Şimdi Ara

Optimize Nedemek?!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Bence Gears of War demek bu sene en iyi opt. edilmiş oyun bence..

Bir tane adam kastı demedi su ana kadar..

Daha sonra COD 4 falan gelebilir tabiki..

Oyun için uygulanan grafik motoru olsun tüm uygulamarın doğru dürüst programlanıp sistemlere sorun çıkarmaması gibi tanımlanabilinir kısacası..

sen öyle san!

shadow ve decal açtım mı kasım kasım kasılıyo

Birşeyi cevaplarkan saygını kaybetmeden dalgaya vurmadan cevaplaki karşındaki insanlarda sana saygı göstersin

saygı konusu tamam belki biraz biçemim öyle olduğundan ...

şu shadow decal olayı da ilginç yani TÜM AYARLARI
    EN SONA GETİRDİM

OYUN ŞU AN TAKILMIYOR
    AMA ÖĞLEYİN FALAN AÇARIM BAK SEN YİNE
    TAKILACAK NE TUHAFLIK VAR ANLAMADIM

• quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

Kısaca Call Of Duty 4 demek

ağzımdan aldın

en uygun ayarlara indirgenmiş demek en uygun ayarlar diyelim en mükemmel yada .....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence Gears of War demek bu sene en iyi opt. edilmiş oyun bence..

Bir tane adam kastı demedi su ana kadar..

Daha sonra COD 4 falan gelebilir tabiki..

Oyun için uygulanan grafik motoru olsun tüm uygulamarın doğru dürüst programlanıp sistemlere sorun çıkarmaması gibi tanımlanabilinir kısacası..

sen öyle san!

shadow ve decal açtım mı kasım kasım kasılıyo

Birşeyi cevaplarkan saygını kaybetmeden dalgaya vurmadan cevaplaki karşındaki insanlarda sana saygı göstersin

saygı konusu tamam belki biraz biçemim öyle olduğundan ...

şu shadow decal olayı da ilginç yani TÜM AYARLARI
    EN SONA GETİRDİM

OYUN ŞU AN TAKILMIYOR
    AMA ÖĞLEYİN FALAN AÇARIM BAK SEN YİNE
    TAKILACAK NE TUHAFLIK VAR ANLAMADIM

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

uzunca unreal tournament 3 demek

uzunca armed assault denilen dandik oyun demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

uzunca unreal tournament 3 demek

uzunca armed assault denilen dandik oyun demek

armded assault optimize değil,ibret alınması gereken farklı bişey.sonra lost planet ile flight simulator x var tabii mükemmel optimizasona sahip

• aslında crytek optimizasyon konusunda gerçekten büyük bi çaba gösterio.takdir etmek lazım...artık yeni oyunlarda hemen hemen her grafik detayının seviyesini biz belirlemeye başlıyoruz.yapımcılar birazda olsa bizi düşünüolar galiba.(kendi ceplerini düşünüolar mı deseydim acaba)
  • minimum donanımla maksimum performans
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgi paylaşımınız için.Sorum oldukça yazarım ben yine.O zaman gothic 3 hiç iyi optimize olmamış.Gears of war,Cod 4,Crysis arasında en iyi hangisi optimize yönünden.Herkes farklı bişi diyor da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: itsmylifebaby

Teşekkürler arkadaşlar bilgi paylaşımınız için.Sorum oldukça yazarım ben yine.O zaman gothic 3 hiç iyi optimize olmamış.Gears of war,Cod 4,Crysis arasında en iyi hangisi optimize yönünden.Herkes farklı bişi diyor da?

senenenin hemen hemen tüm oyunlarını oynadım.. cod4 en iyi optimize edilmş hiç frame atlamsı yapmayan oyunu bence..

crysis felaket bu konuda zaten
  • Aslında CoD4 te optimize değil, çünkü oyunda optimize edilecek birşey yok(hemen atlamayın şöyle böyle diye evet grafikler iyi ama optimizeye değecek kadar değil).Yani bir Crysis le CoD4 ü optimize konusunda karşılaştırmak bana kalırsa çocukluk olur.Karşılaştırsak bile emin olun Crysis çok daha iyi optimize, işi bilenler hak verecektir.

Bilinen genel yargının aksine optimize bir oyunun genel akışta akıcı fps değerleri vermesi değildir.Oyunda bulunan detayların size en iyi frame ile sunulmaya çalışılmasıdır.Hani bazı tipler vardır her performanslı çalışan oyuna optimize diyen, aman aldanmayın.Yani 2 oyunu karşılaştırırken aralarındaki grafik farklarınıda hesaba katın.

Ha şunu demek istemedim, Cod4 te optimize edilmiş bir oyundur ama en iyiye aday olamaz.Siz en iyi frame veren oyunu tartışıyorsunuz optimizeyi değil

• iyileştirme
    verimli kullanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Aslında CoD4 te optimize değil, çünkü oyunda optimize edilecek birşey yok(hemen atlamayın şöyle böyle diye evet grafikler iyi ama optimizeye değecek kadar değil).Yani bir Crysis le CoD4 ü optimize konusunda karşılaştırmak bana kalırsa çocukluk olur.Karşılaştırsak bile emin olun Crysis çok daha iyi optimize, işi bilenler hak verecektir.

Bilinen genel yargının aksine optimize bir oyunun genel akışta akıcı fps değerleri vermesi değildir.Oyunda bulunan detayların size en iyi frame ile sunulmaya çalışılmasıdır.Hani bazı tipler vardır her performanslı çalışan oyuna optimize diyen, aman aldanmayın.Yani 2 oyunu karşılaştırırken aralarındaki grafik farklarınıda hesaba katın.

Ha şunu demek istemedim, Cod4 te optimize edilmiş bir oyundur ama en iyiye aday olamaz.Siz en iyi frame veren oyunu tartışıyorsunuz optimizeyi değil

Crysis grafi kalitesinden ödün vermeden tüm değerler ne zaman High oynadım o zaman optimize olmuş derim.onun dışında 15 Fpsde bile akıcı oynandığına lafım yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.