Şimdi Ara

ORacle geri sayımı başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://blog.dota2.com/2014/11/the-foreseers-contract-is-coming/

ORacle geri sayımı başladı

Valve bizi ORACLE ve Phantom Assassin'in olduğu bir mini-çizgi roman ile yeni content'e hazırlıyor. Görünüşe göre birkaç gün içinde ORACLE ve Phantom Assassin'in beklenen ARCANA seti oyuna gelecek. İçinde oldukça iyi tasarımların olduğu Dotacinema chesti de muhtemelen eş zamanlı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotakuTV -- 16 Kasım 2014; 20:37:18 >

• Oracle ile pitlord aynı anda gelecek gibi duruyor
  • Arc warden efsane olucak onu bekliyorum
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Release'e özel aktiviteye giriştiklerine göre ciddi bir şeyler gelecektir. Çizgi romanın devamı tiyoları verir bakalım.
  • 2 skilli bir heroya neden arcana hala merak konusu ama ben güzel şeyler bekliyorum. Comp da oyumu Lanaya'ya vermiştim keşke onun arcanası çıksaydı daha mükemmel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

2 skilli bir heroya neden arcana hala merak konusu ama ben güzel şeyler bekliyorum. Comp da oyumu Lanaya'ya vermiştim keşke onun arcanası çıksaydı daha mükemmel olurdu.

Tempların da 3 skili var o zaman invokera gelsin ? Ben de lanaya vermiştim ama pa hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

2 skilli bir heroya neden arcana hala merak konusu ama ben güzel şeyler bekliyorum. Comp da oyumu Lanaya'ya vermiştim keşke onun arcanası çıksaydı daha mükemmel olurdu.

Tempların da 3 skili var o zaman invokera gelsin ? Ben de lanaya vermiştim ama pa hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.

3 skillden kastım lanayanın skilleri daha efektif, çeşit çeşit görünüm yapabilirler fakat pa da bir dagger var birde blink var pek bir efekt eklenebilecek bir şey yok.
  • Son yerde pa nın silahı birazdeğişik onla alakalı olabilir aslında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

3 skillden kastım lanayanın skilleri daha efektif, çeşit çeşit görünüm yapabilirler fakat pa da bir dagger var birde blink var pek bir efekt eklenebilecek bir şey yok.

Bilmiyorum ki ben de senin gibi düşünüyorum ama aklımdan paya arcana geleceği hiç geçmemişti ya :D Tek elli silahı olur herhalde legion gibi,yüzü pek tipsiz olmuş arcanayla.

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    IO discoball istiyodum bende yada rubick
  • Arkadaşlar o kadar çok yabancı kelime kullanıyorsunuz ki insan anlamakta zorlanıyor. Biri özet geçebilir mi ?
  • Zet gelsin ya manyak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o arkadaştan başka anlamayan var mı ciddi soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 18 Kasım 2014; 0:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

o arkadaştan başka anlamayan var mı ciddi soruyorum

Yoktur. oyunu sizin kadar iyi bilmiyorum. ciddi söylüyorum.
  • Tarih verseler iyiydi..
  • http://www.dota2.com/oracle/day2
    day2 yayınlandı day3 için bir eventtan söz ediliyor haberiniz ola

pa arcanası %20 indirim ile geldi şuan markette 54 liraya bulunabiliyor
    lina arcanası 30-35 liraya kadar indi :)
    diğer arcanalarda 50-55 tl arasında
  • http://www.twitch.tv/cyborgmatt de analizi var şuan
  • Selam arkadaşlar dayanamadım aldım Pa arcanayı fakat kullanamıyorum.Neden olabilir vede ne zamana düzelir :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

http://www.dota2.com/oracle/day2
    day2 yayınlandı day3 için bir eventtan söz ediliyor haberiniz ola

pa arcanası %20 indirim ile geldi şuan markette 54 liraya bulunabiliyor
    lina arcanası 30-35 liraya kadar indi :)
    diğer arcanalarda 50-55 tl arasında

SF arcana 48 liraya kadar indi.
  • Hiç oynamadım bu heroyu. dotayı bıraktığımda yoktu bu biraz bilgi verirmisiniz?

Yalnız pitlord gibi ana bir herodan önce bunun gelmesi garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 20 Kasım 2014; 11:11:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.