Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyor mediamarkt mağazasından 2400 + 75bonus kampanyasıyla abime aldım.
    bu çevreme aldırdığım 3. rx17 neo oldu. gerçekten premium bir marka
  • Arkadaşlar bayram sonuna oppo rx17 neo almaya karar verdim yalnız bulunduğum yerde fiyatı 3000 tlyi geçti internetten almak istiyorum. Hepsiburada ve n11 in güvenli olduğunu buldum. Iki sitede 3 satici arasinda kaldim (kırmızı renk almak istiyorum)
    1- hepsiburada fiyat 2.767 tl
    www.hepsiburada.com
    Oppo RX17 Neo Fiyatları & Özellikleri Burada! - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/oppo-rx17-neo-128-gb-oppo-turkiye-garantili-p-HBV00000GWK8V

2- n11 fiyat 2.600
    www.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu

3- n11 fiyat 2.700
    www.n11.com
    Oppo Rx17 Neo 128 Gb (oppo Türkiye Garantili) - n11.com
    https://www.n11.com/urun/oppo-rx17-neo-128-gb-oppo-turkiye-garantili-881180?magaza=cennetelektro

Siz olsanız bu üçü arasından hangisini alırsınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ernarmi E kullanıcısına yanıt
    Akşam 10’dan sonra vatan bilgisayar internet sitesinde fiyatı 2600 TL’ye düşürüyor, 2 gündür düşürmediler belki haftasonu diye ama 10 gün kadar takip ettim hep düşüyordu, öyle bi şeyi bekleyebilirsiniz bence. 2600’den daha ucuz hiç bir yerde bulamadım bende.
  • Vatan bilgisayardan memnun olan kimseyi görmedim illaki sorun çıkarıcak bir şey buluyolarmiş hepsi burada en güveniliri ama en pahali da orada. N11 den alınır mı siz olsaniz 3 seçenek içinden hangisini seçersin

Teknoloji şans işi biraz ne olacağı hiç belli olmaz, ben olsam vatandan alırdım en azından adamların yerleşik bir yeri var gidip atar yapılabiliyor . Ben de çok baktım hatta tam RX17 Neo alacak gibi oldum ama sonra LG G7 almaya karar verdim gibi, bu haftasonu da alacak gibiyim. Mesela onu mecburen internetten alıcam çünkü başka alabileceğim bir yer yok.

Vatan'dan iPhone alan arkadaşım vardı, garantisinin bitmesine 4-5 gün kala bozuldu, vatan aracılığıyla servise verdi ve iade kararı çıktı, gerçi Apple servisleri bozuk telefonla uğraşmıyor direk yenisini veriyor ama mağdur etmediler arkadaşımı.
  • SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    2 günde bir 2600 liraya düşüyor. aklıma bide samsung a70 cihazı takıldı teknik olarak oppo rx17 neo dan iyi ama ikisinin karşılaştırmasını pek göremedim sizin bir fikriniz var mı
    A70 bana aşırı büyük geldiğinden hiç düşünmedim bile, tercih meselesi yani. A50'den daha üstün özellikleri var, kamerası da A50'ye göre daha iyi ama dediğim gibi o kadar büyük telefon düşünmüyorum ondan dolayı çok araştırmadım ve bi şey diyemem. LG G7 düşünmemin sebeplerinden biri bile biraz daha küçük olması.

• Dostlar merhaba, gördüğüm bir yorumda başlarda iyi olan ürünün 2-3 ay sonrasında azda olsa yavaşlama gösterdiği şeklinde bir ibare vardı. Bu telefonu kullanan arkadaşlar bu duruma açıklık getirirse sevinirim. Xiaomi Redmi Note 7 ile bu telefon arasında kaldım açıkçası. Yorumlarınız neler?
  • Xiami ve huaweinin ürürünleri kağıt üzerinde daha iyi gibi görünselerde opponun yazilimi çok iyi telefonu sana yakin bir yerdeki telefoncuda incelemeni (vodafone bayilerinde oluyor) ve daha iyi fikir sahibi olmanı öneririm. Yukarda arkadasin dediği vatan bilgisayardaki kampanya bitmiş ben kaçırdım ama internette şuan en ucuz ve güvenli bulabildiğim yer teknosa 2800den 2603 liraya iniyor. Ben siparişi verdim. Kacirmayin.

• Arkadaşlar bu telefon hakkında insanların çok fazla ön yargısı var. Bu on yargiyi kirmak icin saglam bi youtube videosu cekmeyi planliyorum bahsetmem gereken taraflarını bulmamda bana yardimci olur musunuz.
    Ek bilgi: eski telefonum gm 5 plus
    : youtube kanalim "samed karakus" kulaklik ile alakali videosu olan
    :youtube kanalinin ismini vermek yasaksa kaldiririm.
    Destek ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• Bende bu cihazı alıcam yanlız kafama takılan cihaz güncelleme alır mı bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayatliarif3

Bende bu cihazı alıcam yanlız kafama takılan cihaz güncelleme alır mı bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
    Yazilimi gayet stabil suan guncelleme almasina gerek yok.

• Zuckuss kullanıcısına yanıt
    Cihazı yeni aldım daha elime geçmedi ama öyle diyorlar yazılımsal bir sıkıntı yokmuş ama hani ilerde yenilikler gereğince alır mı onu merak ediyorum mesala Oppo şuan ColorOs 6.0 çıkardı RX17 Neo da 5.0 versiyonu var sonra Android güncellemesi de var yani cihazı aldım ama bunlar kafamda soru işareti oluşturuyor
  • bu telefon ne zaman android 9 güncellemesi alacak?
  • Arkadaşlar merhaba bende 3 ay önce iphone 7 den oppo rx17 neo ya geçiş yaptım telefonda genel olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım sayılır ama outlook, gmail vs uygulamarda bildirim problemim var outlook desteğe felan başvurdum bütün ayarlarım guncel her şey normal hiç bir sorun olmaması lazım deniyor ama ben hiç birinin bildirimlerini almıyorum ancak uygulamayı açarsam sayfa yenilenince bildirim geliyor yoksa gelmiyor. Var mı benimle aynı sorunu yaşayan, varsa çözüm yolu çok memnun olurum . Teşekkürler!
  • fyzblgc F kullanıcısına yanıt
    Bu genel bi sorun, uygulamaların çoğunda anlık bildirim gelmiyo o uygulamayı açtığında geliyor bildirimler. Arkadaşlar bir takım çözüm önerileri bahsetmiş ama farklı şeylerden bahsediyorlar bu soruna çözüm yolu yok. Ancak telefona güncelleme gelirse o şekilde düzelecek ama oppo da da güncelleme konusunda sıkıntılar varmış öyle fazla güncelleme vermiyomuş. Bildiklerim bunlar aynı sorunları bende yaşıyorum ve bu yüzden telefondan soğudum. Söylediğim şeylerde yanlışım varsa bilgisi olan arkadaşlar düzeltirse sevinirim, bizde öğrenmiş olur memnun kalırız

• yakuzucu Y kullanıcısına yanıt
    Bende sabırla bekliyorum ama, yok bi türlü vermiyorlar güncellemeyi, gelse de şu güncelleme bi takım sorunlar çözülecek mi görsek

• Kuzdere20 K kullanıcısına yanıt
    anladım beklemekten başka çare yok o zaman teşekkürler
  • Bu sorunları hem Oppo Türkiye'ye hemde Oppo Çin'e yazmanız, onları harekete geçirecektir daha da hızlandıracaktır. Ben her ikisine de yazdım. Çalışıyoruz bu sorunlar hakkında dediler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.