Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buradaki arkadaşta nereden bilgi edinmiş bilmiyorum fakat 7:32 olan yerde rx17 Neo nun android 9.1 güncellemesi alacağını söyledi bununla dark mode gelebilir.
    Emrah Fidanyoutube
    ✓Oppo Rx17-Neo Android-9 Coloros-6 Güncellemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=Srm04IlPzm8&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    Dark Mode from Night - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nightapp.darkmode

Bu uygulamayı dene bende Google play siyah oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi kul

Bu uygulamayı dene bende Google play siyah oldu.
    Olmuyor üstüne telefonu kitledi nerdeyse 5 dakika hiçbir şey yapamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben kullanıyorum bir sıkıntı yok şimdilik 🤔
    Olmadı tlfnunu sıfırla yaptığın bir ayardan dolayı uyumsuz olabilir.

• quote:

Ben kullanıyorum bir sıkıntı yok şimdilik 🤔
    Olmadı tlfnunu sıfırla yaptığın bir ayardan dolayı uyumsuz olabilir.
    İnstgram da oldu mu sizin ?

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

Instagram kullanmıyorum ama indirdim giriş sayfası bu şekilde

• quote:

Instagram kullanmıyorum ama indirdim giriş sayfası bu şekilde
    Olmuş sizde bende niye olmadi anlamadım bir kaç arkadaş daha deneyebilir mi acaba tek sorun benim telefonda mi ?

Bende de hata vermeye başladı uygulama dark moda alınca TLF donuyor.

play.google.com
    Dark Social - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nightmode.dark.social

Bu uygulamayı deneyebilirsin. Uygulama içinden Instagram, Facebook hesaplarına giriş yapıyorsun dark mode şeklinde kullanıyorsun. Güvenilir mi onu bilemem millet memnun yalnız.

• quote:

Bende de hata vermeye başladı uygulama dark moda alınca TLF donuyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nightmode.dark.social

Bu uygulamayı deneyebilirsin. Uygulama içinden Instagram, Facebook hesaplarına giriş yapıyorsun dark mode şeklinde kullanıyorsun. Güvenilir mi onu bilemem millet memnun yalnız.
    Teşekkür ederim bunu biliyorum ama böyle istemiyorum ben kendi uygulasinda dark mode olsun istiyorum

Ayarlara gir arama yerine "geliştirici" yaz. Geliştirici seçeneklerini aktif et. Sonrasında bir daha arama yerine geliştirici yaz "Hızlı ayarlar geliştirici kutuları" yazan yere tıkla. "Görünüm özelliği incelemeyi etkinleştir" i aktif et sonrasında dark mode from night uygulamasını yükle.
    play.google.com
    Dark Mode from Night - Apps on Google Play

Başta donabilir biraz bekle sonrasında karanlık moda ayarla uygulamadan çık Google Play'a bak eğer olmamışsa tekrar uygulamaya gir karanlık moda bir daha tıkla artık olması gerek.
    Bende Instagram'da Google play de karanlık modda.
    Deneme yanılma yoluyla yaptım. Bir problem çıkmadı bende umarım sende de çıkmaz sorumluluk kabul etmiyorum ona göre :)

• quote:

Ayarlara gir arama yerine "geliştirici" yaz. Geliştirici seçeneklerini aktif et. Sonrasında bir daha arama yerine geliştirici yaz "Hızlı ayarlar geliştirici kutuları" yazan yere tıkla. "Görünüm özelliği incelemeyi etkinleştir" i aktif et sonrasında dark mode from night uygulamasını yükle.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nightapp.darkmode
    Başta donabilir biraz bekle sonrasında karanlık moda ayarla uygulamadan çık Google Play'a bak eğer olmamışsa tekrar uygulamaya gir karanlık moda bir daha tıkla artık olması gerek.
    Bende Instagram'da Google play de karanlık modda.
    Deneme yanılma yoluyla yaptım. Bir problem çıkmadı bende umarım sende de çıkmaz sorumluluk kabul etmiyorum ona göre :)
    Dediklerinizi yaptım şuan oldu inşallah kapanmaz geri

• quote:

Orijinalden alıntı: bayatliarif3

Dediklerinizi yaptım şuan oldu inşallah kapanmaz geri

Alıntıları Göster
    Dediklerinizi yaptım oldu ama inşallah kapanmaz geliştirici seçeneği sürekli açık mı olması lazım

Geliştiriciyi kapatmamalısın, bunun içinde telefon yöneticisini kullanmaman gerekiyor. Denedim Instagram eski haline döndü. Uğraştırıyor biraz bu yöntem. Dark mode uygulaması donar da hiç tepki vermezse uygulamanın verilerini temizle tekrar gir olur İnşAllah.

• Bu da kurtarmadı geri eski haline dönüyor.

• Bildirim sorunu çözüldü diyoruz ama bence tam olmamış, saat hariç diğer bildirim simgeleri wifi mobil veri gibi tamamı sağa alınmalı.

• Bi kul B kullanıcısına yanıt
    Aynen sonradan eski haline dönüyor kendiliğinden, guncellemeden önce oluyordu eski haline donmuyordu

• kdrsahin kullanıcısına yanıt
    Aslında bu uygulamalara donanım haber gibi gece modu özelliği gelmesi lazım kendi tercihimizle seçebilmemiz lazım. Bu neyin politikasıdır anlamadım amaç belli android 10 yüklenebilecek tlflar alalım diye.
    Ha bu arada oppo nun tema uygulamasını yükleyebilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi kul -- 22 Aralık 2019; 20:8:54 >
  • Bi kul B kullanıcısına yanıt
    Oppoforum sitesinde konusu var ve orada yükleme linkleri var hepsini denedim hiç birini yükleyemedim, Android 8 deyken yüklemiştim, yukleyebilen olursa haber verirse memnun olurum

• kdrsahin kullanıcısına yanıt
    Ben de denemiştim yabancı forumlarınkini fakat olmadı opponun politikası da ayrı bir muamma Hindistan bölgesinde uygulama var fakat Avrupa'nın günahı ne acaba 🤔⁉️

• 1- samsung watch kullananlar arabaya bindiklerinde arac ile telefon baglanmiyordu. Coloros 6 ile duzeltilmis.

2-telefonun ekrani tek el ile kullanmak icin buyuk adamlar telefon arama kisminda kisiler, arama kaydi ve favori kisileri yukari tarafa cekmisler. Bence buyuk bir hata. Bu simgelerin alt tarafta olmasi daha mantikli. Kaldi ki ayni problem facebookta da var.

3- telefonun bataryasindan sikayet edenler pil kalibrasyonundan faydalanabilir, ise yariyor.

4- eskiden otomatik program baslatma en fazla 5 tane izin veriyordu, bu sinirlamayi kaldirmislar.

5-telefon android auto kullanirken sacmaliyor. Hala cozemedim. Aracta telefon iznini degistirin yaziyor.

6- dark mode yetismedigi icin gri tonlama diye siyah beyaz tv goruntu modu koymuslar.

7-ekranda saat ve hava durumunu gosteren simge tasarimi hala cok kotu.

8-takvimde hep 31 yaziyor halbuki o gunun tarihi yazsa daha sik olurdu. Bu ozelligi saat icin yapmislar ama gereksiz. Saat zaten sol ustte var, onemli olan tarih idi.

9-ustten gelen bazi ozellik simgelerini herkes begenmis ancak dipnot dusmek lazim 2015 yilinda htc m8 telefonda ayni tasarim vardi. Bildigin kopyalamislar.

10-eskiden programin yerini degistirirken altta sayfalari gosteriyordu. Hangi sayfaya atmak istiyorsan simgeyi onun ustune getirince direkt olarak o sayfaya gidiyordu. Bunu degistirip ayfon (iphone) gibi sayfa kaydirmaca yapmislar. Eskisi daha guzeldi.

11- eskiden pil sekmesi altinda onerilen kismini secince programlarin internet ile iliskini kesiyordu haliyle bildirim alamiyordun. Simdi bu duzeltilmis ancak istedigin programa en az 1 kez manuel giris yapman lazim. Sonrasinda arka planda o programi aciyor.

12- wifi baglanti eskisinden daha stabil gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.