Şimdi Ara

Oppo reno 4 vs Samsung m51

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun zamandır telefon araştırması yapıyordum ve bu ikisi arasında kaldım m51 batarya olarak aklımı fazlasıyla çeliyor ama benim için zaten bir günü rahat rahat çıkartması yeterli aradığım şey o, m51 mağazalarda olmadığı için kalınlığını ve büyüklüğünü kestiremiyorum o yüzden sipariş etmeye tedirginim oppo ise fazlasıyla şık ve hafif pil olarak da kurtarır gibi duruyor ama emin olamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

• Oppo reno 4 bir günü rahat çıkarır. Kaldı ki 30 dk da %100 şarja ulaşıyor. M51'de kronik sorunlar var. Bataryası 7 bin mah diyorlar fakat batarya ile ilgili sıkıntı yaşayan çok. Düşünülmesi gereken şu. Bir gün dayanması+1,30 saatte şarj kronik sorunlu samsung mu? Bir gün dayanması+30 dk da şarj oppu mu? Samsung orta segment ve orta üst segment telefon piyasasını artık tamamiyle çinlilerin eline verdi. Onlarla kapışmak için de kronik sorunlu ve müşterinin kafasını karıştıracak şeylerle orta segmente oynuyor. Bence tercih edilmesi gereken bu segmentte oppo olmalı. Samsung alacaksanız amiral gemisi alacaksınız. Kaldı ki onlar da birkaç seneye voog şarja geçmediği müddetçe geride kalacak.

• Pençe_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler, evet samsunglarda genellikle kronik sorunlar oluyor m51de de kamerada pembelesme sorunu okumuştum ama bu işler şans tabii ki Reno 4 pil hariç her konuda üstün zaten sadece gün içinde ikinci kez şarja takmak istemiyorum çalışırken özellikle eziyet olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackMamba97 B kullanıcısına yanıt
    İkinci kez şarja takmak gibi bir şey söz konusu değil. Ben oppo Reno 4 Pro kullanıyorum çok aktif kullanmama rağmen iki kere takmadım hiç. Ancak çok oyun oynamak lazım

Teşekkür ederim, benim için önemli olan o zaten gün içinde Bluetooth full açık saate bağlı oluyor arada da konum ve arama, sosyal medya bunlar için yeterli olsa rahatça günü bitirsem yeter.

Ben de Samsung gw 3 ile kullanıyorum teli. Bluetooth hep açık, sürekli ekran açık, sosyal medya aktif kullanım, video montaj programı kullanıyorum ve fazla oyun oynuyorum. Bir de şarja gece yatmadan yarım saat koyuyorum sonra alıp oynuyorum %80 e kadar. Sabah olunca yüzde seksenden itibaren kullanıyorum ve bu saat itibariyle de şarj bitiyor şu an %14

Bütün senaryoları anlattığıniz için teşekkürler sizin yariniz kadar anca kullanıyorum telefonu çok rahat çıkartırım günü o yüzden sipariş verebilirim yeniden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hatırlatayım benim ki Pro ama sanırım düzünde de bataryalar aynı diye biliyorum. Dediğim gibi Samsung m51 alıcıyı kandırmak için üretilen bir cihaz bence. Zaten bayilerin satmama sebebi de düşündürüyor insanı. Diğer markalar neden devasa batarya kullanmıyor o zaman? Bir kandırmaca gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 17 Mart 2021; 19:24:29 >
    Biraz araştırmıştım normal reno4 ile pro arasında çok ufak tefek farklılıklar vardı o yüzden büyük bir değişim olmaz pilde muhtemelen, dediğiniz gibi o pul direkt çekiyor insanı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.