Klasik DH ahalisi Windows 11'i ilk zamanlarında veya yetersiz donanım ile test edip yıllardır gömüyorlar. Oysa şu son halleri ciddi anlamda çok akıcı ve Windows 10'a kat kat fark atar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Windows 12 için geri sayım başladı: Çıkış tarihi ortaya çıktı (2. sayfa)

-
-
En kralı win 98 , o masaüstünde aslan fotoğrafını hala kullanırım 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cidden uydurdun :)
Bir de ben varım galiba
Sistemim 5700 x 32 cigo ram rtx 4080
Memnun olmayanlar da sistemlerini söylese 😁
Macrosofta bozdu her yıl os çıkartıyor. Yeni çıkarmak yerine elindekine odaklanıp geliştirseler olmaz.. Rant ı bozulur. Abonelik sistemiyle gelicek diyorlar, modlu Os' lara devam..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi vista kadar facia olmasa da w11 de bir türlü stabil olamadı bakalım 12 ne olacak
-
Gerisi heyecan
-
Senin kart çok çullanıyor işlemciye
-
Arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım. Biri Googleden Türkçe'yi Türkçe'ye çevirebilir mi?
-
Hocam windows 11 de hava durumu bile geç açıyor, web siteleri geç yükleniyor. Firefox'da youtube 4K videolar titriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kart ve işlemci ağustos böceği karınca gibi
W11 güzel brom, toparlayacaklar brom, güncellemeyle performans gelir brom, yeni sistem alıp tabi ki de geçeceksiniz brom.
B*k gibi sisteme geçirtmek için dünyaca masraf yaptırdılar. W10 kullanıcı odaklı son işletm sistemiymiş. Buradan bunu anlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 9 Ekim 2023; 1:14:32 > -
İşlemci karınca
-
Yeterli donanımı olan da olmamış diyor ona ne diyeceksin
-
Windows 12 en düşük sürümü win 7 home premium gibi başlat menü'lü, programsız, güncellemelerin kullanıcıya sorulduğu, tam şeffaflaşabilen aero cam temalı çıksa'da isteyen istediğini sürümü kullansa.
-
Allah yazdı ise bozsun. W 10'da dandik, 11 de 12 de; mahvoldu güzelim işletim sistemi ya.
-
Microsoft hala neden tam olarak düzgün bir işletim sisteminde kalamıyor anlayamıyorum. Windows 11 iyi işte. Bunun üzerinden devam et.
-
Sözde W10’dan sonra 11 bile çıkmayacaktı. Güncellemelerle devam edeceklerdi. Hayatın yalan Microsoft.
8.1 kadar basiretsiz bir sürüm yok. Vista ile kapışır
-
Benim çok hoşuma gitmişti o dönem SSD yeni yeni yaygınlaşıyordu ben SSD üzerinde kullanıyordum belki memnuniyetim oradan da kaynaklı olabilir.
Vista ile yarışır dediğimiz sürüm düz 8 olanıydı ki cidden vasattı 8.1 ciddi şekilde toparladı ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 9 Ekim 2023; 9:5:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X