapp son sekmede olduğu için sona kadar kaydırmak zorunda kalıyorum, normalde sık kullanılanın gönderim yönteminin ilk sekmeye gelmesi gerek lakin burada sabit olarak en son sekmede; her seferinde çok yorucu oluyor, bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X