Şimdi Ara

Optik Ses sistemi ve TV (Acil Yardım Dostlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda araştırdım fakat benimki gibi bir konu bulamadım. Geçen hafta bir adet LG 42LW5400 3D LED tv aldım. Dünde ev sinema sistemi almaya gittim ve mağaza çalışanları bana Logitech Z906'yı önerdi. Bende orda test ettim ve çok beğendim. TV'nin optik çıkışı var. Ses sistemininde optik girişi var. Tv'den optik kabloyla direk ses sistemini birbirlerine bağladım. Fakat ses sisteminde tık yok. Tv'den bi ayara falan mı yapmam gerekiyor? TV'nin bütün ayarlarını kurcaladım fakat bulamadım. Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim...

• Ses hala TV'den gelmeye devam ediyorsa, TV'nin ses çıkışını harici hoparlörlere ayarlamanız gerekiyor olabilir. TV'den ses gelmiyorsa, optik kablonun z906 tarafına bakın kırmızı ışık görüyorsanız problem ses sistemi tarafında da olabilir.
  • mesajınız için çok teşekkürler. Evet ses hala tvden geliyo. Tv'den ayarlamaya çalıştım fakat tv'nin öyle bir ayarı yok. En son z906'nın decoderine bakıyordum ve z906'nın 7 tane girişi olduğu için önde 7 tane lamba var. Benimki 1 nolu lambadaydı. Bu her lamba bir girişi ifade ediyormuş. Ben optik kabloyu 3 numaraya takmıştım. Z906'danda 3 nolu girişe ayarlayınca ses aldım. Çok teşekkür ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.