Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana ekranda çimdikleme hareketi yapın parmağınızla orada çıkan pencere öğelerine basıp saati seçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djlutfullah D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam buldum internetten araştırarak. Telefon çok hoşuma gitti. Xiaomi Note 7 almaya gittiğimde mağazadan bu telefonu alarak çıktım. Bir sorunum daha var hassas bildirimleri gizle özelliği yokmu bu cihazda? Kilit ekranında bildirimler okunuyor resmen varsa da ben mi bulamadım acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Teşekkür ederim hocam buldum internetten araştırarak. Telefon çok hoşuma gitti. Xiaomi Note 7 almaya gittiğimde mağazadan bu telefonu alarak çıktım. Bir sorunum daha var hassas bildirimleri gizle özelliği yokmu bu cihazda? Kilit ekranında bildirimler okunuyor resmen varsa da ben mi bulamadım acaba.
    Hocam hangi uygulamanın bildirimlerini kilit ekranında gizlemek istiyorsanız o uygulamanın üstüne basılı tutun, açılan sekmede uygulama bilgilerine basın, daha sonra bildirimleri yönet, kilit ekranında görüntüle seçeneğini iptal edin.

Telefonun benim en çok beğendiğim yönü kamerası oldu merceği çok canlı çekiyor. Ay sonunda Android 9 ve ColorOS6 alacağı için müsterih olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djlutfullah -- 10 Ekim 2019; 20:48:27 >
  • djlutfullah D kullanıcısına yanıt
    Hocam onu yaptığım zaman bildirim kilit ekranında hiç gözükmüyor ve şuan öyle kullanıyorum. Benim demek istediğim bildirim kilit ekranında gözükecek ama gizli olarak gözükmesini istiyorum. Hassas içerikleri gizle özelliği.

• Hangi Vatan'dan aldınız acaba?
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Giresun şubesinden aldım hocam.

• selamlar, Bende dün teknosa dan reno z almaya gittim ama rx17 neo alıp çıktım, iyi mi yaptım zaman gösterecek, bu arada oppo satış danışmanı kasım sonu dedi güncellemeler için. yaklaşık yarım saat test sürüşü yaptım her iki cihazda da, android ve colorOs sürümü dışarı da bırakarak anlatabileceklerim şunlar. Reno z üstün yönleri hızlı şarj var- kamera bariz daha üstün (bana neredeyse hiç faydası yok) - Nfc var reno da aslında kullandığım bir özellikti sony z5 p de ama artık onu unutacağım.- batarya da rx17 den üstün. Bunların dışında reno z nin eksik yanı ek hafıza desteği yok. Karşılaştırınca rx17 bana yeter dedim, 6 saatlik kullanımdan bahsedeceğim %41 şarjı hiç kapatmadım neredeyse %14 kadar düşürebildim bu bana yeter de artar. Kullandıkça da yazarım artıları eksileri.
  • klessing kullanıcısına yanıt
    Aypondan(se32gb) oppo ya geçiş yaptım, nisan ayından beri kullanıyorum, ios ta alışkın olduğum birkaç basit özellik haricinde genel olarak memnunum. Watsap geçmişimi ve iostaki notlarımı android e aktaramadim bunun dışında geçiş sancısız oldu. Paranız çoksa yine aypon11 alın ama telefona bu kadar para vermem diyorsanız kesinlikle işinizi görür.
    -Ne bunun markası?
    -Oppo
    -Tamam da oppo ne işte huasdfg mi?
    -yoo oppo işte, Çin'in epılı, bak senin öve öve bitiremediğin ayponunun arkasında da çayna yazıyor zaten 🙃
    - aa dikkat etmemiştim ama keliforniada dizayn ya
    Derken bakmak için oppoyu eline alanlar gizlediğim navigasyon tuşları sebebiyle hiçbir işlem yapamayınca soruyor:
    -bak böyle ana menü, böyle geri gidiyor, bu şekilde ekran açılıyor, bu şekilde kamera ve el feneri vs.
    -hmm güzelmiş fiyatı da uygun ama aypon yaaa

• Merhaba arkadaşlar, bende niyetlendim böyle bir cihaz almaya ama oppo mu? Xiaomi mi? Düşünüyorum... oppo olarak yorumlarınızı okudum, fakat aradığım birkaç özellik var, işim ve mesleğim icabı telefon görüşmelerim çok sık oluyor, yıllardır da apple kullanıyorum, bu yüzden androite uzağım, kullanma sebebim ise marka kullanıyorum gibi algı yaratmak değil,
    1.Birkaç farklı cihaz olduğu için aynı hesaba kayıtlı kişiler ve notlar'ın anında öbür cihaza geçmesi
    2. Resimlerin de aynı şekilde tüm cihazlara geçmesi ( binin üzerinde ürün olunca) bazen evden de devam etmek gerekiyor
    3. Cihaz aniden bozuldu yada çalındı diyelim, yeni bir cihaz aldığınızda kaldığınız yerden devam etme durumu gibi özellikler varmıdır?
    4.olmazsa olmazlardan siri, malum istanbul trafiğinde araç kullanırken belirli noktalarda eds yada polis amcalar farkettiğinde haşırt diye ceza kesebiliyorlar, tel konsolda iken örneğin "-nakliye birimi" ara dediğinizde arıyor,
    Veyahut müzikleriniz... ne indirirseniz indirin diğer cihazlarda aynı şekilde güncelliyor,

Bu konuda bilgi verecek olan varmıdır?

• Konu yeni sahibine hayırlı olsun. Umarım güzel bilgilendirmeler yapılır.

• murdem05 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun herkes için

• Devir teslim töreniniz hayırlı olsun 🙂
    Dün akşam hepsi burada üzerinden ikisi toplam 50 tlye kargo bedava olacak şekilde kılıf sipariş verdim. Kutudan çıkan şeffaf silikon artık iyice bol gelmeye başladı ve rengi sarardı. Ürünler elime ulaşınca bilgi paylaşırım.
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

• quote:

Orijinalden alıntı: kopernikolatesla

Devir teslim töreniniz hayırlı olsun 🙂
    Dün akşam hepsi burada üzerinden ikisi toplam 50 tlye kargo bedava olacak şekilde kılıf sipariş verdim. Kutudan çıkan şeffaf silikon artık iyice bol gelmeye başladı ve rengi sarardı. Ürünler elime ulaşınca bilgi paylaşırım.
    Teşekkür ederim hocam. Benimde bu kılıflardan almak gibi bir düşüncem var. Kutudan çıkan kılıf çok parmak izi oluşturuyor ve içinde hep genelde toz oluyor kasayı çizme ihtimali yüksek

• quote:

Devir teslim töreniniz hayırlı olsun 🙂
    Merhaba kılıflar gelince telefona nasıl uyum sağladığı hakkında bilgiler verirseniz memnun olurum bende kılıf arıyorum ama tam oturur mu oturmaz mi diye daha almadim kilifsiz kullaniyordum ama arka tarafi az da olsa çizdim kılıf alicam bu arada güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murdem05

Konu yeni sahibine hayırlı olsun. Umarım güzel bilgilendirmeler yapılır.
    Siz neden cihazı sattınız ve hangi modele geçtiniz ?

• Şuan kargoda, elime ulaşınca bilgi paylaşımı yapacağımı zaten belirtmiştim. Uyumlu olacağını düşünüyorum bakalım göreceğiz heo birlikte

• kopernikolatesla kullanıcısına yanıt
    Kiliflarim elime ulaştı, uyum gayet güzel tam oturdu denilecek şekilde. Elde hissiyatı kutudan çıkan şeffaf silikon kılıfa gore daha güzel.

• quote:

Kiliflarim elime ulaştı, uyum gayet güzel tam oturdu denilecek şekilde. Elde hissiyatı kutudan çıkan şeffaf silikon kılıfa gore daha güzel.

Hayırlı olsun hocam. Hepsiburada da aynı kılıf ve koruyucu cam ile birlikte 50TL satılıyor onu almaya karar verdim. Sipariş verdim gelince bende deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.