Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.143
Cevap
42
Favori
128.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barycel B kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin :) 24 saat HD141x kullanmışlığım var ama ihtiyaçtan satmak zorunda kalmıştım. Daha sonra ben HD26 aldım. Sattığım arkadaşa bana şu perdeyi kullanmamı önermişti; "XBLACK (XGE-300) 300X225 Glas Beads Motorlu Uzaktan Kumandalı" . Kendisi çok memnunmuş. sabit çerçeveliden vaz geçersen belki bu olabilir tecrübelerini paylaşırsın.
  • Yandex disk kullanıcı adı elbennas şifre santana21 youtube 124mb dosyayı 23mb dusurmus buradan 720p ile çektigim görüntüye bilgisayardan bakarsanız sevinirim casio xj 130 1800 contrast 1024e 768 ve 2000lumen işikli led projeksiyon.ekran mdf üzerine boya mükemmel görüntü sonunda basardım isteyene üye indirimi yaparım

• Hocam promacto x11 konusuna detaylı resim ve video attım

• Eski optoma gt750 kullanıcıyım. Şu anda alınabilecek en iyi konstrast oranına sahip optoma cihazı hangisidir. Şöyle siyahı siyah gibi gösteren veya en yakını.

Teşekkürler.
  • onat kullanıcısına yanıt
    HD28 geliyor onu bekle..Hem siyahı biraz daha iyi,hem darbee edition özelliği artıları..Üstelik lamba saati de bayağı iyileştirilmiş.

• projekta kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.. hemen araştırıyorum :)
  • Bu arada arkadaşlar,

Optoma 141x cihazımla playstation 3 (Fifa) oynarken pek fazla keyif almıyorum.. Oyun moduna almama rağmen görüntüler çok net ve akıcı gelmiyor. Görüntüyü HDMI ile aktarıyorum.

Önereceğiniz bir ayar kombinasyonu var mıdır?
  • Dostlar öneriye ihtiyacım var...
    Oyun ve Film için optoma hd26 almayı planlıyorum.2.42 lik bir perdeye yansıtmayı düşünüyorum.
    Benim için en önemli şey siyah seviyesinin iyi olması.Bu konuda fikir verecek olan varsa çok sevinirim.
    Yüsek paralar verip epson 9100 vs almaya değer mi?
    Önerilerinizi beklemekteyim
  • Hocam merhaba,
    Hd 26 yi su an icin kendi sistemimde kullaniyorum.
    F/p olarak gayet tatminkar bir cihaz, degerlendirirken kendi kulvarindaki cihazlarla mukayese etmek daha adil olur kanimca ki epsonun 9xxx serisi baska bir kulvardadir.
    Optoma hd 26 yi kendi basina dusunursek kullanim amacima gore benim icin gayet tatminkar.
    Isik gucu epey yuksek oldugu icin kismen aydinlik ortamlarda da tatminkar sonuclar alinabiliyor,tabiii ne kadar cok isik siyah kazanimda o kadar dezanvantaj yaratsa da gri kontrast perde ile +/- orani bir nebze dengelenebiyor.
    Proj amacina yonelik ve sartlandirilmis ortamda kullanacaksaniz degil hd26 daha giris seviyesi cihazlar bile sizi tatmin eder, ama tabii diger markalarin flagship modelleri elbetteki cok daha iyidir.
    Neticede bu para isidir sizde hd 26 ayari da bir butce ayirdiysaniz hic dusunmeden gayet rahat alip kullanabilirsiniz.

• Dostum ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
    Kısaca ne kadar karanlık ortam o kadar iyi sonuç (ve tabii iyi siyahlar)
    Doğru mu anladım :)
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• Optoma HD28 dse modeli piyasada.Darbee edition özelliği ve kontrast artırımı (30000:1) ekonomik 8000 saate varan lamba ömrü gayet iyi özellikler.Bugünlerde nasip olursa inşaallah almayı düşünüyorum.Alınca görüşlerimi paylaşırım.

• Duvarında boya deniycek olan birine yarım litre ücretsiz boya gondericem.kargo size ait.boylece bu boyanın tanıtımında bana yardımcı olana müteşekkir olurum

• babiş62 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Cihazı aldınızmı? Daha önce projeksiyon kullanıyormuydunuz?
    Bende hd25 var gayet memnunum ama göz artık daha iyisini arıyor, HD28 ile ilgili yorumunuz nedir. HD25 in yerine HD28 i upgrade etmek nasıl olur?
  • newonw1 kullanıcısına yanıt
    A.s. Kardeşim. Evet Hd28i aldım.Bende halen Hd25e duruyor.2 yıldır vazgeçemediğim 6 ad.zf2100 gözlükleri ile beraber.Bu mükemmel gözlükler ve 3d başarısı yüzünden elimden çıkartmadan hd28dse aldım. Alet yeni geldi.
    İlk etapta söyleyeceğim öyle 2.40 ekranda falan 3000 lümen gözlere cısss..Eco modda kullanılması iyi olur ki o bile bayağı dinamik bir ışık sergiliyor.Renkler coşmuş,keskinlik ise stabilize duruyor. Üzerine darbee edition kullanmak gerektiği zaman abarmaması için diye düşünüyorum.Zaten cihaz yine Hd26 ının tipinde.Henüz tam birşey söyleyemiyeceğim.Dinamik black modunu kullanıma açtığınız zaman abartılı bir fan sesi geliyor. Onu ve diğer cms (görüntü renk skalası) ayarlarını tam bir kontrol edince sizleri en kısa zamanda bilgilendireceğim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 23 Şubat 2016; 5:20:36 >
  • bende çok merak ediyorum kullanıcı yorumlarınızı.şimdilerde kafamı benq w2000 de kurcalamaya başladı.ama sanırım 3d rf gözlük kullanamıyoruz benq nun bu modelinde..
  • sevgili arkadaşlar size birşey sormak istedim.konunun dışında ama perde için sizce 16:9 mu yoksa 4:3 oranmı tercih edilmeli.arada bir projeksyondan maç izlemek isterim malüm yayınların çoğu artık 16:9 diyebilirmiyiz.265*150 mi yoksa 244*183 mü tercih edilmeli.projeksyonun aspect ratio oranı 16:9 bu arada
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Artık 16:9 malum 4:3 yayın kalmadı gibi..
    Eğer 4:3 yayın denk gelse bile projeksiyonunuzdan 4:3ü otomatik yada manuel seçeçince perdede yine 4:3 seyredersiniz.Siz kullanım alan ölçünüzü (kullanacağınız duvar büyüklüğü,bulunduğunuz yer ile perde arası mesafeniz gibi) satıcı firmaya söyleyince 16:9 perdenizin ölçü kriterini belirtirler.(100"-120"-135" gibi)

• Bu arada topicten soran,özelden soran ve merak eden arkadaşlar için; hd28dse cihzazımı iade ettim.Çünki başedilmeyen bir fan sesi ki kendi kendine yükselip alçalma gibi bir handycapı vardı.(29db fan ama gürültü daha yüksek!)Aynı cihazdan Ankara'da bir arkadaşımda da kronik halde ondada oluşmuş. Satıcı firmalar optomaya mail attılar. Aylardır özellikle merak ettiğim ve beklediğim bir üründü.
    Görüntü aşamasında gerçekten deparlı bir 3D var. Optomanın oldum olası 3d olayını tek geçerim.Renkler daha canlı,contrast ve parlaklık çok daha yoğun.2d başarısı yine yüksek lümenden dolayı gözleri yoruyor.Eko modu ve iyi bir kalibreden sonra (contrast ve brigthnes kontrolü) sağlıklı görüntü alınabiliyor.
    Bir evvelki model renk kalibreleri flat olarak gelirken,Hd28dse de cinema modunda,vivid modunda,referance,game modunda farklı farklı kalibrelendirilmiş olarak geliyor ki bunu ben tutmadım.Ama ilk kullanacak ve bu ince ayarlara girmeyecek arkadaşlara uygun bir gelişim.
    Darbee vision.! Olmalımı olmamalı mı mevzusu göreceli bir mod. Lakin iyi ayarlanırsa gerçekten süper bir olay ama rezilde edebilir vezirde edebilir. Tavsiyem Hd28dse nin keskinlik ayarını sıfırlayıp öyle kontrol etmeleri.Yoksa üst üste binen keskinlik yığmasından sonra tabiki yapay ve bozgun bir görüntü çıkar.Film izlerken 40-80 arası uygulamalar çok güzel Game modunda ise 80-100 arası uygulamalar bayağı led tv gibi ciddi sonuçlar veriyor..
    Diyeceğim zevke keder bir fan gürültüsü olmasaydı cihaza ısınmıştım.Birde benq w2000 & w3000 cihazları 10-15 güne kadar gelicek. Bu sefer ist.a gidicem ve live bir şekilde inceleyecek ve karar vericem.Nasip..Rast gelsin arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.