Şimdi Ara

Windows 12 için geri sayım başladı: Çıkış tarihi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klasik DH ahalisi Windows 11'i ilk zamanlarında veya yetersiz donanım ile test edip yıllardır gömüyorlar.

Oysa şu son halleri ciddi anlamda çok akıcı ve Windows 10'a kat kat fark atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kralı win 98 , o masaüstünde aslan fotoğrafını hala kullanırım 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amma velakin kullanıcısına yanıt
    Cidden uydurdun :)

• Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Bir de ben varım galiba
    Sistemim 5700 x 32 cigo ram rtx 4080
    Memnun olmayanlar da sistemlerini söylese 😁

• Macrosofta bozdu her yıl os çıkartıyor. Yeni çıkarmak yerine elindekine odaklanıp geliştirseler olmaz.. Rant ı bozulur. Abonelik sistemiyle gelicek diyorlar, modlu Os' lara devam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jurojin J kullanıcısına yanıt

Hadi vista kadar facia olmasa da w11 de bir türlü stabil olamadı bakalım 12 ne olacak

• nArc kullanıcısına yanıt

Gerisi heyecan 

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Senin kart çok çullanıyor işlemciye 

• Arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım. Biri Googleden Türkçe'yi Türkçe'ye çevirebilir mi?

Hocam windows 11 de hava durumu bile geç açıyor, web siteleri geç yükleniyor. Firefox'da youtube 4K videolar titriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam kart ve işlemci ağustos böceği karınca gibi

• W11 güzel brom, toparlayacaklar brom, güncellemeyle performans gelir brom, yeni sistem alıp tabi ki de geçeceksiniz brom.

B*k gibi sisteme geçirtmek için dünyaca masraf yaptırdılar. W10 kullanıcı odaklı son işletm sistemiymiş. Buradan bunu anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 9 Ekim 2023; 1:14:32 >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

İşlemci karınca 

Yeterli donanımı olan da olmamış diyor ona ne diyeceksin 

• Windows 12 en düşük sürümü win 7 home premium gibi başlat menü'lü, programsız, güncellemelerin kullanıcıya sorulduğu, tam şeffaflaşabilen aero cam temalı çıksa'da isteyen istediğini sürümü kullansa.

• Allah yazdı ise bozsun. W 10'da dandik, 11 de 12 de; mahvoldu güzelim işletim sistemi ya.

• Microsoft hala neden tam olarak düzgün bir işletim sisteminde kalamıyor anlayamıyorum. Windows 11 iyi işte. Bunun üzerinden devam et.

• Sözde W10’dan sonra 11 bile çıkmayacaktı. Güncellemelerle devam edeceklerdi. Hayatın yalan Microsoft.

8.1 kadar basiretsiz bir sürüm yok. Vista ile kapışır

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Benim çok hoşuma gitmişti o dönem SSD yeni yeni yaygınlaşıyordu ben SSD üzerinde kullanıyordum belki memnuniyetim oradan da kaynaklı olabilir.

Vista ile yarışır dediğimiz sürüm düz 8 olanıydı ki cidden vasattı 8.1 ciddi şekilde toparladı ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 9 Ekim 2023; 9:5:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.