Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.143
Cevap
42
Favori
128.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD26 nın lamba fiyatı nedir ve lambanın ömrü ne kadar ?
  • Selamlar arkadaşlar,Projeksiyon sevdam tekrar alevlendi.

Optoma hd26 almayı planlıyorum, Yalnız kullanacağım duvar baya bir büyük, devasa bir odam var üst katımda değerlendirmek istiyorum, 55 inç üst düzey panelimi alt kata indirdim, üst katı bu işe ayırdım.

Optoma Hd26 işimi görür mü arkadaşlar, cihazı yurt dışından sipariş edeceğim.

Bu cihaz ile maksimum kaç inç görüntü alabilirim ?
  • Arkadaslar optoma hd26 aldim simdi de perde alacam tavanin alçıpan tavan fazla yuk tasimaz ona gore bir sey asmam gerekiyor onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRFoN

Arkadaslar optoma hd26 aldim simdi de perde alacam tavanin alçıpan tavan fazla yuk tasimaz ona gore bir sey asmam gerekiyor onerilerinizi bekliyorum

Oturma alanınızla görüntü arası ,yani ne kadar mesafeniz var ona göre ölçeklemekte fayda var.Motorlu,storlu perdeler var ama en tavsiye edileni fixed frame denilen tablo gibi duvara asılan (monte edilen) perdedir.Specta marka gayet başarılı bir markadır.Elite screen perdelerde var ama biraz fiatları hatırlıdır.Bu arada alınacak perdenin gri kontrast perdelerinden seçilmesi 3d görüntüler için önemli tavsiyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 5 Ocak 2016; 18:49:55 >
  • quote:

Arkadaslar optoma hd26 aldim simdi de perde alacam tavanin alçıpan tavan fazla yuk tasimaz ona gore bir sey asmam gerekiyor onerilerinizi bekliyorum

hocam cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın,

asma tavanınız olduğu için perdenizi storlu almayın, storlu perdeler sürekli aşağıya doğru güç uygulayarak açılacağı için ileride tavan ile ilgili sorun olabilir,
    eğer perdeyi koyacağınız yerde duvar müsait ise mutlaka fixed frame öneririm.
    eğer duvar müsait ise ve perdenin açılıp kapanması gerekiyor ise önereceğim perde kontrast gri perde olacaktır. orda da piyasa da specta, prolyte gibi ürünler mevcut. bütçenize göre tercihte bulunabilirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 6 Ocak 2016; 0:41:50 >
  • newonw1 kullanıcısına yanıt
    newonw1 çok teşekkür ederim. Hocam odanın perdeye uygun tek tarafı burası duvar ve alçıpan ortada valla satın aldıktan sonra sıkıntı yaşamamam için önceden iyice bir araştırma yapıyorum alırım olmaz duvara tutturamam ölçüleri tutmaz falan sonradan sıkıntı olması oda genişlik duvardan duvara 295cm bu ölçüye göre nerden perde yaptıra bilirim veya sizce ne yapmalıyım fotoğraf ekledim beni biraz daha aydınlatırsanız sevimirim.

Odamın fotoğrafı.

http://i.hizliresim.com/zr5AjD.jpg
  • Yüksekliği ayarlanabilen, yatayda da ufak çapta düzeltme yapılabilecek bir asma aparatı arayışındayım.
  • neredeyse hic kullanmadigim hd25lv halen satilik ilgilenenler pm ile ulasabilir
  • SuRFoN kullanıcısına yanıt
    izleme mesafeniz ne olacak, odanız için 2 metrelik bir projeksiyon perdesi yeterli olacak gibi duruyor, 200x200 kontrast gri motorlu perde tercih edebilirsiniz,
  • izleme mesafem ölçtüm 4 metre maksimum ben duvarın tamamını kaplamasını istiyorum öyle hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Selamlar arkadaşlar,Projeksiyon sevdam tekrar alevlendi.

Optoma hd26 almayı planlıyorum, Yalnız kullanacağım duvar baya bir büyük, devasa bir odam var üst katımda değerlendirmek istiyorum, 55 inç üst düzey panelimi alt kata indirdim, üst katı bu işe ayırdım.

Optoma Hd26 işimi görür mü arkadaşlar, cihazı yurt dışından sipariş edeceğim.

Bu cihaz ile maksimum kaç inç görüntü alabilirim ?

110" yada 130" dan fazla görüntü olacaksa (ki devasa duvarınız ve oturum alanınız varmış) peace_346 nickli arkadaşın sattığı hd25lv sizin isteğinize ve şartlarınıza daha iyi cevap verecektir.
    Çünki lümen değeri olarak 3,5-4mt lik görüntü sunumunda daha iyi netice olduğu topicte çok söylendi.Bir değerlendirin.

• Optoma hd 36 nasıl arkadaşlar kullanan varmı,epson modelleriyle nasıl

• ilgilenen arkadaşlar için 9 aylık(faturası mecut) (628 euro)saturn avusturalya dan getirttiğim optoma hd 26 ve 240*136 16/9 boyut digitalden aldığım(5 aylık) fixed frame perdemi, 2 adet optoma rf vesa 3d gözlüklerim ile birlikte pazarlıksız 3000 tl ye verebilirim.
    not: hiçbir şekilde para ihtiyacım yoktur.satılmaz ise de satılmaz.saygılar.
  • hd28 dse ülkemize gelir mi? gelirse ne zaman gelir? ve kim satar.kafamda almaya karar verdiğim cihaz..
    kıyaslama:lg pf1500 arasında gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

hd28 dse ülkemize gelir mi? gelirse ne zaman gelir? ve kim satar.kafamda almaya karar verdiğim cihaz..
    kıyaslama:lg pf1500 arasında gidip geliyorum.

Merhaba,

Optoma HD28DSE ürününün Şubat yada Mart ayında gelmesi planlanıyor. Tabii distribütöre de bağlı olarak bu süre. değişiklik gösterebilir.
  • Arkadaşlar merhaba birkaç gündür optoma hd26 yı kullanmıyordum bugun bir açayım dedim baktım bir gariplik var lensine baktım camda bir leke var gölük beziyle sildim gitmedi galiba camın için de bir anlam veremedim bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Not: Cihazı yılbaşından hemen önce Amazondan aldım.

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRFoN -- 11 Ocak 2016; 18:30:10 >

• Epson TW5300 karşılaştırma videolarına baktım da, karşılaştırmalarda bariz rakibine göre renksiz ve keskin değil. Bunu bütün videolarda görebiliyorsunuz, W1070, W1070+ ve HD26 için durum böyle. Gerçekten bu kadar fark var mı? Neden bu renk ve keskinlik bunkadar belirgin? Tam TW5300 almaya karar vermiştim kafam karıştı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba birkaç gündür optoma hd26 yı kullanmıyordum bugun bir açayım dedim baktım bir gariplik var lensine baktım camda bir leke var gölük beziyle sildim gitmedi galiba camın için de bir anlam veremedim bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Not: Cihazı yılbaşından hemen önce Amazondan aldım.

Hocam o leke değil:)Köşede görmüş olduğunuz beyaz karenin mercekten geçtiği nokta.Herhangi bir sorun yok.O noktayı diğer tarafa alırsanız merceğin diğer tarafına kaydığını görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 12 Ocak 2016; 8:53:53 >

• Peki iki tane leke var yansittgimda ışık kırılması onlar nedir?

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben de optoma HD141x ile aranıza katılmış bulunuyorum. Şuan için normal duvara yansıtıyorum. Bundan sonraki adım sabit çerçeveli perde ya da duvar boyasını düşünmek. Gelişmeleri buradan bildirir dileyenlere yardımcı olmaya çalışırım.

Sizden de önerilerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.