Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çift tıkla uyanma var fakat kapanma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murdem05 M kullanıcısına yanıt
    merhaba

aynı özelliklerde 1500-200 arası hangi telefon var
  • Merhaba. Ana ekranımda Saat ve Hava Durumunu gösteren bir widget vardı. Bunu yanlışlıkla kaldırdım nasıl geri getirebilirim?

• gkhn_122 G kullanıcısına yanıt
    ana ekranda çimdikleme hareketi yapın, alttan pencere öğelerinden bulup ekleyin
  • Çok teşekkürler peki 4.5 G'yi nereden kapayabiliyoruz bilen var mıdır?

• gkhn_122 G kullanıcısına yanıt
    ayarlar
    mobil ağlar
    sim
    tercih edilen ağ türü
  • Şöyle bir problem var telefonda.

Gelen bildirimlerde anlık olarak dışa çıkan seste cızırtılar yaşanıyor.
    Örnek olarak birkaç saat internetin kapalı kaldığı zaman aramalarda vb bir problem olmuyor.
    Ancak interneti açtıktan sonra instagram, gmail ve whatsaptan gelen bildirimler cızırtılı bir şekilde bir anda yığınıyor.
    Ve bu sorun sinir bozuyor. Sizce yazılımsal bir problem mi yoksa hopörlör kısmından mı kaynaklı?

( Telefon hiç yere düşmedi ve her hangi bir su veya toz ile temas etmedi. )
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemcili redmi note 7 yada gm 9 pro olabilir. Benzer özellikli samsung m20 olabilir. Bunlar 1500 lira civarında olanlar.

Benzer şekilde telefonu ilk aldığımda ekranı kilitleyen bi uygulama vardı sunta yok oldu, bilginiz var mı? Şimdi ekranı kilitlemek için üstten çekip tek dokunuşla kilit ekranı yazan yere dokunuyorum.

• Merhaba,

Oppo Türkiye ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

RX17 Neo modelimize Ekim ayı sonunda ve Kasım ayı boyunca kademeli olarak (seri numarasına göre sıralanacak şekilde 3 ayrı fazda) yeni Android 9.0 ve ColorOs 6 güncellemesi yapılması planlanmaktadır.

Ek olarak uygulamalarınızın sorunsuz çalışabilmesi için güncel sürümleri kullanmanız gerekir.Facebook uygulaması ve telefonunuzun yazılım olarak en son yayınlanan sürümünü kullanabilirsiniz.

Yeniliklerden ve güncelleştirmelerden bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu varsa lütfen bizimle iletişime geçmek için çekinmeyin.

Saygılarımızla,

OPPO Müşteri Hizmetleri,

(9:00-18:00, Pazartesi-Cumartesi)

E-mail:support.tr@oppo.com

Website :www.oppo.com/tr

Alıntılanan metni göster

• Merhaba,

Oppo Türkiye ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

RX17 Neo modelimize Ekim ayı sonunda ve Kasım ayı boyunca kademeli olarak (seri numarasına göre sıralanacak şekilde 3 ayrı fazda) yeni Android 9.0 ve ColorOs 6 güncellemesi yapılması planlanmaktadır.

Ek olarak uygulamalarınızın sorunsuz çalışabilmesi için güncel sürümleri kullanmanız gerekir.Facebook uygulaması ve telefonunuzun yazılım olarak en son yayınlanan sürümünü kullanabilirsiniz.

Yeniliklerden ve güncelleştirmelerden bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu varsa lütfen bizimle iletişime geçmek için çekinmeyin.

Saygılarımızla,

OPPO Müşteri Hizmetleri,

(9:00-18:00, Pazartesi-Cumartesi)

E-mail:support.tr@oppo.com

Website :www.oppo.com/tr

Alıntılanan metni göster

• Arka kapakta soyulmadan dolayı Adana KVK servisine verdim. Ertesi günü cihazı arka kapağı değişmiş şekilde aldım.
  • sergenorhann S kullanıcısına yanıt
    bu tür arka kapığın yapıştırma olfuğu telefonlarda kapak değişiminde işçilik problemi olabiliyor.
    işçilik nasıl kapak değiştiği belli oluyor mu yoksa orijinali gibi mi
    Hiç sorun gözükmüyor. Aşağıdaki videoda gözüktüğü gibi yapıştırma değil tırnaklı bu kapak
    Android Corridoryoutube
    OPPO R17 Neo disassembly || OPPO R17 Neo teardown || internal parts of oppo R17 Neo
    https://www.youtube.com/watch?v=YurIk4qlJIQ

• Merhaba arkadaşlar ben oppo rx17 Neo alalı 1 hafta oldu ve memnunum. Sadece canımı Instagram'da zoomlu fotoğraf durumu moralimi bozdu düzeltebilen var mı? Programdan hallediyorum ama ne gerek var direk telefon yapsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Akarken

Merhaba arkadaşlar ben oppo rx17 Neo alalı 1 hafta oldu ve memnunum. Sadece canımı Instagram'da zoomlu fotoğraf durumu moralimi bozdu düzeltebilen var mı? Programdan hallediyorum ama ne gerek var direk telefon yapsa
    Oppo Türkiye Forum
    Ekrana sığmama sorunu - Oppo Forum
    https://www.oppoturkiye.org/konu-ekrana-sigmama-sorunu.html?pid=528#pid528

burada anlatıyor hocam nasıl yapıldığı

• Burda yazanı denedim ama çözülmüyor ama ilgilendiğin için teşekkür ederim hocam.

• oppo-tr.custhelp.com
    RX17 Neo üretici yazılımı indir - ColorOS güncelleme - yazılım indirme | OPPO Türkiye
    https://oppo-tr.custhelp.com/app/software_update_detail/p_name/RX17+Neo

burda 20.09.2019 yazan güncelleme android 9 mu oluyor
  • Telefonu bugün vatan bilgisayardan aldım. Biraz inceledim ve gayet güzel ayrıcada hızlı bir cihaz. Ana ekranda saat widget yanlışlık sildim ve geri getiremiyorum nasıl widget eklenir bilgisi olan varmı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.