30 Aralık 2012 de Boyut Dijital firmasından garantili olarak satın aldığım Optoma GT750 model 720P ve Full 3D projeksiyon cihazımı satıyorum. Cihazın yanında 4 adet Optoma ZD-201 3D gözlükte verilecektir. (Gözlükler orjinaldir ve Boyut Dijitalden alınmıştır.) ayrıca yanında perde de vereceğim. Ayrıca bu cihaz kısa mesafede çalıştığı için yer darlığı veya kinect ile oyun oynarken alan sıkışıklığı problemleri olmayacak..1 adette OEM (Hishock marka) gözlük vardır.
Cihazın halen 1 yıl garantisi vardır, kutusu ve faturası ve çantası tamdır.
Özelliklerini buraya yazmadım, google dan "Optoma GT750XL" olarak aratırsanız karşınıza birçok detay çıkacaktır. Uzun süren araştırmalar sonucu beğenerek aldım şimdide bir üst modele geçmek adına satıyorum. Cihazın lamba ömrü eko modda 4000 saattir, standard modda ise 3500 saattir. Şu an benim kullanımım ise sadece 319 saattir.
Cihazın kumandası, kılavuzları, çanta ve kabloları kutusu herşeyi tamdır. Ev sinema sistemi, Playstation, XBOX ve Digiturk, Dsmart ile 100% uyumludur ve görüntü kalitesi diğer cihazlarla mukayese edilemez. Çünkü bu bir ev sinema projektörüdür. ve adı "Gaming Projector" olarak geçer. PS3 ve XBOX 360 tan direk 3D olarak oyun oynayabilirsiniz. PS3 motorstorm oyunu ile birebir 3D deneyimi yaşayabilirsiniz.
Sadece İstanbul Anadolu yakası elden teslim edilecektir ve sadece Sony Türkiye garantili PS4+para şeklinde takas olur.
Fiyatım 1900 TL dir.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.