Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplar için teşekkürler, umarım şu güncelleme bi an önce gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar Rx17 almayı düşünüyorum.özellikle batarya ve stabil çalışma konusunda tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
    Teşekkür ederim.
  • mstfbudak07 M kullanıcısına yanıt
    Stabil çalışma konusunda sorun yok. Batarya gerçekten uzun gidiyor.

• murdem05 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. A9 tanıtılmış çinde Türkiye ye gelir mi kısa zamanda bilginiz var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RX17 Neo ve Redmi Note 7 arasında kaldım, Opponun güncelleme desteği beni açıkçası korkutuyor GCam dahi kullanılamıyor araştırdığım kadarıyla custom açıdan 0 desteği var bana fikir verebilecek var mı acaba?
  • mstfbudak07 M kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bilgim yok malesef.

• BarisAbut B kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince yardımcı olayım.
    Fiyat farkı 800 lira. Rx17 , rn7 ye göre pahalı.
    Aynı olan neler.
    İşlemci, ram ekran boyutu.
    Opponun artıları
    Ekran amoled, hafıza 128, batarya süresi, ön kamera ve malzeme kalitesi
    Redmi n7 nin artıları
    Şarj usb type c hızlı şarj, işletim sistemi, fiyat, arka kamera
    Bunlar için oppo alınırmı size kalmış.
    Birde oppo color os 6 ile android pie sürümünden sonra destek vereceğini düşünmüyorum.
    Redmi n7 android pie ile geliyor android 10da alır diye düşünüyorum. İki tane xiaomi kullandım 2side bozuldu pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum yani hassas geliyor. Oppo daha kaliteli malzeme ve stabil işletim sistemi.
    Karar sizin.

• Ben de destek verileceğini düşünmüyorum dünyada bu telefonu kullanan kişi sayısı bir hayli az en fazla 9.0 alacaktır o da meçhul araştırıyorum doğru düzgün bilgi yok hiç forumlar vesaire bomboş içime hiç sinmiyor Redmi Note 7 alacağım sanırım
  • Merhaba arkadaşlar, Oppo Reno serileri için konu açacak olan arkadaşımız var mı?
  • Mrb arkadaşlar Nisan ayı içinde gelecek olan güncelleme hakkında bilgisi olan var mı, geldi mi, ne zaman gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzdere20 -- 4 Mayıs 2019; 14:43:2 >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Sen aç yoksa açan zor çıkar Reno avrupa fiyatı 500 euroymuş 4 binden aşağı gelmez yarı fiyatına redmi note 7 varken oppo reno alınmaz. 4 binede çok iyi amiral gemiler var. Oppo renonun 400 eurodan başlaması lazımdı.

Rx17 serisine gelirsek kesinlikle fiyatının hakkını veren cihazlar değiller. Birde güncelleme almıyorlar. Güncelleme önemli değilse gider meizu alırsın en azından fiyatı yarı yarıya daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Mayıs 2019; 19:20:21 >
  • Önceki gün Teknosa ya mate20lite almak için girmişken çalışan arkadaşın yönlendirmesi ile ilk kez duyduğum opporx17 neo yu alıp çıktım. İlk izlenimlerim gayet güzel, umarım uzun vadede sorun yaşamam.

• kopernikolatesla kullanıcısına yanıt
    Bi anda kendimi gördüm sadece mağazalar farklı mate20lite diye girdim mağazaya oppo rx17 Neo ile çıktım, hayırlısı artık

• Aynı fiyat olduğunu kabul ederek ve teknik ozellklere bakmadan sadece kullanım dikkate alinarak soruyorum,xiaomi redmi note 7,meizu 16 ve oppo ev 17 neo yu ekran kalitesi,pil performası,stabilite veya arayüz akıcılığı,oyun performansı ve kamera performasi (megapixel ı dikkakete almadan) konusunda kıyaslar mısınız?mümkünse her modelin artı beya eksileri ayrı ayrı söyleyebilir mısınız?şimdiden teşekkürler...

• telefon inanılmaz akıcı 3 aydır aldım kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

kesinlikle tavsiye ederim,telefonun yanında annenize güzel bir hediye olarak kahve makinesi veriliyor genel'de o bile 300 tl .
    fiyatı 2700 2800 düştü.
    telefon akıcı hızlı.
    arayüzü çok hoş
    kamerası güzel.
    oyun performansı'da güzel.
    sadece telefon markası yeni ülkeye geldiği için,biraz tedirginlik duyabilirsiniz ama çok ilgililer.
    ve bir şey sormak istiyorum siz değerli arkadaşlarıma;
    telefonda ayarlar'dan çentiği gizliyebiliyor muyuz ?

ve sizlerin telefon hakkında en çok beğendiğiniz özellikleri nedir,değişik gelen çünkü 4 aydır kullanıyorum bazen bakmadığım şeylerin olduğunu görüyorum.

not:batarya kullanımı gayet iyi sadece batarya dolması 2.30 saat civarı sürüyor bir tek olumsuz yani bu (hızlı sarj desteklemiyor)telefon.
  • usa2006 U kullanıcısına yanıt
    meizu ve oppo daha android 9 almadılar çok kötü güncelleme desteği. Geri kalan performanslarda meizu daha iyi. Rm7 ise çok daha ucuza rx17 neo nun aynısı diyebiliriz. Yani ya meizu 16 alıp daha performanslı cihazı güncellemesiz kullanacaksın ya da rm7 alıp daha çok güncelleme alacak cihazı seçersin.
  • Samsung A50 ile bu cihaz arasında kaldım gibi.
    Kullanıcısı az olduğu için doğru düzgün bilgi de yok. Kullanan arkadaşlar biraz yorum yapabilir mi.

• Genel olarak tatmin edici bir cihaz, sizlere can sıkan farkedebildiğim kötü yönlerinden bahsedeyim
    1 - Özellikle bildirim yönünden sıkıntısı var, gelen bildirimler üstteki durum çubuğunda hiç bir şekilde gösterilmiyor,
    2 - Instagramda storyler ekranın dışına çıkıyor, bunu düzeltecek bi ayar var mı bilmiyorum ama ben bulamadım, buna benzer şekilde bazı siteler ve uygulamalarda aynı şekilde ekran dışına kayıyor, hani bilgisayarda çözünürlük ayarları düzgün olmaz da görüntü büyük-basık, yana uzamış vb şekilde olur ya aynı o şekilde oluyor ve ben bunu düzeltecek bi ayar bulamadım
    3 - Nisan ayında güncelleme gelecek gibi bir şey vardı ama araştırmalarıma göre oppo fazla güncelleme desteği vermiyormuş.
    4 - Batarya yavaş doluyor
    5 - Kamerası gayet tatmin edici fakat flash ışığı biraz cılız kalıyor gibi
    6 - Ülkemiz piyasasına yeni giren bir marka olduğu için kılıf vb aksesuar bulmak biraz zor
    Şimdilik aklıma gelen bu kadar. Birde bir kıyaslama yapayım bu cihazdan önce kullandığım yaklaşık 5 yıl önce almış olduğum Sony Xperia Z3 ten hız vb olarak pek bi fark göremedim
    Açıkçası fiyatının hakkını veren bir cihaz olarak gelmedi bana, alın beğenmezseniz paranız iade gibi bir durum olsa düşünmeden geri veririm. ama almış bulundum artık mecbur kullanıyoruö

• Oppo nun bazı yazılımsal özelliklerini merak ediyorum ,

Yüz tanıma mevcut mu ?
    Telefonda ikincil alan (misafir alanı ) var mı ?
    Uygulamalara şifre koyma var mı ?
    çift tık açma veya kapama var mı ?
    Telefonu elinize alınca ekran açılması var mı ?
    Netflix widevine sertfikası nedir ? Yani Hd ibaresi var mı videoların yanında ?

Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.