Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam baya kurcaladim ikon çıkmıyor telefonda TV ikonu ama başka telefonlarda cikiyor. TV ile alakalı bir durum degil. Bakalım kurcalamaya devam çok uyuz etti bu sorun beni çok kullandığım bir özellik çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

Eski telefonumda youtuba açtığımda sağ üst köşede TV işareti çıkardı ve bastığımda direk TV'ye baglanirdim ama bunda çıkmıyor. Çözümünü bilen var mı? TV ve telefon aynı wi-fi ağına bağlı.
    Ben aktarabiliyorum, sorunsuz. bilginize
  • Hocam uygulamadan yani YouTube uygulamasindan giriyorsunuz demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

Eski telefonumda youtuba açtığımda sağ üst köşede TV işareti çıkardı ve bastığımda direk TV'ye baglanirdim ama bunda çıkmıyor. Çözümünü bilen var mı? TV ve telefon aynı wi-fi ağına bağlı.
    Bildirim çubuğunu alta çek çok ekranlı etkileşim bütünü var TV'nin de özelliği varsa olur

• Dikkat ettiniz mi arkadaşlar fiyatları 100 TL yükseldi 2300 2400 bulunabiliyordu şuan 2500 den aşağı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo desteğe yazdım birkaç öneri sundular müsait zamanımda yapicam.

Telefonu almak isteyenlere batarya bilgisi vereyim dün sabah 09:30 dan beri oyun oynamak dışında telefonu aktif olarak kullanıyorum sosyal medya konuşma wp falan gece 2 de yattım sabah 07:00 dan itibaren yine kullanıma devam ettim sürekli Spotify açık falan şuan saat 10:02 şarj %13 en az 2 saat daha götürür gibi hiç sarja takmadim daha telefonu yorum sizin. Oyun oynamadigim için oyun oynamaya ne olur bilemiyorum.

• Statüs bar yani saat pil durumu yazan ekranın en üst kısmında uygulama bildirimi gelince ikon gözükmesi problemi çözüldü mü?

Rx17 veya reno Z alacağım ama bu sorun aşıldı mı bilmek istiyorum.

Böyle başka sorunları da var mı opponun?

Bir de iPhone gibi Huawei gibi bekleme modunda şarj düşüsü az mı oluyor yoksa Samsung gibi eriyor mu?

• bildirim sorunu güncelleme ile çözülecek güncelleme ne zaman oppo türkiye bile bilmiyor fakat şarj olayı gece uyumadan önce şarja baktım ve sabah uyandım hiç gitmemiş ve çok şaşırdım bu arada ben rx17 neo kullanıcısıyım bildirimler konusuna gelecek olursak mesela Bipte bildirim gözükmüyor ama Whatsappta sorun yok yani popüler olmayan uygulamalarda bildirim sıkıntı ama bu durumu oppoda biliyor umarım yakın zamanda güncelleme ile sorunlar çözülür
    NOT:daha önce iphone 8 kullancısıydım oppo arayüzü ve işletim sistemi ile çok iyi durumda optimize edilmiş yani bana iphone aratmadı
  • 01levent 0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Statüs bar belli başlı uygulama bildirimlerini gösteriyor.

Bip bildirimi olunca da uygulama yaninda bir işaretle mi gösteriliyo ve ya kilit ekranında ve quick paneli çekince mi gözüküyor?

• eğer bildirimi gözükmeyen uygulamaları arka planda acık bırakırsanız bildirimler kilit ekranında ve açık ekranda gözüküyor Ayarlardan bildirimlerin nasıl gözükeceğini siz belirleyebiliyorsunuz
  • Arkadaslar,

Bahsettiginiz bildirimler kilit ekranındaki ve bildirim ekranındakilermi ? Ben hic bir sekilde bildirim simglerini ekranın ustundeki centik bolgesinde gosteremedim. Bunun bir yolu varmı ?
  • +908504336776 veya support.tr@oppo.com telefon yoluyla yada mail yoluyla oppo türkiye yardımcı oluyorlar
  • mesut_ozturk M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sanırım başka şeylerden bahsediyor, o çentiğin olduğu kısımda yani saatin şebeke göstergesini olduğu çubukta hiç bir şekilde uygulamalardan bildirim görünmüyor güncelleme de gelmezse bu böyle yapabilen arkadaşlardan veya oluyo diyen arkadaşlardan bi ekran görüntüsü görebilirsek çok memnun oluruz aynı şeyden mi bahsediyoruz anlarız, oluyorsa da teşekkür ederiz. bunun dışında mesela oppo nun mail uygulamasında uygulamayı açmadıktan sonra yeni mail geldiğine dair hiç bir bildirim gelmiyor, uygulamayı açıyorsun yeniliyorsun yeni mailler ancak o zaman görünüyor. Çok gıcık bi durum sırf bu bildirim olayı bütün artılarını yok ediyor. Güncelleme bekliyorum yakın zamanda gelmezse ve gelirde bu bildirim sorunu çözelmezse telefon gözümde sıfır değerinde. Alacak arkadaşlara da hiç bir şekilde tavsiye etmeyip caydırmaya çalışacam güncellemeyi bekliyorum bakalım ne gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzdere20

Arkadaşlar sanırım başka şeylerden bahsediyor, o çentiğin olduğu kısımda yani saatin şebeke göstergesini olduğu çubukta hiç bir şekilde uygulamalardan bildirim görünmüyor güncelleme de gelmezse bu böyle yapabilen arkadaşlardan veya oluyo diyen arkadaşlardan bi ekran görüntüsü görebilirsek çok memnun oluruz aynı şeyden mi bahsediyoruz anlarız, oluyorsa da teşekkür ederiz. bunun dışında mesela oppo nun mail uygulamasında uygulamayı açmadıktan sonra yeni mail geldiğine dair hiç bir bildirim gelmiyor, uygulamayı açıyorsun yeniliyorsun yeni mailler ancak o zaman görünüyor. Çok gıcık bi durum sırf bu bildirim olayı bütün artılarını yok ediyor. Güncelleme bekliyorum yakın zamanda gelmezse ve gelirde bu bildirim sorunu çözelmezse telefon gözümde sıfır değerinde. Alacak arkadaşlara da hiç bir şekilde tavsiye etmeyip caydırmaya çalışacam güncellemeyi bekliyorum bakalım ne gelir
    Abi niye vermiyorlar güncellemeyi ya

• YouTube a güncelleme geldi sorun çözüldü merak eden varsa bilgi vereyim dedim. Artık Android 9 gelsin ama ya yoksa aldigima pişman olucam telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzdere20

Aynen bundan bahsediyorum. Bildirimlerin centik alanında gosterilmesinin bir yolu yok. Whatsapp gibi populer uygulamalarda bildirimler kilit ekranında ve status barda gozukuyor. Fakat outlook kullanıyorum herhangi bir bildirim alamıyorum.

Insallah su guncelleme gelirde rahatlarız.

• Temmuz da geçti hala güncelleme yok gelecek gibi de görünmüyor
    telefon alacak arkadaşlar güncelleme desteği daha güçlü modellere yönelin
  • Güncelleme bekleyen arkadaşlar resmi hesaptan bı paylaşım yapıyorum.

Sevgili ColorOS Superfans,
    uzun zamandır beklenen OPPO X ColorOS 6 + Android 9 Deneme Sürüm Programını Bulun başladı. Deneme sürümünü denemek istiyorsanız, başvurunuzu gönderin.
    Uygulama için bir kota belirlenir. Acele et ve kaçırmayın.

Başvuru Yöntemi:

Resmi Sürüm Kullanıcıları için:

1. Lütfen Find X'in en son resmi sürümüne güncellediğinizden emin olun.

2. Deneme kullanımına önceki resmi sürümün bir kullanıcısı olarak nasıl başvurabilirim?

“Ayarlar - Yazılım Güncellemeleri” ne gidin, sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunun, “Deneme Sürümü” ne dokunun, bilgileri doldurun, bilmesi gereken onay kutusunu seçin ve “Şimdi Uygula” ya dokunun.

Final-11.png

Final-2.png

Uygulama kotası doluysa, lütfen bir sonraki tur için bekleyin.

Yükseltme Bilmeniz Gerekenler:

1. Bu deneme sürümü, işlevsel testlere yöneliktir ve dengesiz olabilir, ancak kullanıcı gereksinimleri temel olarak karşılanabilir. Bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz ve bu sorunları çözmemize yardımcı olmak için bu hataları bize bildirmeleri beklenir.

2. Teknoloji meraklısıysanız ve yeni özellikler yaşamak istiyorsanız, deneme için başvuruda bulunun. Kararlı ve sorunsuz bir deneyim bekliyorsanız, resmi sürüm çıkana kadar bekleyin.

3. Deneme sürümünü kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, bunları ColorOS Topluluk Uygulamasında rapor edin. Uygulamayı açın, Giriş Ekranının altındaki düzenle simgesine ve Geri Bildirim'e dokunun. Alternatif olarak, doğrudan müşteri hizmetleri merkeziyle iletişim kurun.

Önerilen Güncellemeler:

ColorOS 6 ve Android 9'a yükseltin ve taze görseller ve çerçevesiz bir güzellik yaşayın.

Güncellemeler:

「Görseller」
    · UI'yi çerçevesiz ekrana uyacak şekilde yeniden tasarladı. Boş alanlar ve renk gradyanları estetik, zarafet ve gençliği yorumlamak için dikkatlice kullanıldı.

Per Hyper Boost 」
    · Oyun gecikmelerini azaltan Game Boost 2.0 (Frame Boost ve Touch Boost'u birleştiren) eklendi.
    · Ek Sistem Yükseltme: Tüm sistemi, alt katman donanım platformları arasında geliştirilmiş uyumluluk sayesinde optimize etti.
    · Eklenen Uygulama Artırma: optimize edilmiş platform düzeyinde ağır uygulamalar.

「Sistem」
    · Sadece bir dokunuşla önemsiz bildirimleri gizlemek için bir düğme eklendi.
    · Her iki tarafa da geri gitmek için kaydırma hareketleri eklendi;
    · Özel "Rahatsız Etmeyin" senaryoları eklendi. Senaryoya bağlı olarak farklı zaman aralıkları ayarlanabilir.

Space Oyun Alanı 」
    · Oyun Alanı: yeni görseller, avatar oyun konsolu, manzara ve portre ekranı yönlendirmeleri.
    · Oyun Anlarım: oyunların ekran görüntüleri ve ekran kayıtları burada toplanabilir ve bağımsız olarak görüntülenebilir.
    · Düşük Güç Modunda güç tasarrufu yapmak için görüntü kalitesini azaltabilirsiniz.

"Ana ekran"
    · Estetik ve modern bir his ile varsayılan duvar kağıtları eklendi.
    · Ana ekranda çekmece modu eklendi.
    · Farklı kullanıcıları memnun etmek için canlı duvar kağıtları eklendi.
    · Ana Ekranda toplu simge yönetimi eklendi.

"Araçlar"
    · Hesap makinesi: Her adımın sonucu hemen görüntülenir.

"Kamera"
    · Optimize Portre modu.
    · Optimize edilmiş kullanıcı arayüzü.

"Fotoğraflar"
    · Optimize edilmiş kullanıcı arayüzü.
    · Eklenen Sık Kullanılanlar işlevi: Sık kullanılanlara fotoğraf ve albüm eklenebilir.

"İletişim"
    · Eklenen blok kuralı: belirli öneklerle başlayan numaralardan gelen çağrıları ve mesajları engeller.
    · Aynı anda iki Bluetooth cihazına bağlanarak aralarında hızlı geçiş yapabilirsiniz.

「Ayarlar」
    · Uygulama başlatıldığında animasyon hızını ayarlamak için bir ayar seçeneği eklendi.
    · Eklenen Ekran Renk Modu: ekran görüntüsü efektleri değiştirilebilir.
    · Eklenen Sürme Modu (kısmi bölgeler için geçerlidir).
    · Düşük Parlaklıkta Titreşimsiz Göz Bakımı Eklendi.

ColorOS Deneme Sürümü Testi etkinliğinin son yorumlama hakları yalnızca ColorOS'a aittir.

• Çok güzel yenilikler gelecek deniliyor. Deneme aşamasındaymis. Ağustos da çıkacak deniliyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.