Şimdi Ara

OPTİMUS G 1.199 TL KLİKSA İFTAR FIRSATI (YALAN OLDU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat indi inmedi onu bilemeyecegim ama gecenki kampanyada 1199 a almistim, guzel telefon. Tek sikintisi azcik isiniyor ya da arka yuzey cam oldugu icin daha fazla isiniyormus gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canli destek der ki:
    Teknik ariza nedeniyle bahsedilen fiyattan satilamadi ve kampanya SONA erdi

• Teknik arıza: Kliksa ceo sunun çalışanlarına feryadı ''Ulen aranızdan hangi sapşal bu telefonu 1199 a vereceğimizi söyledi-bize gelişinden haberiniz varmı''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

Teknik arıza: Kliksa ceo sunun çalışanlarına feryadı ''Ulen aranızdan hangi sapşal bu telefonu 1199 a vereceğimizi söyledi-bize gelişinden haberiniz varmı''

• Canlı desteğe teknik arızanın ne olduğunu sordum Bilgimiz yok mail atın ilgili arkadaşlar size döner dediler.. Bende sayfalarından reklamlarının görüntüsünü aldığımı ve reklam özdenetim kurumuna mail atacağımı söyledim.. yanıltıcı reklam yapmış olmalarından dolayıhttp://www.rok.org.tr/basvuru.asp

anlıyorum...... bey demekle yetinebildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 14 Temmuz 2013; 2:01:57 >
  • Az önce reklam öz denetim kurumuna şikayeti bende yaptım.

"RAMAZAN IFTAR KAMPANYASI ADI ALTINDA %33 İNDİRİM İLE YUKARIDA BELİRTİLEN ÜRÜNÜN 1199 TL DEN SATILACAĞINI İLAN ETMİŞLER. VE BU KAMPANYA SAAT 17:00 İLE 00:00 ARASI YAZILMIŞ. İNTERNET KULLANICISINI BU SAATLER ARASI SÜREKLİ O SİTEDE TUTMAK VE REYTİNGİNİN ARTIRMASI SÖZ KONUSU. ANCAK ÜRÜNÜ O FİYATTAN KESİNLİKLE SİPARİŞ VEREMEDİK. KANDIRILDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.www.kliksa.com"

hepimiz şikayet edersek belki sonuç alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraugur -- 14 Temmuz 2013; 2:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boraugur

Bu kampanya 17:00 ile 00:00 arasında bir zaman diliminde mi olacak onumu kastediyorlar.
    Eğer öyle ise hiç açıklayıcı değil. Eğer değilse koskoca firmanın ayıbı ne diyelim.
    1199 tl ve Word e 100 tl puan

fiyat iyi.

Galaxy S4 sahura kadardı ama ertesi gün saat 10:30 da indirimli fiyattan satıldı.

Tamamen yalan... Sabaha karsi 05.15 gibi 1649 tl olmustu bilmeden etmeden yalan yalnis yorum yapmayalim hocam

OPTİMUS G 1.199 TL KLİKSA İFTAR FIRSATI (YALAN OLDU)

hocam o saate kadar devam etti fiyat..ben 1649 a alacaktım kartta limit yetmedi saat 05,15 ti tam

• Ben de şikayet ettim
  • indirim devam ediyormu??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kampanya 17:00 ile 00:00 arasında bir zaman diliminde mi olacak onumu kastediyorlar.
    Eğer öyle ise hiç açıklayıcı değil. Eğer değilse koskoca firmanın ayıbı ne diyelim.
    1199 tl ve Word e 100 tl puan

fiyat iyi.

Galaxy S4 sahura kadardı ama ertesi gün saat 10:30 da indirimli fiyattan satıldı.

Tamamen yalan... Sabaha karsi 05.15 gibi 1649 tl olmustu bilmeden etmeden yalan yalnis yorum yapmayalim hocam

OPTİMUS G 1.199 TL KLİKSA İFTAR FIRSATI (YALAN OLDU)

hocam o saate kadar devam etti fiyat..ben 1649 a alacaktım kartta limit yetmedi saat 05,15 ti tam

İyi de ben saat 10:30 da 1.649 TL den sipariş geçtim ve şu an yolda.

• Resmen dalga geçiyorlar bende gerekli yerlere şikayet maili yazıcam

• quote:

Az önce reklam öz denetim kurumuna şikayeti bende yaptım.

"RAMAZAN IFTAR KAMPANYASI ADI ALTINDA %33 İNDİRİM İLE YUKARIDA BELİRTİLEN ÜRÜNÜN 1199 TL DEN SATILACAĞINI İLAN ETMİŞLER. VE BU KAMPANYA SAAT 17:00 İLE 00:00 ARASI YAZILMIŞ. İNTERNET KULLANICISINI BU SAATLER ARASI SÜREKLİ O SİTEDE TUTMAK VE REYTİNGİNİN ARTIRMASI SÖZ KONUSU. ANCAK ÜRÜNÜ O FİYATTAN KESİNLİKLE SİPARİŞ VEREMEDİK. KANDIRILDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.www.kliksa.com"

hepimiz şikayet edersek belki sonuç alabiliriz.

+1

• herkes gene reklam özdenetim kurulu demiş. adamların hiç bir yaptırımı yok. şikayet etseniz ne olacak? ciddi olarak şikayet edecekseniz gidin sanayi ticaret bakanlığına şikayet edin yaptırımı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xarufax

herkes gene reklam özdenetim kurulu demiş. adamların hiç bir yaptırımı yok. şikayet etseniz ne olacak? ciddi olarak şikayet edecekseniz gidin sanayi ticaret bakanlığına şikayet edin yaptırımı olsun.

Link ver oraya da şikayet edelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Sabancı değil mi ?

ülkeye zerre kadar faydasını görmedim. adamların ürettiği birşey de yok , işleri güçleri yabancı ortak ile ( tabi Know-How dışarıdan , bize mısırı onlar , sapı da bize kalıyor) birlikte türkiye yi soymak.

Bu zihniyet sadece kliksada değil , benim kabaca tanıdığım çoğu sabancı kuruluşunda var

örnek

Carrefoursa, teknosa, sonra dünyanın en uyduruk TEMSA otobüsleri var aklıma daha da gelmiyor. ben şahsen carrefoursa ya gidince mahhalle pazarına gidip , pazarcılarla birazdan kavga edecem hissine kapılıyorum. geçen hafta indirimli bir pastırma var , indirimli fiyatınıda pastırmanın üzerine kocaman asmışlar , pastırma için değilde normal gittiğim 4 seferde de pastırma nerde diyorum , abi kalmadı ayağı çektiler, en sonunda sinirlendim, yeter bu alavere dalavere dedim , 4 kere geldim 4'ündede yok dedim, çalışan bana ne dese beğenirsin, "abi ben hep burdayım , sen bize ilk defa pastırma soruyorsun" dedi, ohaa çektim.

ama bence alavere dalavere bunların zihniyetinde mevcut olduğu için , her kuruma seçtikleri yöneticileride bu zihniyetler paralel yönetim sergiliyor.

bir ara Teknosa çalışanların tuvalete bile belirli bir zaman dilimin dışında gidemediklerine dair gazetelerde boy boy haberleri çıkmıştı. ( olay sanırım Ankara yenimahalle civarında bir teknosa mağazası idi)

indirimde pastırma kalmadı diye onbinlerce kişiye istihdam sağlayan bir kuruluşa sallamak da değişikmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 14 Temmuz 2013; 12:40:51 >

• YUKARIDA ADINI BELİRTTİĞİ SİTEDE İFTAR-SAHUR KAMPANYASI ADI ALTINDA %33 İNDİRİM İLE YUKARIDA BELİRTİLEN ÜRÜNÜN 1199 TL DEN SATILACAĞINI SİTE ÜZERİNDEN VE MAİL YOLUYLA İLAN ETMİŞLER VE KAMPANYA SAAT 17:00 İLE 00:00 ARASI GERÇEKLEŞECEĞİ BELİRTİLMİŞTİR. ANCAK BU SAATLER ARASI SİTEDE ÜRÜN İNDİRİMİNİ BEKLEMEME RAĞMEN SÖZ KONUSU ÜRÜN KESİNLİKLE BELİRTİLEN FİYATTAN SATIŞA SUNULMAMIŞ VE YÜZLERCE KİŞİ SAATLERCE SAHTE REKLAMDAN DOLAYI MAĞDUR EDİLMİŞTİR.
    GEREĞİNİN EN KISA SÜREDE YAPILMASINI ARZ EDER, TARAFIMA BİLGİLENDİRME YAPILMASINI RİCA EDERİM.
    İYİ ÇALIŞMALAR

şikayet linkleri
    http://www.rok.org.tr/basvuru.asp (şikayet unsuru madde C7)
    https://bim.sanayi.gov.tr/temp/webform1.aspx

• ayrıca şikayet.var'ada yazmayı unutmayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

indirimde pastırma kalmadı diye onbinlerce kişiye istihdam sağlayan bir kuruluşa sallamak da değişikmiş.

değişik olan ne ?

senin zihniyet , makarna dağıtıyor diye hükemetin değişmemesi gerekir demek le aynı şey,

sanki sanırsın ki sabancı olmasa, o boşalan sektörlere farklı firmalar el atıp aynı istihdamı yaratmıyacak ve hatta daha fazlasını yaratmıcak .. Kardeşim , türkiye de nufus var ...bu nufusun üretmesi doyması barınması lazım .. bunların hepsi ihtiyaç , haa bunu sabancı karşılar ve ya a ve ya b firması karşılar

yemişim onun istihdamını , nerde tüketime yönelik istihdam var onlar yaratıyor.

ulen bugün carrefoursa olmasın yarın onun boşluğununa belki de 2 firma girip %20 fazla istihdam sağlar

senin zihniyet tam biat zihniyeti... sorgusuz sualsiz , eger işin içinde 3 -5 kuruşta varsa ses çıkarma...

oldu ,başka bir arzun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolkepçe -- 14 Temmuz 2013; 14:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omeri7

Aynı cihazı sahibinden.com 'dan ben veriyorum 2 ay kullanılmış. Daha ucuza

2 ay kullanılmış cihazın daha ucuz olmasından daha doğal ne var ?
  • s3 mu bu cihaz mı beyler ne diyorsunuz kullanan tanıyan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.