Şimdi Ara

OPTİK (SPDIF) BAĞLANTIDA SES KESİK KESİK GELİYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GIGABYTE GA-MA770-UD3 anakartımın spdif çıkışından sony DHC-FL7D ses sisteminin spdif girişine optik (toslink) bağlantı yaptım. cihazdan stereo ses alıyorum ancak dts, ac3 dolby vs... kısaca 5.1 ses alamıyorum ses kesik kesik geliyor. cihazın cd sürücüsünden dts ve dolby sesi alıyorum ancak pcden çalınca bazı oynatıcılar stereo bazılarında ses kesik kesik. vlc player ile resimdeki gibi ses/ses aygıtı/ (A/52 over S/PDIF) seçtiğimde kesik kesik diğer seçeneklerde ses alıyorum. ama 5.1 ses alamıyorum. bu konularda bilgi sahibi değilim araştırdım biraz ama kaydadeğer bi cevap bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

OPTİK (SPDIF) BAĞLANTIDA SES KESİK KESİK GELİYOR...

• merhaba,
    aybı sorun bende de var. çözüm bulabildin mi?
  • kayıttan yürütme ayarlarından desteklenen biçimlerin işaretli olup olmadığını kontrol edin
  • kontrol ettim ve sorun ortadan kalktı.

ses çıktısı olarak win32 waveout

wave out kısmından float32yi seçince vlc sorunsuz çalıştı fakat AC3 filter ile kontrol edemiyorum.
  • Benimde Başıma gelmişti fiziksel bağlantı sorununuz var bence optik kablonun uçları ya ses kartı arkasına veya bağlantı yapılan cihazına tam oturmuyor bence kontrol edin gerekirse uçlerı iyi olan kablo alın tavsiyem. SAYGILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Optik Ses Bağlantısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.