< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 20 Aralık 2019; 20:52:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 20 Aralık 2019; 20:52:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nisandan beri güncelleme bekliyorum, oppo Ekim sonu dedi diye hadi bekleyelim diyoruz ama artık tadı kaçmaya başladı yok seri numarasına göre olacakmış bilmem neymiş hala güncelleme alan cihaz duymadım
|
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar, Ne şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar |
aynen katılıyorum, kalitesiz derken kaliteden ne anlaşıldığı önemli olan.
kaliteden güncelleme anlaşılıyorsa yanlış bir değerlendirme, telefon kesinlikle kaliteli ve ben çok memnunum ama 2800 den birden 1800 e düşmesi açıkçası insanın moralini bozuyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdem05 -- 19 Şubat 2019; 17:3:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdem05 -- 22 Şubat 2019; 19:28:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros007 -- 21 Şubat 2019; 19:43:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdem05 -- 22 Şubat 2019; 19:47:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|