Şimdi Ara

optimus black format atma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • byler telefonumda turkcell hatlardan msj geldikden bi kac msj sonra gelen msjlar kıtleniyor ertesi gun ac kapa yapınca yada hiç gelmiyor msjlar time gittim ama hatta olmadıgını telefondan olacagını söylediler ... ve format atilmasi gerektiginide tabi bnde sizden bilgi aldikdan sonra ve fabrika ayarlarida sorunu cözermi bunu bilmek istedim ...

bu arada android yeni surumu ne zaman cikacak ve kac olacak bunuda söylerseniz sewinirim.... simdiden tesekkurler....

• Kullandığın telefonun yazılım versiyonu kaç?

2.3 gingerbread çıkacak umarım bu hafta içinde, avrupa romu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Kullandığın telefonun yazılım versiyonu kaç?

2.3 gingerbread çıkacak umarım bu hafta içinde, avrupa romu.

2.2 kullanıorum ama bu surumu lg teknik serwisinde attirdim ki yine oyle yapacambu arada 4.0 falan nezaman cikacak eger bılıosan sorumada cvp veririsen sewinirim..
  • 4.0 2012 nin ilk çeyreğinde çıkacak diye bilgi verdi LG. 10c mi kullanıyorsun sen, onu sormuştum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativist -- 30 Kasım 2011; 18:15:29 >
  • 10 b kullanıorum ya c yi attirmadım yokdu surumu ellerinde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_eko

10 b kullanıorum ya c yi attirmadım yokdu surumu ellerinde ...

Sen de yükseltebilirsin sürümü. Sanırım 10b'de turkcell logosu, uygulamaları vardı. Ayrıca 10c kullanıyorum ben, mesajlarda bir kitlenme yok. :)
  • ya bn bu durumun turkcelle alakalı oldugunu dusunuorum telefonda bı sorun yq ki cözemedim anlmadım :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.