Bildirim
OPTİK KABLO TAVSİYESİ YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Profigold en iyilerden. -
baya pahalıymış -
philips fiyat performans olarak iyidir. -
philips kullandınızmı siz peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: a-y-k-u-t
philips kullandınızmı siz peki?
Diyelimki kullandı..
Bir kere kablo digital kablo, sinyal ya ulaştırılır (mükemmel şekilde), yada ulaştırılamaz. Bu kadar basit. Kablo iyi olsa ne yazar kötü olsa ne yazar? Tek farkı ömrü olabilir.
Millet HDMI ve optic kablolara dünyanın parasını veriyor boşuna. Adamın biri çıkıp yazmış altın optik kablo.. Yani güler misin ağlar mısın? Akıllım, optik kablo datayı ışıkla iletir, altın olsa ne yazar titanyum olsa ne yazar..
Gittim 5 tl ye elektronikçiden 1 metre aldım babalar gibi aylardır kullanıyorum. Markası noname. -
quote:
Orijinalden alıntı: JakX
quote:
Diyelimki kullandı..
Bir kere kablo digital kablo, sinyal ya ulaştırılır (mükemmel şekilde), yada ulaştırılamaz. Bu kadar basit. Kablo iyi olsa ne yazar kötü olsa ne yazar? Tek farkı ömrü olabilir.
Millet HDMI ve optic kablolara dünyanın parasını veriyor boşuna. Adamın biri çıkıp yazmış altın optik kablo.. Yani güler misin ağlar mısın? Akıllım, optik kablo datayı ışıkla iletir, altın olsa ne yazar titanyum olsa ne yazar..
Gittim 5 tl ye elektronikçiden 1 metre aldım babalar gibi aylardır kullanıyorum. Markası noname.
Bune şiddet bu ne celal onma bakarsan bilgisayarda bilgisayardır elektrikle çalışıyor sonuçta ikiside dimi ama biri güçlü ve sağlamdır diğeri pasif sonuçta ses kalitesi var iyi bir kabloyla noname arasında
-
quote:
quote:
quote:
Diyelimki kullandı..
Gittim 5 tl ye elektronikçiden 1 metre aldım babalar gibi aylardır kullanıyorum. Markası noname.
Bune şiddet bu ne celal onma bakarsan bilgisayarda bilgisayardır elektrikle çalışıyor sonuçta ikiside dimi ama biri güçlü ve sağlamdır diğeri pasif sonuçta ses kalitesi var iyi bir kabloyla noname arasında
Sen paranı boşa harcamak istiyorsan orası senin bileceğin iş.. Ama ses kalitesi farkı falan yok şehir efsanesi bunlar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Diyelimki kullandı..
Sen paranı boşa harcamak istiyorsan orası senin bileceğin iş.. Ama ses kalitesi farkı falan yok şehir efsanesi bunlar.
hem oem hemde markalı kablo kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa aslında dahada açıklığa kavuşacak diye umuyorum madem farketmiyor diyorsun e boşuna dediğin gibi çok para vermeye gerek yok kabloya
-
arkadaşlar çok acil banada lazım.
www.vatanbilgisayar.comMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-965-s-link-slx-965-gold-kilifli-optik-ses-1m-kab./productdetails.aspx?I_ID=43881
bu ürün nasıldır.? z5500 de kullanıcam. optik kablo bu oluyor değilmi?. bu ürün dandikmi-kalitelimi? Fiyatı çokmu ucuz?
sizin tavsiyeleriniz neler?
biraz acil olursa
-
quote:
Orijinalden alıntı: k4n44t
arkadaşlar çok acil banada lazım.
www.vatanbilgisayar.comMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-965-s-link-slx-965-gold-kilifli-optik-ses-1m-kab./productdetails.aspx?I_ID=43881
bu ürün nasıldır.? z5500 de kullanıcam. optik kablo bu oluyor değilmi?. bu ürün dandikmi-kalitelimi? Fiyatı çokmu ucuz?
sizin tavsiyeleriniz neler?
biraz acil olursa
Evet arkadaşım doğru kablo.Optik kabloda ses kalitesi için fiyata bakmayın kablo uzunluğu uygunsa al kullan kafan rahat olsun.Ucuz ve pahalılarda tek fark kullanılan malzeme kalitesi olur o da aradaki fiyat farkına değecek kadar olur mu tartışılır.
-
5 tl lik kablo bile işinizi görür boşuna paranızı harcamayın
3 adet optik kablo kullanıyorum 2 si 5 tl lik üçünçüsü pahalı olanlardan senelerden beri kullanmaktayım -
teşekkür ederim arkadaşlar.
yarınşu ses kartıylawww.vatanbilgisayar.comMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569
şu kablodan sipariş edip z5500 ümle coşmak istiyorum. bakalım neler olacakwww.vatanbilgisayar.comMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-965-s-link-slx-965-gold-kilifli-optik-ses-1m-kab./productdetails.aspx?I_ID=43881
-
quote:
yarınşu ses kartıylawww.vatanbilgisayar.comMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569
şu kablodan sipariş edip z5500 ümle coşmak istiyorum. bakalım neler olacakwww.vatanbilgisayar.comMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-965-s-link-slx-965-gold-kilifli-optik-ses-1m-kab./productdetails.aspx?I_ID=43881
ses kartını kesinlikle tavsiye etmiyorum 50 TL lik creative ses kartlarıyla inan bir farkı yok çok pişman olan arkadaşım oldu başka kartlara yönelmeni öneririm
-
quote:
quote:
ses kartını kesinlikle tavsiye etmiyorum 50 TL lik creative ses kartlarıyla inan bir farkı yok çok pişman olan arkadaşım oldu başka kartlara yönelmeni öneririm
ama herkes çok beğenmiş hocam. Şimdi gece gece moralimi bozdun. Eksileri neler hocam? neden pişman oldular
-
arkadaştada var bu karttan oda gayet memnun -
müzik ve film açısından diğer kartlara oranla bir artısı yok eğer creative nin eski modellerini kullandıysan farkı anlaya bilirsin foruma bir konu açmanı ve tavsiyeler almanı öneririm moralini bozmak istemezdim inan özürdileirm fakat sonradan pişman olmana gönlüm el vermezdi
en sağlıklıolanı dediğim gibi foruma forum aç ses kartı tavsiyesi diye sonra karar ver -
burda incelemesi var
http://forum.donanimhaber.com/m_28793551/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
burda incelemesi var
http://forum.donanimhaber.com/m_28793551/tm.htm
teşekkür ederim genel anlamda yorumlar iyi. yani tatmin edici. beni tatmin etti sonuçta herkesin ihtiyacını karşılayamayabiliyor. bütçemde en fazla buna elverişli zaten
-
3 adet optik kabloyu tak çıkar mı yapıyorsun acaba Z5500 kullanırken..
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
5 tl lik kablo bile işinizi görür boşuna paranızı harcamayın
3 adet optik kablo kullanıyorum 2 si 5 tl lik üçünçüsü pahalı olanlardan senelerden beri kullanmaktayım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Diyelimki kullandı..
Bir kere kablo digital kablo, sinyal ya ulaştırılır (mükemmel şekilde), yada ulaştırılamaz. Bu kadar basit. Kablo iyi olsa ne yazar kötü olsa ne yazar? Tek farkı ömrü olabilir. Millet HDMI ve optic kablolara dünyanın parasını veriyor boşuna. Adamın biri çıkıp yazmış altın optik kablo.. Yani güler misin ağlar mısın? Akıllım, optik kablo datayı ışıkla iletir, altın olsa ne yazar titanyum olsa ne yazar.. Gittim 5 tl ye elektronikçiden 1 metre aldım babalar gibi aylardır kullanıyorum. Markası noname. |
Benzer içerikler
- woofer nedir
- arabada müzik dinlerken ses kesiliyor
- en iyi bass markası
- logitech x540
- sağ kulaklıktan ses gelmiyor
- en iyi ses sistemi
- en iyi hoparlör markaları
- dolby atmos
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X