Şimdi Ara

oppo Reno 5 Lite (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
28.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben daha 11 deyim bende yazılım güncelleme kısmında 12.1 geldi ama daha yapmadım sizin sürüm kaç oldu yeni güncellemeyle şarj durumu nasıl sırf şarj yüzünden 11 de kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Son gelen güncelleme bugları düzeltiyor bide son güvenlik yamasını içeriyor. Telefon şu an bugsuz gibi neredeyse. Güncelleme yaptıktan sonra hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Batarya 11 ile aynı belki daha iyi oldu. Tam stabil hale geldi diyebilirim Coloros 12.

• Telefonun fiyatı şaka gibi artıyor. Yakında araba parasına yetişecek. Hbde 8200 falan olmuş

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Sifir fiyatlari çok saçma. Ama ikinciel fiyatlari ondan daha saçma bi telefon. sifiri 8 bin 3 5 aylik oppo 4.5 bin .d

• Şarj sanki 12 ile daha iyi oldu. Mobil veri ile bile baya bı ekran süresi alabiliyorum.
    oppo Reno 5 Lite

• SpinalTap kullanıcısına yanıt

İyi görünüyor

Sırf şarj meselesi yönünden 11 de devam ediyorum. Pil yüzde göstergesi yine küçük yazı mı android 12 de seçenek var diyorlardı pil ikonunun yanında da ayarlanabiliyormuş bi pil göstergesi seçeneklerinin ekran görüntüsünü yüklermisiniz

• Pil simgesi baya bir özelleştirilebiliyor. Simge yatay dikey yuvarlak. Yüzde içinde yanında ya da Simge olmadan sadece yüzde.

oppo Reno 5 Lite

• Oppo türkiye forumunda 12.1 güncellemesi yapan arkadaşlar telefona apk uygulama yüklenemediğini söylemiş 11 de böyle bir sorun yok sizde durum nasıl

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Geçen sene Nisan ayında almıştım 4.573,99 TL oppo Reno 5 Lite 

• ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt

Oppo reno 6 daha mantıklı şuan. Fiyatlar çok saçma. Fiyatlara bakılırsa şuan doların 40 tl enflasyonunda %800 falan olması lazım.

• Yeni güncelleme geldi.

• Yeni güncelleme notlarında çok birşey yazmıyor. Sadece son güvenlik yaması diyor ama pil sanki daha iyi oldu bende. 1 saatten fazla ekran süresi almaya başladım.

oppo Reno 5 Lite

Bu süreyi wifi ile mi yoksa mobil veri ile mi aldınız

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

%70 wifi diyebilirim sanırım. Geri kalan zamanlarda mobil veri haliyle.

Ekran süresi az ama 3 günü geçmiş beklemesi. Android 11 oppo reno 5 lite full mobil veri 8 saatin altına düşmüyor wifi ile 10 saate yaklaşıyor nekleme süresi olarak 4 günü geçtiğim günler var o zaman da ekran süresi 5 buçuk saat civarı alıyorum sırf şarj yüzünden 12 ye güncellemiyorum

• Wifi ile 1 günde 10 saate yaklaşıyorum bende coloros12 ile. 3-4 günde şarj etmek harika gerçekten. Hem batarya da aşınmamış oluyor.

• İkinci el 4500'tl ye eşim için aldım bu telefonu. 18 ay garantisi devam ediyor. Cidden telefonun ikinci el fiyatları şaka gibi. Hoparlörü dışında her şeyinden de çok memnunum. Tam bir fiyat performans ürünü.

• Selamlar

Arayan kişinin fotoğrafını tam ekran görme gibi bir şans var mı acaba bu telefonda?

• teritori T kullanıcısına yanıt

Rehberi Google rehberden senkronize ediyorsanız, Google rehberde kişilere profil resmi eklerseniz arayanın resmi görünür aradıkları zaman.

• Selam arkadaşlar. Babamda da oppo var.

Bazen ses açma tuşuyla, ekran kapama tuşuna yanlışlıkla basıp telefonu sessize alıyor.

Bunu iptal etmenin bir yolu var mı ?

Ses açma tuşu+power tuşuna basınca hiç bir şey olmasın istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 31 Aralık 2022; 19:14:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.