Şimdi Ara

optik surucuye ssd takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi ge60 almak istiyorum ama ssd yok. Olani var ama fiyati cok tuzlu. Onun yerine ben optik surucu yerine ssd takabilir miyim. Eger olursa Windows yukluycem ve kucuk oyunlar kac gb ssd yeterli olur ve hangi model almaliyim. Saolun okudugunuz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ge60 larda iki tane hdd yuvası yok ama ssd için msata yuvası mevcut. Yani msata ssd alıp takabilirsin. Optik sürücüyü iptal etmene gerek yok.
  • Ben kendi HDD'sini çıkartıp yerine OCZ 120 GB Vertex 3 taktım, çıkan HDD'yide USB 3.0 bir kutu alıp ona koydum. Yazma/Okuma da SSD 500 MBları görüyor, 3.0 Kutuda 100 MBları görüyor. Haliyle oyunları, filimleri kısacası hertürlü dökümanın yerini değiştirmek pek zaman almıyor ve işletim sistemi dahil tüm programlar tam performansı ile çalışıyor. Benim aldım ürün şu kullandığım ve hiçbir sıkıntı yaşamadığım içinde kesinlikle öneririm;

http://www.bimeks.com.tr/urun/121246/ocz-120-gb-vertex-3-serisi-2-5-sata-iii-ssd-550mb-okuma-500mb-yazma-cevirici-dahil.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Ge60 larda iki tane hdd yuvası yok ama ssd için msata yuvası mevcut. Yani msata ssd alıp takabilirsin. Optik sürücüyü iptal etmene gerek yok.

msata ların fiyatı çok uçuk optik sürücüyü çıkartmak daha mantıklı olmazmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.