Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Albay7

Ben de geçen pazar aldım telefonu. Oyunlarda antutuda işlemci 56-57 dereceye kadar geliyor. Sizde durum nasıl?
    Saatlerce oyun oynamadım ama eğer uzun süre oynadıysanız normal gibi. İşlemci tam güçte çalışınca ısınmayacak telefon yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    merhaba

TV ye görüntü nasıl aktarıyorsunuz, yardımcı olabilir misiniz
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Söylediğim sıcaklık yarım saatte falan oluşuyor. Oyun dışında uygulamalarda falan sıcaklık sorunu olmuyor.
  • arkadaslar bu telefonda instagramda story sağdan ve soldan taşıyor , ayrıca keşfettekı fotograflar menusundekı fotograflar bıle tam gozukmuyorıkı uc harf gözükmüyor bunun sebebi nedir ? çentikekranı kapatsanda duzelmıyor bu durum. ikinci sorum bildirim ısıgı varmı telefonda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsahin

merhaba

TV ye görüntü nasıl aktarıyorsunuz, yardımcı olabilir misiniz
    Tv nizden smart view yada screen mirroring bölümünü açıyorsunuz.
    Telefonunuzda bildirim panelini indirip, ek seçenekleri açın çok ekranlı etkileşime tıklayın. Tv nizi seçin ve tv kumandanızla ekrana gelen uyarıya onay verin. Telefondaki ekran tv ye yansıtılmış olur.
    Diyelim hata aldınız ve yahut bağlantı yapılamadı. Tv nin ayar kısmından yazılım güncellemesini kontrol edin, bazen güncel yazılımlar sorunu çözebilir. Yine hata veriyorsa başka telefonla ya da başka tvyle deneyebilrsiniz.
    Bendeki telefon rx17neo televizyon samsung 32f5570 smart tv
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATHE_ -- 30 Ağustos 2019; 0:43:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtue007

arkadaslar bu telefonda instagramda story sağdan ve soldan taşıyor , ayrıca keşfettekı fotograflar menusundekı fotograflar bıle tam gozukmuyorıkı uc harf gözükmüyor bunun sebebi nedir ? çentikekranı kapatsanda duzelmıyor bu durum. ikinci sorum bildirim ısıgı varmı telefonda ?
    Merhaba
    Ayarlar
    Uygulamalar
    İnstagram
    Bölümüne girip aşağıda işaretlemiş olduğum ayarı değiştirip dener misiniz.
    Eğer bu şekilde çözülmedi ise sorununuzu ekran görüntüsü alarak yazabilirseniz fikir yürütebiliriz.
    Ekran görüntüsü ses kısma ve güç düğmesine aynı and basarak eklenebiliyor.

Ekleme; cihazda bildirim ışığı yok. Ancak samsungdaki always on display özelliği bu cihazda da var. İstediğiniz saatler arasında siyah ekran beyaz fontlarla saat ve bildirimleri gösterebiliyor. Ben öyle kullanıyorum
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATHE_ -- 30 Ağustos 2019; 0:38:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MATHE_

Merhaba
    Ayarlar
    Uygulamalar
    İnstagram
    Eğer bu şekilde çözülmedi ise sorununuzu ekran görüntüsü alarak yazabilirseniz fikir yürütebiliriz.

Ekleme; cihazda bildirim ışığı yok. Ancak samsungdaki always on display özelliği bu cihazda da var. İstediğiniz saatler arasında siyah ekran beyaz fontlarla saat ve bildirimleri gösterebiliyor. Ben öyle kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Konkav alan gosterımını aktif mi edeyim kaldırayım mı ?
    problem şu instagram keşffette kucuk sımgeler halınde fotograflar olur ya.3 lu sıra halınde olan en sol fotografların bazı harflerı 1-2 cm sıgmıyor ekrana fotografı acınca tam boyut gozukuyor.
    ve tabi hikayelerde öyle sanki zoomlu gıbı.
    Birde always on ozellıgını bıldırımler ıcın nasıl acabılırız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MATHE_

Merhaba
    Ayarlar
    Uygulamalar
    İnstagram

Alıntıları Göster
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★
    bunun gibi.
    Bildirimlerde ekran acılmasının bir süresi varmı peki ? sürenin uzaması veya kısalması icin ayar yapılabılınıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue007 -- 30 Ağustos 2019; 15:42:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtue007

Konkav alan gosterımını aktif mi edeyim kaldırayım mı ?
    problem şu instagram keşffette kucuk sımgeler halınde fotograflar olur ya.3 lu sıra halınde olan en sol fotografların bazı harflerı 1-2 cm sıgmıyor ekrana fotografı acınca tam boyut gozukuyor.
    ve tabi hikayelerde öyle sanki zoomlu gıbı.
    Birde always on ozellıgını bıldırımler ıcın nasıl acabılırız ?

Alıntıları Göster
    şurada bununla ilgili bişey vardı ama bi bak istersen genel bi sorun sanırım
    Oppo Türkiye Forum
    Oppo RX17 Neo Kullanıcı Yorumları ve İnceleme - Oppo Forum
    https://www.oppoturkiye.org/konu-oppo-rx17-neo-kullanici-yorumlari-ve-inceleme.html?pid=523#pid523

• Virtue007 V kullanıcısına yanıt
    Evet o ayar görseldeki gibi kapalı olarak deneyin.

Ondn değilse bir de çentik alan ekrn görünümü bölümünden İnstagram ı kapalı konuma getirin

Hikayelerdeki zoomlu görünümü çözecektir. Ben de sorun yok şuan çünkü

• Oppo Türkiye Forum
    ColorOS Güncelleme Takvimi - Oppo Forum
    https://www.oppoturkiye.org/konu-coloros-guncelleme-takvimi.html?pid=527#pid527

coloros 6 ile yeni bi bilgi gelmiş kesin olarak ekim ayı diyorlar artık.
    https://portal.oppoturkiye.org/coloros-6-ne-zaman-cikacak-son-bilgiler-9394/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifselimask -- 31 Ağustos 2019; 14:51:1 >

• Merhaba. Başka forumlarda 2-3 ay içinde arka kapak boyası soyulma oluyor diye okudum. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?

• krkmz kullanıcısına yanıt
    Evet böyle bi sorunda var maalesef, 5 ay önce aldım ve hep silikon kılıf kullanmama rağmen arka kapak boyası bi kaç yerden nokta nokta kalkmış. Herhangi bir darbeye falan da maruz kalmadı hiç

• Realme 3 pro bekliyordum. Realme Türkiye Çıkmaza girince bu telefona yöneldim. Hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Arka kapak ve kenar çerçeve malzemesi plastik mi? Telefonun boyası dökülen başka kullanıcı varmı?

• Kuzdere20 K kullanıcısına yanıt
    Hatalı üretim serisi, Servise gönderin ücretsiz yapıyorlar yeni serilerinde yok. En azından bende olmadı

• Merhabalar...
    Ben yeni tanışma fırsatı buldum oppo Rx17 ile.
    Telefon içeriği güzel sonuçta her yeni çıkan teknoloji elbetteki bir öncekinden güzel oluyor ama benim bir kaç sorunum var bir türlü çözemedim.
    1 . Ekran kilitle iken yani uzun süre kullanmadığım da masanın üzerinde beklerken gelen çağrı bende rehbere kayıtlı değilse direk numarası gözüküyor. Ben bilinmeyen numaralar için program kullanıyordum ama ekran kilitli iken gelen çağrılar da bu programın bildirim ekranı açılmıyor taki konuşma bittikten sonra o programın içine girince görüyorum. Telefon açıkken yani facebookta yada başka bir şeyle ilgilenirken gelen çağrılar da o zaman bildirim ekranı açılıyor.
    Şu anda kadar 5 tane tek tek en çok kullanılan numara bulucu yükledim denedim ama sonuç vermiyor.
    Aranızda bu sorunu çözen var mı ve hangi programı kullanıyor.
    Diğer bir kaç sorunu da iki adet farklı parmak içi tanımlama yaptım biraz geç algılıyor, bazı oyunlar da illaki büyük ekran yap simgesi devamlı çıkıyor, büyük ekran yapınca bu sefer oyun içinde tuş algılaması geç oluyor..
    Bir kaç sorun daha var onlara alışırım
    ama numara bulucu benim için önemli ben bu telefonu işde kullanıyorum olur olmadık kişilere cevap vermek istemiyorum. Sırf bu yüzden oppo yu değiştirmeyi bile düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılım Teknik -- 3 Eylül 2019; 10:12:11 >

• Teşekkürler dediğin ayarları daha önce yapmıştım. Yine senin dediğin gibi yaptım maalesef aynı. Programı sildim tekrardan yükledim aynı ayarları yaptım aynı. Programı silip başka bir program yükledim yine aynı izinleri verdim yine aynı...
    Oppo yazılımı ile ilgili sanırım, oppo ya da mail attım ve bana teknik ekip inceliyor gibi hazır cevap geldi :)
  • ARKADAŞLAR Bugün güvenlik yazılıma güncelleme geldi bilginize. 20dk geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.