Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özelikle vatan yazılmış gibi sandım da, teşekkürler
  • bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    Oppo ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Android Sürümü güncellememekte fakat ColorOS ( Arayüzü ) güncellenmesi gelecek ve bunu telafi etmek amacıyla yeni çıkacak ColorOS 6.0 sürümü , Android 9 sürümünün özelliklerinin çoğunu dahil ediyor olacaktır. ColorOS 6.0 sürümü tamamen hangi tarihte geleceğinden ve hangi modellere dağıtılacağından kesin bir bilgimiz şimdilik olmadığı halde fakat bizim resmi websitemizihttps://www.oppo.com/tr/ vehttps://www.oppo.com/tr/coloros6/ ziyaret ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. (Oppo Türkiye'den güncellleme var mı sorusuna aldığım cevap e-mail olarak)

• Müşteri hizmetlerinin bırsey bildiği yok zaten Türkçe yi bile zor konuşuyorlar Suriyeliler çalışıyor sanki. Ben
    Oppo da çalışan birine sordum Android 9 ve Coloros 6 kesinlikle alıyor test aşamasında cihazlar dedi 2 günde bir yazıyorum şuan piyasada ki cihazlara ve yeni gelen cihazlarin hepsine verilcekmis test ediyorlarmış. İnşallah en yakın da biter testlerde gelsin artık güncelleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatına göre çok pahalı görüyorum telefonu, kullananlar ne kadar memnun bilmiyorum ama..
    edit:fiyatına göre pahalı yanlış oldu, fiyatını hak etmediğini düşünüyorum olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 6 Temmuz 2019; 15:44:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ,

Telefondan oyun performansı ve kamera olarak çık başarılı memnunum. Fakat bir porblemim var çözemedim sinirleri bozuyor oppo desteğe mailde attık rebot yapın dediler yaptım düzelmedi.

Problem şu ,
    Whatsapp da herhangi bir kişiye ses kayıtedip gönderdiğizde dosya karşıya gidene kadar bildirim sesi geliyor telefon sessizdeyse titreşim yapıyor. Ve mesela gönderdiğiiz sesi dinlemek istediğinizde aynı şekilde ses veya titreşim geliyor. Bildirim seslerinden sesli msjı duyamıyorum. Bunun kapatılması gereken bir aysrımı var ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

• Bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu cihazı ve son derece memnunum.Ancak bazı şikayetlerim var:
    1-instagram hikaye , Snapchat gibi uygulamalarda video paylaştığım zaman kalite oldukça yüksek bir şekilde düşüyor.
    2-Ve özellikle bazı uygulamalardan bildirim alamıyorum.
    Önerisi olanlar varsa bekliyorum

• Yagizaalp Y kullanıcısına yanıt
    Instagram yada Snapchat da hiç paylaşım yapmadım daha onun için bilmiyorum eğer kalite düşüyorsa bunun düzeltilmesi lazım kameranin tüm performansini instgram, Snapchat vs uygulamalarda kullanılması için güncellemede ayarlar yapılması lazım ama şuan için normal kayit yapip paylasmani önerebilirim en azindan kalite düşmez.

Bildirim konusuna gelince ben şuan için bildirimlerde bir sorun yaşamadım sen hangi uygulamada sorun yaşıyorsan onu ayarladan uyku moduna geçirme sürekli arka planda açık kalsın o zaman belki düzelir eğer olmazsa yetkililere bunu bildir bende her gün yazıyorum güncellemenin biran önce gelmesi için.

• Yagizaalp Y kullanıcısına yanıt
    dostum bende de bazı uygulamalarda bildirim gelmiyor bunun normal olduğunu güncelleme ile düzeleceğini söylediler oppo türkiye bende hergün mail atıyor yada arıyorum telefon gerçekten son zamanlarda çıkan orta segment telefonların çoğundan başarılı bence uzun yıllar bir iphone kullanıcısı olarak bunu dile getiriyorum
  • Şu güncelleme bir gelse bakalım benimde kafamda bı kaç soru işareti var yukarda belirttim zaten onlar düzelecek mi yanlız artık güncellemeyi beklemek sıktı

• bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    kendileride (oppo Türkiye) bilmiyorlar güncellemenin ne zaman geleceğini 😂 ama fazla sürmez gelmesi ve güncelleme ile birlikte sorunların çözüleceğine inanıyorum
  • Güvenlik yaması güncellemesi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    New version of ColorOS yazınca bir heyecanlandım ama güvenlik yaması çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

New version of ColorOS yazınca bir heyecanlandım ama güvenlik yaması çıktı.

Alıntıları Göster
    Sorma bende

• Bi 10 gün önce de güncelleme geldi şimdi bi güncelleme diye geldi ikisi de yama çıktı, böyle böyle oyalıyolar galiba

• Yok kardeşim verilecektir işte geciktiriyorlar test ediliyor diyorlar kafalarında var birşey de ne bilmiyorum biz boş bırakılayalim yetkililere söyleyelim.

• Selamlar herkese,

Bende dun itibariyle aranıza katıldım arkadaslar. Acaba rica etsem birisi bana ekranın ustundeki notofikasyonları nasıl gorecegim hakkında yardımcı olabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.