Şimdi Ara

oppo Reno 5 Lite (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
7
Favori
28.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazen ses açma tuşuyla, ekran kapama tuşuna yanlışlıkla basıp telefonu sessize alıyor.

Bunu iptal etmenin bir yolu var mı ?

Ses açma tuşu+power tuşuna basınca hiç bir şey olmasın istiyorum.

?????

• Plan-M kullanıcısına yanıt

Çözümü var.

Öncelikle Developer menüsünü aktif edip içinden USB Debugging'i aktif edin.

Ardından "Minimal ADB and Fastboot" kurup telefonu debugging modunda PC'ye bağlayın.

ADB komutu ile şu komutu girin kısayol tamamiyle iptal oluyor.

Alıntı

metni:
    adb shell settings put secure volume_hush_gesture 0

1 yaparsanız yeniden aktif olur. Güncelleme geldiğinde ayar sıfırlanabilir tam emin olamıyorum. Eğer sıfırlanırsa yine aynı işlemi yaparsınız.

• Başkan çok sağol. Bunu denemeye çalışıcağım. Şu an kafam güzel uğraşamam. Ama cevap için sana çok teşekkürler.

Keşke Oppo bu kısayolların ayarlamasını da kullacıya bıraksaydı, veya ses açma kapama tuşlarını sola koymasaydı.

• Subat ayı güvenlik güncellemesi geldi bugün.

Android 13 güncellemesi ya gelmeyecek ya da gelse bile yılsonuna doğru gelecek galiba. Halbuki A94 (aynı telefon) beta 13'ü almıştı Ocak ayında Asya ülkelerinde.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt

ufak olarak geliyor öyle. ben tam ekran yapabiliyor muyuz onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt

Bugün 13 güncellemesi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Çok iyi haber, geç bile kalmıştı. Umarım beklenene değmiştir. ColorOs 13 güzel görünüyordu.

• selam, benim bu telefonla alakalı 2 sorunum var. çözümü varsa sevinirim.

1. kopyaladığım bir telefon numarasını arama ekranına nasıl yapıştıracağımı bulamadım.

mesela whatsapptan bir telefon numarası geldi, onu kopyalıyorum. ancak arama (tuşlama) ekranında yapıştıracak bir yer bulamıyorum.

2. ekranı otomatik parlaklığa aldığımda -ki %90 bu şekilde kullanıyorum- karanlık ortamda direkt olarak en düşük ışığa alıyor ve en düşük ışık gerçekten çok zor görünüyor. mesela ışıklar kapalı bir şekilde TV izliyorsanız ekranı görmek çok çok zor oluyor. mecbur manuel olarak yükseltiyorum. daha önce kullandığım hiçbir telefonda böyle bir derdim olmamıştı.

bunlar dışında 1 yıldır sıfır sorunla kullanıyorum.

çözümlerini bilen varsa müteşekkir olurum.

• Android 13 ile oto parlaklık sorunlu şu an. Güncelleme ile düzeleceğini tahmin ediyorum. 12'de o sorun yoktu.

Kopyala yapıştır için ise, kopyaladığın numarayı yapıştırmak için önce rastgele bir rakam gir, rakamın hemen yanına basılı tutunca yapıştır seçeneği çıkıyor. Yapıştırdıktan sonra rastgele rakamı silersin. Rakam girmeden, rakam girme yeri açılmıyor çünkü.

• Reno 5 Lite kullanıcısıyım gelen arama veya ben arama yaptığımda ekranda arayan kişinin veya aranan kişinin numarasını gizleme işlemi nasıl oluyor sadece isim gözükmesini istiyorum.

• Bende reno 5 lite kullanicisiyim. Su an itibari ile bu topic i okuyunca 12.1 e gecmeye karar verdim. Rahatsiz etme secenegi aktifken bildirimler sizde otomatik kapaniyor mu? Bende kapanmiyor.acayip can sikici bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coloros ve andr 13 gelmiş.

4.63gb

oppo Reno 5 Lite

• oppo Reno 5 Lite oppo Reno 5 Lite oppo Reno 5 Lite

• enenengin E kullanıcısına yanıt

3 ay oldu geleli. Baya iyi gidiyor şimdilik. Umarım 14' de gelir. Artık yeni telefon almak imkansız oldu.

• Merhana bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. OPPO reno 5 lite telefonum var. Recovery moddan çıkamıyorum. format işlemleri başarısız diyor eni tekrar aynı recovery moda atıyor. ve seçeneklerde wipe data da yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.