Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu ayda gelmezse memnuniyetsizligimi heryerde ileticem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01levent 0 kullanıcısına yanıt
    Kimi Ağustos der kimi Eylül der kimi Ekim . Rezalet diyecek birşey yok

• Arkadaşlar merhaba
    Reno Z ya da bu modeli almayı düşünüyorum.
    Kameranın iyi olduğuna dair yorumlar okudum.

Asıl aklıma takılan telefonun ısınması. Yük altında piyasadaki birçok telefon gibi el yakıyor mu?
    Gözlemlerinizi paylaşırsanız sevirim.
  • Birader ben de reno Z aldım.
    Neredeyse bir ay oldu memnunum
    İlk kez çin kullanınca alışmak zor olsa da fena değil

Oyun ve ya sosyal medya gibi yük getiren uygulama kullanmadığım için ısınma konusunda bir şey diyemem bir de kılıf var.

YouTube'da birisi TR inceleme videosu koymuş. Yorum yazarsan oradaki kullanıcılar da yardımcı olur. Başka sorun olursa mesaj atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

Arkadaşlar merhaba
    Reno Z ya da bu modeli almayı düşünüyorum.
    Kameranın iyi olduğuna dair yorumlar okudum.

Asıl aklıma takılan telefonun ısınması. Yük altında piyasadaki birçok telefon gibi el yakıyor mu?
    Gözlemlerinizi paylaşırsanız sevirim.
    RX17 Neo kullanıyorum kameraları sony lens kullandığı için mercekleri çok canlı çekiyor tabiki amoled ekranında etkisi vardır fakat samsunglara göre daha canlı karşılaştırabilirsiniz.
    Isınma olarak ben oyun oynamadığım sosyal medya ve fotoğraf ağırlıklı kullandığım için sorun çıkartmıyor kamera için alacaksan benzeri diğer telefonlardan daha üstün olduğunu söyleyebilirim tavsiye ederim fakat güncelleme tedirgin ediyor hala android 9 güncellemesi almadı beklemedeyiz.
  • Kkzlckk, djlutfullah
    arkadaşar ikinize de teşekkür ederim.

Birkaç sayfa hızlıca okudum konuyu, anladığım kadarı ile bildirim problemi var ve güncelleme ile çözüleceği düşünülüyor.
    Bunun dışında yazılımsal ve donanımsal olarak yorumlarda kronik probleme rastlamadım.
    Isınma problemi, normal kullanımda yok
    Kameradan genel olarak memnuniyet var,
    ColorOS stabil ve güvenilir yorumlarda yalnızca güncelleme gelmesi konusunda bekletme var sanırım.
    Malzeme kalitesi nasıl tam olarak? Dizayn çok iyi ama uzun süre kullanılabilir mi?

Başka da aklıma soracak birşey gelmiyor. Sanırım birkaç gün içerisinde alacağım iki modelden birisini şimdilik Reno Z 'ye daha yakınım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

Kkzlckk, djlutfullah
    arkadaşar ikinize de teşekkür ederim.

Birkaç sayfa hızlıca okudum konuyu, anladığım kadarı ile bildirim problemi var ve güncelleme ile çözüleceği düşünülüyor.
    Bunun dışında yazılımsal ve donanımsal olarak yorumlarda kronik probleme rastlamadım.
    Isınma problemi, normal kullanımda yok
    Kameradan genel olarak memnuniyet var,
    ColorOS stabil ve güvenilir yorumlarda yalnızca güncelleme gelmesi konusunda bekletme var sanırım.
    Malzeme kalitesi nasıl tam olarak? Dizayn çok iyi ama uzun süre kullanılabilir mi?

Başka da aklıma soracak birşey gelmiyor. Sanırım birkaç gün içerisinde alacağım iki modelden birisini şimdilik Reno Z 'ye daha yakınım.
    Bildirim problemi yok fakat telefonun işletim sistemini iphona benzettikleri için bildirimler geliyor fakat üst bar dediğimiz saatin yanında görünmüyor kilit ekranında görünüyor birde uygulamanın simgesinde görünüyor fakat android 9 ve color os 6 ile üst barda da görünmeye başlayacak.

Color OS dan genel olarak memnunum kaliteli fakat samsunga alışmış biri olarak bildirimleri üstte görmemek canımı sıktı güncelleme için ekim ayını bekliyoruz.

Onun dışında dış tasarımı sağlam fakat bazı kullanıcılarda metal kasada soyulma gibi şikayetler okumuştum bugibi durumlar kullanıma da bağlı tabi fakat sık değil soyulma olursa garanti ücretsiz arka kapak değişimi yapıyor.

Eğer paran varsa Reno Z almak daha mantıklı özellik olarak onlar direk color os 6 ile geliyor.

• Bende de bildirimler yok ekranın üzerinde

• leeeooon kullanıcısına yanıt
    Color OS 6 ile üst bara da gelecek bu telefon için açıklanan güncelleme tarihi ekim ayı, maalesef biraz daha beklememiz gerekecek.
  • ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

İki site de farklı tarihler var

• quote:

Orijinalden alıntı: bayatliarif3

İki site de farklı tarihler var
    Twitter resmi hesaptan ekim diye açıkladılar, TR yetkilileri bir şey bilmiyor zaten dolayısıyla üstteki resme itibar edebiliriz.

• Güncelleme için 2 ay daha bekleyecez, nisandan beri güncelleme olacak diye bekliyorum.

• djlutfullah D kullanıcısına yanıt
    Yanlız Ekim diye bahsedilen bilgi Türkiye için olmayabilir ben bu ay diye duydum verileceğini. Birde Twitter da baktığımda öyle bı yazıya denk gelmedim

• düşünenlere yardımcı olmak için yazıyorum.

3 aydır Oppo Ax7 kullanıyorum. araştırıp hevesle aldım.
    bildirim sorunu çok net var... benim kullandığım bi alarm programı vardı bi baktım alarm kuruyorum ötmüyor... sonra telefonun kendi saatinin alarm programını denedim onda bile çalmadığı oluyor... arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için tuşa basıp hepsini kapattığınızda kendi alarmı bile çalmıyor.... arka planda açık bırakırsanız çalıyor... kazara kapatırsanız geçmiş olsun çalmaz....

whatsapta sorun yok. instagramda da... hiç belli olmuyo... sahibinden uygulamasında favori aramalarım var normaldir başka telefonda yeni ilan eklendiğinde bildirim verir ama bu vermiyor.... letgoya bi bakıyorum adam 10 gün önce mesaj atmış haberim yok...

telefon çok pratik hoş arayüzü var... reno almayı düşünürken bu sorundan sonra Oppo nası kullanalım... güç tasarrufu izinler vs. hiçbiri sorunu çözmedi böylece kullanıyoruz şuan.. şarjı 2 günden önce bitmiyor evet o iyi... ama akıllı telefon gibi davranmadıktan sonra naaapim ben şarjı... gider tuşlu telefon alırım sadece şarj lazim olsa.

bilginiz olsun beyler...

• zahith Z kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın kardeşim, mailde uygulamayı açıp yenileme yapmadktan sonra yeni mailler görünmüyor, ne anladım ben cebimde akıllı telefon taşıyıp da mailimden anlık haberim olmadıktan sonra. Kaç aydır bi güncelleme veremediler

• Merhaba, ben de bu hafta başında aldım 2499 tl 10 taksit varmış.
    Ekranını beğendim, bu fiyat grubu huawei modellerinde ekran ıps olması bunda amoled olması fikrimi şekillendirdi.
    P30 lite a baktım işlemcisi hoşuma gitmedi, p smart modelindeki işlemcinin aynısı, insan daha iyisini koyar ekranı da ıps olunca vazgeçtim.
    A50 ye baktım onunda ekranı iyiydi ama kamerasına yanyana bakınca çok basit göründü gözüme smsung

Oyun olarak asphalt 9 oynadım akıcı ve kesintisiz, günlük kullanımda da arka planda bol bol uygulama açık bırakmama rağmen akıcı çalışıyor.

Tv ye kablosuz görüntü aktarımı güzel çalışıyor benim için olmazs olmazdı.

Ses kalitesini sevdim yeterli ve iyi. kulaklığı her ne kadar kullanmayacak olsam da ses kalitesi beklentimin üstünde idi.

Xiaomi note 7 ye de baktım ama ekran zayıf ve kamera sanki sözde 48 mp di. Zaten yüksek mp in kalite olmadığını biliyordum.

Bazı aradığım şeyler oldu telefonda arayüz farklı olduğu için ama kolay alıştım. İlk gün akşamı telefonu tamamen kurcalayıp bayağı detaylı olduğunu farkettim. Kapalı ekran hareketleri güzel anck unutuyorum hep kullanmayı.

Benim için eski samsung telefonumda a7 2018de sevmediğim şey yüz tanıma idi. Bund karanlıkta dhi çalıştığını görünce şaşırdım. Gündüz ise cebimden çıkartıp ekrana bakmamla ekran kilidini in açılması bir oluyor. Menü de doğrudn yüzünzle ekrn kilidi açma özelliğini aktif etmiştim. Kullanınca farkettim smsung dan daha hızlı açıyor. Çoğu zaman parmak izi okutmaya gerek kalmıyor.

Evet eksi özelliği bildirimi harf olarak üst çizgide göstermiyor onun çözümünü araştırıyorum önceki sayfalarda vardır umarım.

Şarj bayağı iyiymiş, gece yarılarına kadar uğraşıyorum bitiremiyorum.

Şimdilik yazacaklarım bunlar yine aklıma geldikçe deneyimlerimi yazacağım.

• Bu zamana kullandığim en soğuk telefon yani hiç ısınma yapmadı bazen 1 saatten fazla oyun oynadığim oldu bana mısın demedi. Bu açıdan tebrik ediyorum aynı zamanda hiç zerre kadar kasma donma da yasamadim. Alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim. Üst model bı cihazın verdiği hızlı ve rahat kullanımı veriyor.

• Ben de geçen pazar aldım telefonu. Oyunlarda antutuda işlemci 56-57 dereceye kadar geliyor. Sizde durum nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.