Şimdi Ara

Optimus 2x alcam yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben lg optimus 2x almak istiyorum . ama tr de satışı olmadığı için internetten yurt dışından alabileceğim sitelere baktım amazon da var ama yurt dışına göndermiyormuş diye okudum nası alabilirim bu cihazı ? daha önce hiç internetten alışveriş yapmamış biri olarak , riskleri varmıdır ? yardım edebilirmisiniz? birde alınca menü türkçe olma şansı varmı ? yoksa nası yapcaz ? çok soru sordum galıba beni bu konularda bilgilendirebilecek biri vardır inşallah ...

• cevaplıycak hiç kimse yokmu forumda ?
  • yurtdışından kargoyla getirmeye kalkarsan büyük ihtimal gümrüğe takılır yani yakında yurtdışından gelecek biri varsa ona getirttirebilirsin ya da bazı alışveriş sitelerinde yurtdışından getiren kişiler oluyor bu şekilde getiren ve uygun fiyata satan kişileri bulabilirsin ama cihaz çok büyük bi ihtimal türkiye de satılmayacağı için ileride bi arıza durumunda tamir ettirmen çok zor olabilir bu yüzden almanı tavsiye etmem..
  • teşekkürler yorumunuz için. başka telefonlara bakıyorum bana en uygunu bu gibi geliyor. daha iyi bir seçenek yok. ama bu telefonda tr ye gelmiycek . iyice karıştı aklım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.