Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atılım Teknik

Merhabalar...
    Ben yeni tanışma fırsatı buldum oppo Rx17 ile.
    Telefon içeriği güzel sonuçta her yeni çıkan teknoloji elbetteki bir öncekinden güzel oluyor ama benim bir kaç sorunum var bir türlü çözemedim.
    1 . Ekran kilitle iken yani uzun süre kullanmadığım da masanın üzerinde beklerken gelen çağrı bende rehbere kayıtlı değilse direk numarası gözüküyor. Ben bilinmeyen numaralar için program kullanıyordum ama ekran kilitli iken gelen çağrılar da bu programın bildirim ekranı açılmıyor taki konuşma bittikten sonra o programın içine girince görüyorum. Telefon açıkken yani facebookta yada başka bir şeyle ilgilenirken gelen çağrılar da o zaman bildirim ekranı açılıyor.
    Şu anda kadar 5 tane tek tek en çok kullanılan numara bulucu yükledim denedim ama sonuç vermiyor.
    Aranızda bu sorunu çözen var mı ve hangi programı kullanıyor.
    Diğer bir kaç sorunu da iki adet farklı parmak içi tanımlama yaptım biraz geç algılıyor, bazı oyunlar da illaki büyük ekran yap simgesi devamlı çıkıyor, büyük ekran yapınca bu sefer oyun içinde tuş algılaması geç oluyor..
    Bir kaç sorun daha var onlara alışırım
    ama numara bulucu benim için önemli ben bu telefonu işde kullanıyorum olur olmadık kişilere cevap vermek istemiyorum. Sırf bu yüzden oppo yu değiştirmeyi bile düşünüyorum...
    Arkadaşlar hiç mi aranızda kullanan yok bu tarz programları.

• Arkadaşlar güncelleme konusunda Oppo'ya attığım mail ve aldığım cevap, ayrıca saatin yanında bildirim görünmemesi meselesi de yeni sürümle hallolacak.

quote:

Oppo Türkiye ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

RX17 Neo modelimize Ekim ayı sonu ve Kasım ayı boyunca kademeli olarak (seri numarasına göre sıralanacak şekilde 3 ayrı fazda) yeni Android sürüm güncellemesi yapılması planlanmaktadır.

Android9 ve Color OS 6.0 sürümümüz ile bu güncelleme gelecek olup, belirttiğiniz özelliğe sahip olacaksınız.

Saygılarımızla.
  • Atılım Teknik kullanıcısına yanıt
    var üstat... bendede ax7 var yazılımları aynı... mail attım inceliyoruz diye cevap verdiler.... başka programlardada yapıyo.... genel olarqk uygulamaların bildirimlerini vermeme sorunu var.. arka planda çalıştırmıyor birçok uygulamayı... izinleri tam olsa da yapıyo ... güncelleme bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahith

var üstat... bendede ax7 var yazılımları aynı... mail attım inceliyoruz diye cevap verdiler.... başka programlardada yapıyo.... genel olarqk uygulamaların bildirimlerini vermeme sorunu var.. arka planda çalıştırmıyor birçok uygulamayı... izinleri tam olsa da yapıyo ... güncelleme bekliyoruz
    Merhaba. Bildirim sorunu dışında başka sorunlar varmı? Boya soyulması , kasma, donma vs. 1650 TL ye 4 GB ram olanı alınır mı, tavsiye edermisiniz?

• Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi 4 gb ram'den 1,66 gb kullanılabilir durumda olması normal mi. Arka planda falan hiç bir uygulama çalışmıyo

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

• Bu telefonda kamarasıyla çektiğim resimlerde konum işaretlemiyor,
    Kamera ayarlarında konum ayarlarında hep düşük pil tüketimi için wi-fi ve şebeke ile ayarlı...kamera kullanırken gps açılmıyor, her yerini kurcaladım bulamadım ayarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Bu telefonda kamarasıyla çektiğim resimlerde konum işaretlemiyor,
    Kamera ayarlarında konum ayarlarında hep düşük pil tüketimi için wi-fi ve şebeke ile ayarlı...kamera kullanırken gps açılmıyor, her yerini kurcaladım bulamadım ayarını...
    Ayarlar >sistem uygulamaları>kamera>konum>açık
    Şeklinde deneyin.
    Bir de pil tasarruf modunu kapatın o yüzden olabilir.
    İç mekanda deniyorsanız GPS sinyali yaklanamadığı için olabilir.
    Benim çektiğim fotoğrafların hepsinde konum var evde çektiklerimde dahi almış konumu. Evim yüksekte ve çevresi açık.

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

• Beklemekten yorulduk.

• Selam bende yeni aldim oppo rx17 neo sizce nasil ? Bir wp grubu kursak nasil olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe.60_d -- 21 Eylül 2019; 1:31:4 >
  • Efe.60_d E kullanıcısına yanıt
    WhatsApp grupları belli bir süre sonra bıkkınlık veriyor herkes kaçıyor. Burada yazmak hem geçmişi rahat kontrol etmek anlamına geliyor. Hem de tüm web e hitap eden bir sayfa olduğu için. Herkesin faydalnabileceği bir ortam olduğundan daha faydalı

• krkmz kullanıcısına yanıt
    ben satıp samsunga gececem bütçene bağlı... kamerası idare eder.. arayüzü hoş.. ama sürekli telefona bakar oldum bildirim geldi de görmedim mi diye...nefret ettirdi.

• Merhabalar
    Bende mi9 SE kovalıyorum. Fİrmware update olayı korkuttu daha 5 ay bile olmadı.
    Bir satıcıyla anlastım 300 TL kadar ekleyerek MI9 SE ye gececegim gibi,
    Sizler ne dersiniz?
  • Bende şu an bildirim sorunu yok gayet memnunum tek eksik android 9

• quote:

Orijinalden alıntı: ...... .

Bende şu an bildirim sorunu yok gayet memnunum tek eksik android 9
    Bende memnunum artık gün sayıyoruz son 1 ay
    Ama ne olursa olsun bukadar bekletilmemeliydi

• Oppo kaliteli telefonlar üreten bir firma. Dünya geneli satış bazında ilk 5 içerisinde. Fakat fiyat olarak pahalı vede güncelleme konusunda zayıf. İlk çıktığında 3000 lira olan telefon şuan 2300 civarında satılmasına rağmen yine pahalı. Aynı özellikli telefonlar 1500 -2000 arasında. Bu kadar para vermemize bari güncellemeyi güzel verse. Millet android 10 kullanırken hale 9 gelecek mi demek doğru değil. Ha güncellenenince telefon uçma özelliği kazanmayacak fakat en azından bazı eksikkerini giderseler. Neyse ben telefonu birkaç ay öncesinden elden çıkardım ve Samsung'a geçtim.

• murdem05 M kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin Samsung a geçmesi ilginç olmuş hayırlı olsun.

• bu telefonda çift tıkla uyanma ve kapanma var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.