Şimdi Ara

Optoma HD600X-LV mi yoksa LG PB60G mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar projeksiyon alıcam fakat kararsız kaldım iki model arasında..
    her 2 cihazda 720 p görüntü veriyor. fiyatta cok acılmak istemiyorum.
    farklarını söylüycek olursam optoma 2500 ansilümenken
    LG 500 ansilümen. acaba optoma cok parlak oldugundan rahatsız eder mi emin olamadım.
    kontrast cok fark yok lamba ömürleri farklı ek olarak.
    optoma 5000 saatken LG 20000 saat ömür vermis. aslnda ömür cok önemli degil teknoloji degisiyor lamba bozulmadan 2 sene götürse kafi bana
    umarım konuyla ilgili ve bilgili birileri yorum yapar..

bu arada fiyat olarak optoma 875 TL iken LG 1080 TL.

simdiden tesekkürler..

• 1-İstediğiniz Ekran büyüklüğü nedir veya Cihazı perdeye kaç metre uzaklığa koyacaksınız?
    Daha önce projeksiyon kullandınız mı?

2-Karanlık da mı yoksa çok güneş giren perde çekilmiş LOŞ ortam da mı kullanacaksınız?
    3-Cihazın taşınabilirliği önemli mi yoksa sabit mi kalacak?
    4-Tavana mı asacaksınız yoksa yerde yada yerden yüksekte mi kullanacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 25 Ocak 2013; 10:28:52 >
  • üstadım lamba ömrüne takılmazsanız optoma hd600x işini rahat görür,
    2500 AL ışık gücü ev sineması için idealdir, göz yormaz hatta loş ortamda boğulabilir, Led cihazlara bir şey demiyorum, kontrastları aynı gibi gözüksede yan yana koymadan iki cihazın gerçek kontrastını anlayamazsın,
    bu iki cihaz arasında kalınırsa ve günde 10 saat kullanılmayacaksanız görüntü kaynağı bilgisayar veya bluray player vb. ise, optoma hd600x alın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 28 Ocak 2013; 5:35:51 >
  • 1- cihazı sabit tutmuycam mesafeyi ekran büyüklügüne göre ayarlarım sanıyorum.
    2- cogunlukla karanlıkta kullanıcam. genelde film izlemek ya da PS3 oynarken kullanıcam.
    3- cihaz tasınabilir olması daha iyi benim icin. zaten arasında kaldıgım 2 modelde tasınabilcek büyüklükte. sırt cantam yanımdan eksik olmuyor.
    4- bu cevaplardan sonra tavana asmayacagım anlasılmıstır zaten.

ve ayrıca ilk kez projeksiyon kullanıcam bu yuzden arastırıyorum bu sekilde.
    bunların dısında söyleyebilcegim. bırakın günde 10 saati her gün kullancagım bile mechul. kafama esince oyun oynarım. ya da film izlerim cok sık kullanıcagım söylenemez.

forumda arastırırken optoma icin cok parlak oldugu yazılmıs. rahatsız edici bi parlaklıgı mı var acaba bilemedim. deneyip görme sansımda yok.. bunlarında dısında öneriniz olursa da ilgilenebilirim ayrıca =))
  • optoma pek taşınılabilecek durumda değil. resimlerde küçük gözüküyor ama herhalde bir ayakkabı kutusu büyüklüğündedir. sırt çantasına atıp dolaşacaksan eğer etrafını da tshirt havlu falan sarman gerekir ki daha da büyüyecek.

çantası var mıydı emin değilim ama taşınabilir bir şey arıyorsan optoma senin adamın değil bence. ben çok daha küçüklerini gördüm.

taşınma dışında optoma kullanıyorum çok memnunum. tek ikilemi lambanın 3000-4000 saat ömrü olması. değiştirmeye kalksan da 200 300 tl arası masrafı var (iyice araştırmayla düşebilir) ama ışığı falan sağlam. açık ışıkta led'lere fark atıyor dlp'ler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.