Şimdi Ara

Optik kablo ile pc ye soundbar bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Şöyle bir sorunum var. Ses sistemindeki kablo kamaşasından bıktığım için yeni nesil bir soundbar aldım pc de kullanmak için. Lakin yeni nesil soundbarlarda aux çıkışı yokmuş. Optik, hdmi ve bt mevcut. Fakat hdmi ile çalıştıramadım bir türlü. Kullandığım monitörde dahili hoparlör olmadığı için hdmi ile ses almıyor. Anakart üzerinde bulunan hdmi a taktığımda ise gene ses alamadım. BT bağlantısı ile çalışıyor ama ses de çok çok hafifi bir gecikme oluyor yani belki 0,25 saniye gibi birşe gecikmeli geliyor. Arada bir de ses kesilip hemen geri geliyor. Ama telefon bt ise dinlediğimde bir sorun olmuyor. Yani sorun pcdeki bt'de. Bununla birlikte 3. bir çözüm optik kablo. Fakat anakartımda optik çıkış yok. Bunu nasıl çözebilirim? Yurtdışında bir ucu optik bir ucu aux kablolar var fakat türkiye de bulamadım. Bir de bazı dönüştürücü adaptörler buldum ama emin olamadım. Ses kalite kaybı ve ses yüksekliğinde azalma gibi şikâyetleri olanlar var. Sizlerin görüşlerini bekliyorum.

• Şöyle bir ürün var, hdmi üzerinden gelen görüntü ve sesi ayırıyor. Ben zamanında ps4’ü ses sistemine optik kablo ile bağlamak için almıştım. Slim versiyonlarda optik çıkış olmuyordu. Çok fazla işime yaradı, tavsiye ederim. Attığım linkte stokta görünmüyor ama ne olduğunu bilin diye attım.

Ugreen HDMI To HDMI Optik ve 3.5mm Ses Dönüştürücü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.