Şimdi Ara

Optik zoom özelliği olan kameralı telefon varmı ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Röntgenmi çekiyor Bu iş iyice cıvıdı yaw Tansiyon felan ölçüp, anjiyo da yapar o kesin Bunlara inanmam da titreşim özelliğini değişik yerlere masaj amaçlı kullananlar varmış
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

O diil de beyler sizce bunun sonu nereye varcak ? şu an için son nokta nedir sizce ?...Liquid lens kullanan 10x optikler falan gelir, onları geçtim hadi.... Cep telefonunun sonu ne olacak ya ? Geçen gün röntgen çeken duydum bitane çinde mi ne dalga geçmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Röntgenmi çekiyor Bu iş iyice cıvıdı yaw Tansiyon felan ölçüp, anjiyo da yapar o kesin Bunlara inanmam da titreşim özelliğini değişik yerlere masaj amaçlı kullananlar varmış
    quote:

O diil de beyler sizce bunun sonu nereye varcak ? şu an için son nokta nedir sizce ?...Liquid lens kullanan 10x optikler falan gelir, onları geçtim hadi.... Cep telefonunun sonu ne olacak ya ? Geçen gün röntgen çeken duydum bitane çinde mi ne dalga geçmiyorum...

çok komik yaw

• Selamlar, İngiltere'den gelen birinde görmüştüm Sharp 903'ü, 3.2 megapiksel ve 2x optik zoom'u var. vodafone amblemli bi telefondu, link aşağıda:

http://www.sharp-phone.com/products/model.php?countryid=1&modelcountryid=25

http://www.gsmarena.com/sharp_903-1241.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkank -- 1 Mayıs 2006; 18:08:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkank

Selamlar, İngiltere'den gelen birinde görmüştüm Sharp 903'ü, 3.2 megapiksel ve 2x optik zoom'u var. vodafone amblemli bi telefondu, link aşağıda:

http://www.sharp-phone.com/products/model.php?countryid=1&modelcountryid=25

http://www.gsmarena.com/sharp_903-1241.php

gerçekten mükemmel bi telefon.. Türkiye ye geleceğini sanmıorum

• Bu aletle SE karşılaştırması vardı biyerde, SE daha iyi çekiyomuş 2mp olsa da
  • quote:

Bu aletle SE karşılaştırması vardı biyerde, SE daha iyi çekiyomuş 2mp olsa da

bak doğrudur.. yeni çıkacak n93 le w800 ü karşılaştırsalar belki w800 daha iyi çeker(biri 3.2 biri 2 mp)
    çünkü sony autofocusu gerçek autofocus.. we diğer aletlerin sony'i yakalayacağını sanmıorum..
    bi de k 800 gelio artık onun üstüne cep telefonu tanımam

• N93 artık geçer bizi de BELKI k800'le başbaşa gider .. Objektif olmak gerek şimdi elemanlar gaza geldi bikere.. Ama Handycam serisiyle SE nokia'ya takla attırcak Bi de bence N93 çıkana kadar SE boş durmaz (umarım)...
    quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

bak doğrudur.. yeni çıkacak n93 le w800 ü karşılaştırsalar belki w800 daha iyi çeker(biri 3.2 biri 2 mp)
    çünkü sony autofocusu gerçek autofocus.. we diğer aletlerin sony'i yakalayacağını sanmıorum..

• quote:

N93 artık geçer bizi de BELKI k800'le başbaşa gider .. Objektif olmak gerek şimdi elemanlar gaza geldi bikere.. Ama Handycam serisiyle SE nokia'ya takla attırcak Bi de bence N93 çıkana kadar SE boş durmaz (umarım)...
    quote:

quote:

bence de boş durmaz.. şu ana kadar yaptıkları yapacaklarının temnatıdır gibi gelio bana

• hadise bitmiştir derim bunun üstüne.. fiyata özellikle dikkatinizi çekerim. bakalım bize kaça itecekler bunu...
    alıntıdır.
    kaynak: letsgodigital.org

Samsung B600 10 megapiksel telefon
    Ilhan Engin : 9 Mart 2006 - 16:46 CET

Samsung B600 10 megapiksel telefon : Samsung 10 megapiksellik telefonunu Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen CeBIT 2006 fuarında duyurdu. Samsung’un 10 megapiksellik yeni telefonu orta sınıf dijital fotoğraf makinelerini de yüksek çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. Cihazın Bluetooth kablosuz bağlantı özelliği sayesinde aynı zamanda uzaktan kumanda amaçlı olarak da kullanılabiliyor. İlk kameralı cep telefonunu dünyaya duyurmuş olan Samsung’un yetkilileri, 10 megapiksellik bu yeni telefonlarının diğer kameralı telefonlardan farklı bir seviyede olduğunu belirtiyor. Önümüzdeki sonbahar mevsiminde piyasaya sunulması planlanan Samsung B600 kameralı telefonun 318 USD / 266 Euro gibi bir fiyatla pazarda yer alması bekleniyor.

Samsung B600 - 10 megapiksel
    Samsung yetkililerinden Lee Ki-tae Samsung’un 10 megapiksellik yeni kameralı telefonunun farklı bir ürün olduğunu belirterek sözlerine şunları ekledi:”Optik bilimi konusunda sahip olduğumuz birçok uzman araştırmacımız Carl Zeiss ve Schneider gibi bu sektörün devleri olan firmaların sahip olduğu teknolojileri yakalama yolundaki çalışmalarını hızla sürdürmekteler.” Samsung B600 kamera telefon piyasada mevcut 3 milyon ve 8 milyon piksel aralığındaki diğer ürünlere kıyasla çok daha yüksek bir çözünürlük sunuyor. 318 USD / 266 Euro gibi bir fiyatla pazarda yer alması beklenen Samsung B600 kameralı telefonun gelecek sonbahar mevsiminde piyasaya sunulması planlanıyor.

Samsung B600 kameralı telefon teknik özellikleri
    • CDMA 2000 1x EVDO (800MHz)
    • 10 megapiksel kamera
    • 2.2 inç 240 x 320 262K renkli TFT ekran
    • MPEG4 formatında video görüntü kayıt
    • MP3/AAC/AAC+
    • Bluetooth / PictBridge / Ses tanıma desteği
    • TV çıkışı, BT baskı, Belge gösterim
    • Bellek kartı : MMC micro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proveza -- 2 Mayıs 2006; 18:46:17 >

• ya millet bence çok gereksiz buluorum 6 mp den yukarı aletleri.. ya zaten 5 mp kamera gerçek alanda yaklaşık 1 metre kare alana eşit olu ki daha da fazlası artık çok gereksiz.. boşu boşuna yer kaplıo;çok fazla hafıza yiyo.. 5 mp ile de çeksen 10 mp ile de çeksen sonuçta bilgisayar ekranında aynı kalitede gözükecek.. bazıları sanıo ki bu mp sayısı artınca kalite artıo... >> hayır! sadece alan we piksel sayısı artıyo.. foftğraf hakkında bilgisi olanlar da bu konuyu anlayacaklardır
  • quote:

ya millet bence çok gereksiz buluorum 6 mp den yukarı aletleri.. ya zaten 5 mp kamera gerçek alanda yaklaşık 1 metre kare alana eşit olu ki daha da fazlası artık çok gereksiz.. boşu boşuna yer kaplıo;çok fazla hafıza yiyo.. 5 mp ile de çeksen 10 mp ile de çeksen sonuçta bilgisayar ekranında aynı kalitede gözükecek.. bazıları sanıo ki bu mp sayısı artınca kalite artıo... >> hayır! sadece alan we piksel sayısı artıyo.. foftğraf hakkında bilgisi olanlar da bu konuyu anlayacaklardır

yanlış biliyorsun arkadaşım. senin dediğin gibi değil işte. benim tlf de 1,3 ama benim çektiğim resimler 1280*960 çözünürlükte resim alabiliyorum. bilgisayar ekranında aynı olabilir ama baskıda olay değişir. 5 milyon noktadan oluşan resimmi daha nettir yoksa 10 milyon noktacıktan oluşan resimmi. iş baskıya çıkınca değişiyor.

• hımm. yani o zaman ben kabulleneyim yanlışım.. yaw senin dediğin olunca cm kare başına düşen piksel sayısı artıo.. gerçekten ben bunu bilmiodum da benimkisi dooru die biliodum(way bizim eşşeoğlu eşek foto makinesi satıcısı way )
    nese bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıptır

• quote:

Orjinalden alıntı: proveza

hadise bitmiştir derim bunun üstüne.. fiyata özellikle dikkatinizi çekerim. bakalım bize kaça itecekler bunu...
    alıntıdır.
    kaynak: letsgodigital.org

Samsung B600 10 megapiksel telefon
    Ilhan Engin : 9 Mart 2006 - 16:46 CET

Samsung B600 10 megapiksel telefon : Samsung 10 megapiksellik telefonunu Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen CeBIT 2006 fuarında duyurdu. Samsung’un 10 megapiksellik yeni telefonu orta sınıf dijital fotoğraf makinelerini de yüksek çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. Cihazın Bluetooth kablosuz bağlantı özelliği sayesinde aynı zamanda uzaktan kumanda amaçlı olarak da kullanılabiliyor. İlk kameralı cep telefonunu dünyaya duyurmuş olan Samsung’un yetkilileri, 10 megapiksellik bu yeni telefonlarının diğer kameralı telefonlardan farklı bir seviyede olduğunu belirtiyor. Önümüzdeki sonbahar mevsiminde piyasaya sunulması planlanan Samsung B600 kameralı telefonun 318 USD / 266 Euro gibi bir fiyatla pazarda yer alması bekleniyor.

Samsung B600 - 10 megapiksel
    Samsung yetkililerinden Lee Ki-tae Samsung’un 10 megapiksellik yeni kameralı telefonunun farklı bir ürün olduğunu belirterek sözlerine şunları ekledi:”Optik bilimi konusunda sahip olduğumuz birçok uzman araştırmacımız Carl Zeiss ve Schneider gibi bu sektörün devleri olan firmaların sahip olduğu teknolojileri yakalama yolundaki çalışmalarını hızla sürdürmekteler.” Samsung B600 kamera telefon piyasada mevcut 3 milyon ve 8 milyon piksel aralığındaki diğer ürünlere kıyasla çok daha yüksek bir çözünürlük sunuyor. 318 USD / 266 Euro gibi bir fiyatla pazarda yer alması beklenen Samsung B600 kameralı telefonun gelecek sonbahar mevsiminde piyasaya sunulması planlanıyor.

Samsung B600 kameralı telefon teknik özellikleri
    • CDMA 2000 1x EVDO (800MHz)
    • 10 megapiksel kamera
    • 2.2 inç 240 x 320 262K renkli TFT ekran
    • MPEG4 formatında video görüntü kayıt
    • MP3/AAC/AAC+
    • Bluetooth / PictBridge / Ses tanıma desteği
    • TV çıkışı, BT baskı, Belge gösterim
    • Bellek kartı : MMC micro

/>

dostum bu tel türkiye de 10000 ytl'ye satılır.2mp kameralı tel bile 1000 ytl ediyor çünkü.belkide tr'ye hiç gelmez bile.

artık umudumuz vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: ennis06

arkadaşlar optik zoom yapan android telefon varmı sony xperia serisi bir telefonda var diye duydum Türkiye ye girmemiş ama var diyorlar bulamadım bilen varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ennis06

arkadaşlar optik zoom yapan android telefon varmı sony xperia serisi bir telefonda var diye duydum Türkiye ye girmemiş ama var diyorlar bulamadım bilen varmı acaba?

samsung ta var sonyde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Kullandığım dijital fotoğraf makinemden dijital zoom kullanmanın kaliteyi düşürdüğünü biliyorum. Konu ile ilgili okuduğum pek çok yazıda dijital zoom özelliğinin kapatılmasının daha doğru olacağı ve sadece optik zoom özelliğinin kullanılarak kaliteden taviz vermeksizin cisimleri daha yakınlaştırarak çekim yapmanın doğru olduğu yazıyor.
    Benim bildiğim kadarıyla telefonlardaki zoom'lama olayı dijital olarak sağlanıyor. Optik zoom kullanmanın telefonlarda özellikle en olarak daha fazla büyük ebat kullanma sorunu getireceğini düşünüyorum. Bildiğiniz optik zoom özellikli kameralı telefon varmıdır ?

Merhaba

Kamera odaklı telefon arıyorsan Samsung Galaxy S4 Zoom tavsiye ediyorum. Bilinmese de Sony Z serisin de entegre olarak optik zoom takabilsen bile Samsung Galaxy S4 Zoom kadar iyi sonuçlar alamazsın zaten. Kalın telefon ama kamera ağırlıklı telefon olarak Samsung Galaxy S4 Zoom işini görür zaten.

Bilişim Uzmanı.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 14 Eylül 2015; 5:56:03 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.