Şimdi Ara

opteron işlemci bulamuyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar opteron 165 ya da 170 arıyorum..anakartım 939 pin olduğu için de bu bacak sayısına en yüksek performans arıyorum..ama bulamıyorum..nerden ve nasıl bulabileceğime ya da siparişi nerden vereceğim konusunda yardım ederseniz çok sevinirim..939 olması şart..

• dfs bilgisayardan sipariş verdim bende yanlız 1.5 aydır daha elime ulasmadı gümrükten cıkartamıyolarmıs acaba dfs den baska bir yer bilen varsa siparişi iptal edip ordan almayı düsünüyom
  • Bazen 2.el satılıyor ama hemen gidiyor, arayan çok
  • demin dfs bilgisayarla konustum sonunda gümrük işlemleri halledilmiş yarın elimde olacagını söylediler
  • ciddimisin dostum..hadi gözün aydın..bu arada 2.el opteron 165 buldum..180 ytl..nasıl sizce..sıfırına göre biraz pahalı sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanadu

ciddimisin dostum..hadi gözün aydın..bu arada 2.el opteron 165 buldum..180 ytl..nasıl sizce..sıfırına göre biraz pahalı sanırım..

tesekkürler 60 lira daha verip sıfır 170 almak bence daha mantıklı (bu arada dfs 170 sipariş verdim 175 getiriyolarmıs ) ama pazarlıklan 150ye alırsan kurtarabilir (sahsi düsüncem)
  • dfs de 175 yok..acaba fiyatı nedir..çok uçmaz herhalde dimi..
  • 170 fiyatına 175 getiriyolar ayrıyetten para almadılar benden
  • dostum son olarak merak ettiğim şu..dfs de olan fiyatlar halen geçerli mi..yani fiyat belirtilen fiyat değil mi..aslında bi ankaraya gitmek lazım...
  • ankara gitmektense telefonla sormak daha mantıklı olur (yok ben gezcem diyosan o ayrı )

adres ve telefon asagıda

dfs bilgisayar

KONUR SOKAK 63/5 KIZILAY ANKARA TEL: 0 312 425 22 91
  • bu saatten sonra opteron alnımaz bence,
    200$a am2 anakart+65 nm x2+ddr800 ram alınabilir hatta elinizdeki ddr400 ram, s939 işlemci ve anakartı satarsanız daha üst seviyeli bir am2 sisteme sahip olabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

bu saatten sonra opteron alnımaz bence,
    200$a am2 anakart+65 nm x2+ddr800 ram alınabilir hatta elinizdeki ddr400 ram, s939 işlemci ve anakartı satarsanız daha üst seviyeli bir am2 sisteme sahip olabilirsiniz

kesinlikle katılıyorum

3 ay önce s939 x2 3800+ işlemcimi değiştirmek için opteron 165-170 arayıp durdum ikinci elde..

bulamadım önceleri, daha sonra çareyi elimdeki a8n-sli premium + s.939 x2 3800+ ve 2*1gb corsair ddr400 satmakta buldum..

satınca elime geçen paraya tek kuruş eklemeden imzadaki mb+cpu+ram leri aldım ve işlemci 3.0ghz üstü yani opty'le kapışır.

(sistemi topladıktan sonra arkadaşın biri 130 liraya opty 165 satıyordu o da ayrı bir mesele )

• ahh ahh..ne günlerim geçmiş ti bu sistemle..elveda vakti galiba...tavsiyeler için saolun..;)o zaman temiz bi sistem kurayım..yazık 8800gt ye..dimi ama..:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.