Şimdi Ara

ORacle geri sayımı başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne zaman gelir update bi bilgi var mı ?
  • update'ler Türkiye tarihiyle perşembe akşamı gelir hep. Ama Sunsfan yarın gibi bir laf etmiş, yani bugünü kastetmiş. ARtık tarihi mi karıştırdı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihocal

Selam arkadaşlar dayanamadım aldım Pa arcanayı fakat kullanamıyorum.Neden olabilir vede ne zamana düzelir :(

önsipariş çünkü bide şu fiyatlarda küçük bir artış olmuş chest 5.4 tl iken 5.65 olmuş
  • Phantom Assassin Arcana Baya hoş olmuş dayanamadım aldım bende.
  • Arkdaslar bu oracle 7 aralikta gelecek sanirim.benim ogrenmek istedgim iste pa arcanayi bir guncellemeyledaha once kullanabilecegizmi yoksa 7 araliga kadar kullanamiyacakmiyiz ?
  • Oracle 7 Aralık'ta değil muhtemelen bu akşam, hatta birazdan gelecek. Yeni bir oyun modu, daha doğrusu oynadığınız UNRANKED oyunlar içinde yapabileceğiniz bir çeşit suikast görevi geliyor.
    Misal o gün öldürmeniz gerekenler listesinde Winranger varsa, oyunda her hangi bir kişinin PA arcanası varsa, ve Winranger PA'yı öldürmeden önce siz Windranger'ı öldürür, üstüne oyunu da kazanırsanız
    aldığınız ödüller artıyor. Durum şu anda biraz karışık, oyun modu gelince daha detaylı bilgileri paylaşırız.

Şimdilik söyleyebileceğim tek şey oyun modunun UNRANKED oyunlar için olacağı, kazanan takımın sonradan ödüllere dönüştürülebilecek bir çeşit "ganimet" kazanacağı, PA ARcanası olan kişilerin de her kazandıkları maç için 3 puan alacağı. Eğer bu puanlar 100'e tamamlanırsa silahlarınız tamamen UNLOCK oluyor ve istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DotakuTV

Oracle 7 Aralık'ta değil muhtemelen bu akşam, hatta birazdan gelecek. Yeni bir oyun modu, daha doğrusu oynadığınız UNRANKED oyunlar içinde yapabileceğiniz bir çeşit suikast görevi geliyor.
    Misal o gün öldürmeniz gerekenler listesinde Winranger varsa, oyunda her hangi bir kişinin PA arcanası varsa, ve Winranger PA'yı öldürmeden önce siz Windranger'ı öldürür, üstüne oyunu da kazanırsanız
    aldığınız ödüller artıyor. Durum şu anda biraz karışık, oyun modu gelince daha detaylı bilgileri paylaşırız.

Şimdilik söyleyebileceğim tek şey oyun modunun UNRANKED oyunlar için olacağı, kazanan takımın sonradan ödüllere dönüştürülebilecek bir çeşit "ganimet" kazanacağı, PA ARcanası olan kişilerin de her kazandıkları maç için 3 puan alacağı. Eğer bu puanlar 100'e tamamlanırsa silahlarınız tamamen UNLOCK oluyor ve istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz.

Yani PA arcanayı kullanmak için 7 aralıga kadar beklememe gerek kalmıyacak tek derdim o :) Çunku 17 aralıktan sonra oynıyamıyacagım

• DotakuTV kullanıcısına yanıt
    1.84 TL lik bir de taş satın almamı söyledi neyse aldık geç oldu yarın temizlerim milleti. Arcana çok tatlı olmuş öldürdüğüm her adam için yere 1 dagger bırakıyor.
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    pit mi geliyor şimdi anlamadım
    1-2 saat önce 250 küsür mb bi update geldi ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 21 Kasım 2014; 5:43:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu pa arcananın 2 çeşiti var bunların farkı nedir?
  • update gelmiş. Seyir halindeyiz gelişmeleri :D
  • Nedir bu oraclein olayi. Henuz pickleyen de gormedim.

Dota 1 oynamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Dazzle + skywrath gibi birsey. Profesyonel oyunculara yonelik bir hero. Youtubedan skilletinin olaylaeina bakarsan dedigimi anlarsin. Pub ve solo ranked da karsi takim pickledi. 'Skype' herosu, takimi tanimadan ve konusmadan cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Dazzle + skywrath gibi birsey. Profesyonel oyunculara yonelik bir hero. Youtubedan skilletinin olaylaeina bakarsan dedigimi anlarsin. Pub ve solo ranked da karsi takim pickledi. 'Skype' herosu, takimi tanimadan ve konusmadan cok zor

Tesskurler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.