Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim sonları güncelleme alacak deniliyor idi hala ses seda yok ne zaman gelicek kim bilir

• Şu anlık sadece güvenlik güncellemesi geldi. Kasım ayı ortasına doğru gelir diye tahmin ediyorum.
  • ufak bi güncelleme gelmis ama android 9 degil

• Ben de güncellemeyi görünce heyecanlanmıştım ama bu oppo bizimle dalga geçiyor herhalde

• Android 9 bekliyoruz güvenlik güncellemesi geliyor hey Allahım.
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

• Nisan ayında alırken bu ay içinde gelecek diyordu satan arkadaş

• Arkadaşlar telefon hiç ısınmıyor bozuk olabilir mi? 😁 Çok başarılı bir cihaz yapmışlar 6s ten sonra gayet mutluyum.

• Nisandan beri güncelleme bekliyorum, oppo Ekim sonu dedi diye hadi bekleyelim diyoruz ama artık tadı kaçmaya başladı yok seri numarasına göre olacakmış bilmem neymiş hala güncelleme alan cihaz duymadım

• Kuzdere20 K kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısın ki artık tadıda kaçtı hevesimizde kaçtı oppo müşteri hizmetlerini arayan oldu mu bu konu hakkında yakınlarda ?

• Ekim sonu baslayacak Kasım ayı boyunca 3 güncelleme ile yayinlanacak oppotr Instagram hesabından baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykn53 -- 29 Ekim 2019; 16:29:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ekranın üstünde ikinci bir ekran koruyucu daha var bunu döken oldu mu?

• Açıklama bu şekilde. Seri numarasına göre dağıtım olacakmış ve Kasım ayı içersinde komple güncelleme dağıtılmış olacak sanırım.

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

• Peki arkadaşlar geliştirici seçeneklerini açınca gelen bildirimi nasıl kapatabilirim? Devamlı bildirim çubuğunda görünüyor ve çok sinir bozucu, geliştirici seçeneklerini kapatmaya zorluyor.
  • Bu arada OPPO müşteri hizmetleri ile görüştüm, ekim ayı sonu itibarı ile sistem tarafından seri numarasına göre güncelleme atamalarına başlandığı ve kasım ayı içerisinde tüm cihazların güncelleme alacağı söylendi.
    Yani tüm cihazlara aynı zamanda güncelleme gelmeyecek ve hangi cihazın ne zaman güncelleme alacağı belli değil kasım ayı içinde cihazınıza her an güncelleme gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsahin -- 1 Kasım 2019; 17:7:20 >
  • Güncelleme alan oldu mu arkadaşlar ?

• bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    müşter ihizmetlerinin söylediğine göre henüz güncelleme alan cihaz olmamış şu anda tarih atamaları yapılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsahin -- 1 Kasım 2019; 17:8:57 >
  • norgeberg N kullanıcısına yanıt
    İki seçeneğe basmadan üstteki bildirim gitmiyor maalesef bende o işi çözemedim. İki seçeneğe basıp kapattığımızda geliştirici modu otomatik kapanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.