Şimdi Ara

Windows 12 için geri sayım başladı: Çıkış tarihi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 12 için geri sayım başladı: Çıkış tarihi ortaya çıktı
    Bildiğiniz gibi Windows 11 iki yaşında ve hala Windows 10'un pazar payını geride bırakabilmiş değil. Ancak Microsoft'un şimdiden Windows 12 üzerinde çalıştığı söyleniyor. Son olarak Intel'den gelen yeni bir açıklama, Windows 12'nin çıkış tarihine ilişkin iddiaları güçlendirdi.

Windows 12 için 2024'e işaret edildi

Yakın zamanda yapılan bir kazanç açıklamasında Intel CFO’su David Zinsner, ''2024’ün özellikle yeni Windows sürümü nedeniyle müşteriler için oldukça iyi bir yıl olacağını düşünüyoruz.'' dedi. Bu açıklama, açıkça Windows 12'den bahsetmiyor ancak yeni bir Windows sürümünün Windows 11 olmadığı kesin.

Bildiğiniz gibi Windows 12, şimdiye kadar birçok farklı sızıntıyla gündeme geldi. Bunlardan biri de Microsoft'un Windows 12'yi 2024'ün ikinci yarısında tanıtacağı ve muhtemelen 2025'te tam sürüme geçeceği yönündeydi. Dolayısıyla CFO, Intel'in yakında çıkacak Meteor Lake işlemcilerinin Windows 12'den yararlanacağını ima ediyor olabilir.

Ayrıca Bkz.Windows 12, abonelik tabanlı işletim sistemi olabilir

Niketim yakın zamanda yayınlanan Windows 11 23H2 güncellemesi, yapay zeka işlevselliği anlamında önemli yenilikler getirdi. Bu noktada Intel Meteor Lake işlemciler de çipe entegre edilmiş AI motoru ile çıkış yapacak. Bu gelişmeye GPU'da bulunan ek hızlandırıcılar da eklendiğinde, performans ve uygulama deneyiminde büyük bir artış sağlaması bekleniyor. Dolayısıyla Windows 12, CPU ve işletim sisteminin birlikte çalıştığı yeni bir ortamın habercisi olabilir.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/100418-intel-might-have-indicated-thinks-windows-12-coming.html

• Bilgisayar dünyasında bir ilk : CPU ve işletim sisteminin birlikte çalıştığı yeni bir ortam haaa, vay canına !!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya sanki windows 11 düzgün çalışıyor da 12’yi çıkartmaya çalışıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha windows 11 i toplayamadılar windows 12? ne güzel kafaWindows 12 için geri sayım başladı: Çıkış tarihi ortaya çıktı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ekim 2023; 19:20:55 >
  • Ah windows7 ah ne vardı dx 12 windows7 de olaydı.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

O çıktığında da xp candır diyen vardıWindows 12 için geri sayım başladı: Çıkış tarihi ortaya çıktı 

• Böyle bir şey olacağı intel-windows flörtünden belliydi. Kim %2'lik performans artışı için yeni nesile geçmek ister ki? Ai gibi popüler birkaç şeyde 14.nesil windows 12 de performanslı çalışacak veya birkaç özellik destekleyecek derler yoksa kimse kolay kolay yeni nesile geçmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halen en güncel sürüm Windows 10.

• Windows 10 ile devam, xp güncelleme alsaydı bunlara gerek yoktu

• Nesi dandik W10'un? Gayet stabil ve oturmuş bir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 11’i adam edemeyeceklerini anlayıp uğraşmamışlar direk 12 ye geçiyorlar herhalde

• başlık ve içeriği birbiri ile uyumlu bulan var mı?

ne içtin sen editör?

• korsan win 7 ye devam

• Win 11 harbi kötü bi sistem. Sadece daha modern görünüyor. Ama performans olarak kötü. windows şu eski ile yeni karışımı tuhaf görüntüden bir kurtulamadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 8 Ekim 2023; 21:8:52 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Windows 11'i toplamaya çalışmayacaklar muhtemelen ara sürüm gibi birşey olucak. 2. Vista vakası

• Bu ne windows 11 nefreti 😂 W11 kullanıp sıkıntı çekmeyen bir ben varım herhalde

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Xp candır

• windows yeni işletim sistemini çıkarttığı anda bir önceki sistemi tam anlamıyla stabil oluyor. xp, 7, 8.1 hep sorunsuz olmuşlardı. w10 da 11 çıkana kadar sıkıntılıydı. 11 in çıkmasıyla beraber sorunsuz oldu.

• Yorumların aksine Windows 11 gayet iyi durumda şu an güncel bir donanım mevcutsa Windows 11 kusursuz çalışıyor.

Windows 10 hala yerli yersiz hatalar dolu.

Windows 10 arayüzü daha basit olduğu için bir çok kullanıcıya daha hoş geliyor aslında.

Benim için en güzel Windows deneyimi Windows 8.1 ile oldu sanırım.

Windows 7 tam olarak sarmadı beni ama o 8.1 ne güzel şeydi öyle.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.