Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde telefona takıp başka telefonla çekebilirmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu ben de 3 aydır kullanmaktayım öncelikle şarjı çok hızlı dolmasa da normal kullanımda 1,5 gün rahat gidiyor bana , diğer tarafta çok takılmayan bir telefon iphone gibi,
    Ancak şunu belirtmek isteirm ki bu telin kamerasını herkes övmüş ancak iyi ışık olmadığında ve zoom yapıldıpında o kdar berbat ki görüntü anlatamam vatan bikgisayardan ben de huawei mate 20 almak için gittiğimde bu teli çok kaliteli foto çekiyor diye sattılar ancak satıştan sonra yorumları okuduğumda ve sonra mağazalarda deneyimlediğime göre zoom yapıldığında hem mate 20 hem mi 8 çok daha iyi görüntü veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfms -- 20 Ekim 2019; 12:7:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfms

Bu telefonu ben de 3 aydır kullanmaktayım öncelikle şarjı çok hızlı dolmasa da normal kullanımda 1,5 gün rahat gidiyor bana , diğer tarafta çok takılmayan bir telefon iphone gibi,
    Ancak şunu belirtmek isteirm ki bu telin kamerasını herkes övmüş ancak iyi ışık olmadığında ve zoom yapıldıpında o kdar berbat ki görüntü anlatamam vatan bikgisayardan ben de huawei mate 20 almak için gittiğimde bu teli çok kaliteli foto çekiyor diye sattılar ancak satıştan sonra yorumları okuduğumda ve sonra mağazalarda deneyimlediğime göre zoom yapıldığında hem mate 20 hem mi 8 çok daha iyi görüntü veriyor
    Bende 5 aydır falan kullanıyorum gece çekimleri o kadarda iyi değil uzman kısmında çekim yapınca biraz daha iyileşiyor görüntüler. Birde benim hayal kırıklığım slow motion çekim olmaması ki casper in basit bı telefonun da bile bu özellik var yani .Yazılımla gelebilecek bı özellik ama Coloros 6 da verilmemiş üzücü hayal kırıklığı napalım gece moduda aynı şekilde yok. Onunda dışında kasma ısınma olayı yaşamadım diyebilirim şarjda bir gün oyun oynamadığı da çıkıyor. 2800 almıştım ben yani bu kamerada dediğim özelliklerin olmasını lazımdı bu fiyat bandında. Telefonun fiyatı da çok düştü hepsiburadada 2200 illaki hergecen sene telefonların fiyat düşecek ama insan aldığı cihazın fiyatında düşüşü iyi olmuyor satmak gibi bı düşüncem yok ama olur ki satarsam bu düşüşler etkiler telefonu satarken neyse şu Coloros 6 yi bekliyorum 1 hafta kaldı inşallah daha iyi olur herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayatliarif3

Bende 5 aydır falan kullanıyorum gece çekimleri o kadarda iyi değil uzman kısmında çekim yapınca biraz daha iyileşiyor görüntüler. Birde benim hayal kırıklığım slow motion çekim olmaması ki casper in basit bı telefonun da bile bu özellik var yani .Yazılımla gelebilecek bı özellik ama Coloros 6 da verilmemiş üzücü hayal kırıklığı napalım gece moduda aynı şekilde yok. Onunda dışında kasma ısınma olayı yaşamadım diyebilirim şarjda bir gün oyun oynamadığı da çıkıyor. 2800 almıştım ben yani bu kamerada dediğim özelliklerin olmasını lazımdı bu fiyat bandında. Telefonun fiyatı da çok düştü hepsiburadada 2200 illaki hergecen sene telefonların fiyat düşecek ama insan aldığı cihazın fiyatında düşüşü iyi olmuyor satmak gibi bı düşüncem yok ama olur ki satarsam bu düşüşler etkiler telefonu satarken neyse şu Coloros 6 yi bekliyorum 1 hafta kaldı inşallah daha iyi olur herşey.

Alıntıları Göster
    Güncelleme ile bambaşka telefon olacağından eminim ben. Telefonu aldığımdan bu yana tek sıkıntı olarak güncellenme sorunu gözüme çarptı oda benim için pek sıkıntı yaratmaz zaten. Güncelleme ile bir çok özellik ve düzenleme geleceği söyleniyor.

• Arkadaşlar beni de ekleyin gruba. 6s ten geçtim ben de ilk izlenimlerim güzel olduğu. Kamera, ekran görüntü kalitesi biraz daha iyi. Hoparlör bariz daha yüksek sesli ama kalitesi düşük kalıyor gibi. İşletim Sistemi çok hoş.
    Sizlere bir soru sormak istiyorum henüz sim takmadım. Kutuda kullanım klavuzunda tek sim mi çift mi yazmıyor. Teknosa dan aldım sormam da mümkün değil. Siz sim kartı hangi slota taktınız? Cihazım çift sim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Arkadaşlar beni de ekleyin gruba. 6s ten geçtim ben de ilk izlenimlerim güzel olduğu. Kamera, ekran görüntü kalitesi biraz daha iyi. Hoparlör bariz daha yüksek sesli ama kalitesi düşük kalıyor gibi. İşletim Sistemi çok hoş.
    Sizlere bir soru sormak istiyorum henüz sim takmadım. Kutuda kullanım klavuzunda tek sim mi çift mi yazmıyor. Teknosa dan aldım sormam da mümkün değil. Siz sim kartı hangi slota taktınız? Cihazım çift sim mi?
    Tek sim hocam büyük ihtimalle. Sim yuvasında üç ayrı bölme mevcut. İlk bölme hafıza kartı, son bölmesi ise sim kart yeri ortadaki bölme boş kaldı bende orası ne işe yarıyor bilmiyorum.

• Gsmarena dan özelliklere bakınca çift sim yazıyor. O yuva diğer sim için. Telefon destekliyor mu aktif mi bilemiyorum. Teknosadan alanlar cevaplarsa sevinirim.
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Benim bu konuda pek bir bilgim yok. İlk aldığımda benimde o kalan yuva boşta kalınca acaba çift sim mi diye düşündüm. Ayarlar veya başka yerde çift sim ile ilgili bir duruma rastlamadım.

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    teknosadan aldım tek simli, ortada ki ksımda bakrsanız zaten sim kart takılamıyor yani sim karta göre oyuntuları yok
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız teşekkür ederim.
    Arkadaşlar telefonda dark mod var mı yahut bunu yapabilmenin bir yolu?

• Merhaba arkadaşlar. Oppo rx17 neo yıldız mavisi orjinal arka kapak (yedek parça olarak) nereden bulabilirim? İnternet üzerinden bulabilen oldu mu?
  • norgeberg N kullanıcısına yanıt
    Eğer kapak soyulduysa benim bildiğim servis bedava değişiyor ama bı araştır yine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • norgeberg N kullanıcısına yanıt
    Kendi müdahalen dışında bir sorun ile karşılaştıysanız eğer garantiye vererek sorunu çözebilirsiniz hocam.

• Bu güncellemeden ses seda yok mu hala, beklemekten bi hal olduk

• Kuzdere20 K kullanıcısına yanıt
    Güncelleme dağıtımı başlamış bugün yada yarın geliyormuş bende merakla bekliyorum

• bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    başladığı bilgisini nereden aldınız
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    Oppo da çalışan birisinden bugün itibariyle başlamış ilk önce pro modeline veriyorlarmis bu gece yada yarın dedi kaynak sağlam bu ay içi kesin yani

• Açıklama olarak zaten bu ay sonu demişlerdi. Güncelleme bu haftalarda gelebilir sabırsızlıkla bekliyorum

• Güncelleme herkese aynı anda gelmicek gelenler buraya yazarsa iyi olur arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.