Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesut_ozturk

Selamlar herkese,

Bende dun itibariyle aranıza katıldım arkadaslar. Acaba rica etsem birisi bana ekranın ustundeki notofikasyonları nasıl gorecegim hakkında yardımcı olabilirmi ?
    Merhabalar maalesef notificationlar o barda görüntülenemiyor.
  • artdzy kullanıcısına yanıt
    nasıl ya bir yolu olmalı
  • murdem05 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Ben bildirim simgelerini ust barda goremiyorum. Bir yolu varmıdır ?
  • Şuan için bir yol yok diye biliyorum. Fakat gelecek güncelleme ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdem05

Şuan için bir yol yok diye biliyorum. Fakat gelecek güncelleme ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
    Ne zaman gelecek bir bilgi bulabildiniz mi ?

• ben devamlı mail atıyorum oppo türkiye yi arıyorum bildirimlerle ilgili sorunu söyledim çok kişiden almışlar bu sıkıntıyı Güncelleme ile düzeleceğini söylediler
  • Arkadaşlar bu telefonu almalı mıyım ? Batarya ve kamerası tatmin edecek oyun olarak sadece mobile legend oynuyorum . Genel olarak sosyal medya kullanıyorum . Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum . Teşekkür ederim . ( şuan ki telefonum S6 edge )

• Hocam aslında ax7 alacaktım fakat bazıları SD 445 hiç bi işe yaramaz dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthdnc -- 15 Temmuz 2019; 23:19:25 >
  • a50 alacaktım ama arka tarafı plastik gibi dandik geldi vazgeçtim. Acaba bu telefonun arkası nasıl plastik gibi mi ? yoksa cam ya da metal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

a50 alacaktım ama arka tarafı plastik gibi dandik geldi vazgeçtim. Acaba bu telefonun arkası nasıl plastik gibi mi ? yoksa cam ya da metal mi ?
    Hissiyatı A50' den kesinlikle daha iyi,
  • Herkese iyi günler tekrardan telefonla son izlenimlerini nasıl ? 21 temmuz oldu güncelleme gelmedi henüz.

• merhaba arkadaşlar
    a30 a 50 serisinde duvar kağıdı hareketli oluyor ışıklı falan bizde böyle bir özellik mevcut mu acaba
  • Güncelleme ile çeşitli temalar hareketli duvar kağıtları gelir düşüncesindeyim ama güncelleme ne zaman gelir bilmiyorum.

• Eski telefonumda youtuba açtığımda sağ üst köşede TV işareti çıkardı ve bastığımda direk TV'ye baglanirdim ama bunda çıkmıyor. Çözümünü bilen var mı? TV ve telefon aynı wi-fi ağına bağlı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.