Şimdi Ara

Oppo, şelale ekran olarak adlandırdığı yeni ekran tasarımını duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum. Edge ekranları hiç sevemedim, sevenleri de anlayamadım. Gereksiz olarak geliyor bana. Herşeyi geçtim kullanışlı değil bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titkiller -- 30 Temmuz 2019; 13:49:14 >
  • OP7 gayet güzel cihaz tavsiye ederim. Güzel tasarım, üst düzey performans. 8 saat ekran zamanı ile bence çok başarılı bir pil yönetimi. Akıcı arayüz, güzel ekran ve bence iyi bir kameraya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titkiller -- 30 Temmuz 2019; 13:48:14 >
  • neden alt kısımda boşluk oluyor her telefonda bu böyle simetriyi bozuyor uyuz oluyorum yahu

• Şu anda kıvrımlı ekranlı Note FE kullanıyorum. Kenarların kıvrımlı olması cihaza şıklık katıyor. Şahsen kullandığım cihazın tasarımını çok beğeniyorum.

Oppo'nun bu modeli de tasarım olarak güzel. Telefon değiştirirsem bu şekilde çıkmış modelleri düşünebilirim.

Gayet şık ve güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Temmuz 2019; 16:2:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu tutarken alttan sürekli dokunma diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz kavisli ekranlara fabrika çıkışı koruyucu cam yapsalar keşke. Hatta tüm telefonlara yapsalar.

Bir kaç model vardı fabrika çıkışı ekran koruma cami ile gelen. Havasız ortamda hiç bir toz kaçırmadan cok simetrik şekilde monte edilmiş oluyor.

• Kıvrımlı ekranlı Samsung Galaxy S8'den düz ekranlı Samsung Galaxy S10e modeline geçince ekran konusunda resmen sınıf atladım. Ekranın tamamı bana bakıyor. Film izlerken kıvrımdan ışık yansıyıp orada görüntüyü yok etmiyor. Kılıflar cihazı tam kapatabiliyor. Düz ekranı gerçekten beğendim yani. Kıvrımlı ekran biraz görsel olarak güzel gibi görünse de kullanış tarafında sıkıntı, %100 ekran kasa oranı da hikaye. Kıvrımdaki görüntü yansımayla vs. kayboluyor zaten.
  • Samsung edgeler gibi olmuş.Ekran koruyucu takamıyorsunuz,ekranı koruması dert.Gereksiz bir detay.Düz ekran daha avantajlı ve kullanışlı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.