Şimdi Ara

OracleGamer Sunrise ForumDH Ciddi Klanı Kuruyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi oraclegamer sunrise cuma günü saat 21:00'da açılıyor.Serverda user sayısı gerçekten fazla olucak.Bende ForumDonanım olarak bir klan kurmak istedim.Klanın Whatsapp grubu olucaktır.
    Serveri bilmeyen arkadaşlarhttp://www.ko-cuce.net/index.php?threads/oraclegamer-com-efsane-2-sunucusu-sunrise-ile-30-ekimde-sizlerle-v1977-en-kalabalik-sunucu.2605423/ bakabilirler.

Katılmak isteyenler konuya yazıp özelden telefon numaralarını gönderebilirler.

• bir daha baştan madenle falan uğraşmak istemiyorum
  • Katılmak istiyen yarın açılıyor :)
  • Orc maden çarı açtım geceleri takılıyorum.
  • Oyunu kurdum Server offline diyor girmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kurucuları en fazla 5-6-7 ay açık kalacak demiş uğraşmaya,para harcamaya değermi?Değmez çöp..
  • Bu sw kaçıncıyı açtı kapattı adı değişiyor kapatıyorlar çalıyorlar bişeler oluyor. Kısacası zaman kaybı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz beni on surem baya fazla fakat ilk 2 3 gun oynayamam sehirdisinda olacagim ozel mesajla whatsapp verebklirim

• Pvp server'dan beklentiniz nedir? Ad falan değiştirmiyor adamlar 3. sw açmaları ve sanırım 1. yılları doldu, yani 6 ayda bir sw açıyorlar. Onuda onlar kapatıp açmıyor user kalmıyor çünkü sıkılıyorsunuz 6 ay sonra. Türk milletinin klasik kafa yapısı, başlasam da NP'de yetişemem, adamlar almış başını gitmiş mantığı ile oyuna yeni kan gelmiyor. Var olan oyuncularında bir kısmının işi çıkıyor bir kısmı sıkılıyor derken user kalmıyor. Adamlarda yenisini açıyorlar mecburen yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Pvp server'dan beklentiniz nedir? Ad falan değiştirmiyor adamlar 3. sw açmaları ve sanırım 1. yılları doldu, yani 6 ayda bir sw açıyorlar. Onuda onlar kapatıp açmıyor user kalmıyor çünkü sıkılıyorsunuz 6 ay sonra. Türk milletinin klasik kafa yapısı, başlasam da NP'de yetişemem, adamlar almış başını gitmiş mantığı ile oyuna yeni kan gelmiyor. Var olan oyuncularında bir kısmının işi çıkıyor bir kısmı sıkılıyor derken user kalmıyor. Adamlarda yenisini açıyorlar mecburen yapacak bir şey yok.

Çok doğru bende oracle de oynadım , ilk başta yaptıkları mantıksız geldi ama şimdi hak veriyorum . Steam de ardream açmadıkları için yaktım herşeyi , yarın oraclede başlayacağım dc pre ile ırk karar vermedim . Oynayacak olan varsa burdan yazabilir .

• quote:

Pvp server'dan beklentiniz nedir? Ad falan değiştirmiyor adamlar 3. sw açmaları ve sanırım 1. yılları doldu, yani 6 ayda bir sw açıyorlar. Onuda onlar kapatıp açmıyor user kalmıyor çünkü sıkılıyorsunuz 6 ay sonra. Türk milletinin klasik kafa yapısı, başlasam da NP'de yetişemem, adamlar almış başını gitmiş mantığı ile oyuna yeni kan gelmiyor. Var olan oyuncularında bir kısmının işi çıkıyor bir kısmı sıkılıyor derken user kalmıyor. Adamlarda yenisini açıyorlar mecburen yapacak bir şey yok.

Sexyko'da oynamadım sanırım. 3-4 sene hiçbir şekilde sıfırlanma yapılmadı. Uskodan daha değerli npli charlar ve itemler vardı. Charı soyulanın itemleri 2-3 gün sonra verilirdi. Öyle bir düzen vardı ki insanlara güven veriyordu. Tabi server sahibi yabancı olunca birde.. İşi bilen adam SexyReplay bu işin ustası. Sexyko bugün açılsın ortada pvp server diye birşey kalmaz. Steamko'da da koxperler kalır anca.

• Sexykoda da oynadım lakin karıştırdığınız nokta şu birisi farm server birisi pvp server. Sexykoda item yapmak 1 günlük işti ama farm swde öyle değil usko gibi pek farkı yok bu nedenle zaman geçince başlayan kimse olmuyor aradaki farkı kapatamam diye. O yüzden user kalmıyor. Anlatabildim sanırım şuan?

• quote:

Sexykoda da oynadım lakin karıştırdığınız nokta şu birisi farm server birisi pvp server. Sexykoda item yapmak 1 günlük işti ama farm swde öyle değil usko gibi pek farkı yok bu nedenle zaman geçince başlayan kimse olmuyor aradaki farkı kapatamam diye. O yüzden user kalmıyor. Anlatabildim sanırım şuan?

Sexykoda item yapmak 1 günlük iş mi? 1 günde ne itemler alıp nasıl yapıyorsun anlatırmısın?
  • Tamam hocam siz haksınız, hiç yazmadım varsayın. İyi forumlar size.

• Konu iyi hortlamış :) sw ye tekrar başlayacagım fakat bir clan kurmayı düşünmüyorum şuan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.