Şimdi Ara

Diablo II grubu oluşturalım IP'den oynayalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 senedir Diablo 2 oynayan ve bu oyunu gerçekten seven biri olarak, böyle bir girişimde bulunmak istiyorum.
    Orjinal CD-Key'ine de sahibim ancak gerek battle.net tayfası olsun, gerek hileler olsun, gerekse reset edilmeyen ladder nedeniyle, battle.net 'te oynamak istemiyorum.

Diablo 2 multiplayer oynandıgında çok zevkli olan bir oyun.

Haydi gerçek oyuncular, diablo fanları, oyunun iyisinden anlayanlar . Güzel bir takım kuralım. Ya da adı klan olsun isterseniz, farketmez.

Haberleşmek için ana aracımızın ICQ olmasını planlıyorum. Katılmak isteyenler buraya yazsın lütfen. Önce bir görelim ne kadar ilgi var.
    Herşeyden önemlisi, seviyeli bir oluşum olmasını istiyorum.
    Ben 20 yaşındayım Ankara'dayım. Internetten oynayacagımız için Şehrin pek önemi yok ancak zamanla cafe buluşması/ görüşmesi olaylarına girebiliriz.

Kurallar/Şartlar:
    - KARARLI, karakterlerini yüksek levellara taşımaya niyetli olmak.
    - Oyunu, skilleri, itemları, questleri az buçuk bilmek, oyun hakkında genel fikir sahibi olmak.
    - Her türlü hile KESİNLİKLE yasak. Karakter editleme/map hack vs. (Merak etmeyin anlamak zor degil)
    - Aktif olmak. Haftada 2 gün en az 2şer saat girebilmek (özel durumlar dışında, tatil, sınavlar finaller vs)
    - Versiyon 1.10 oynayacagız Expansion 'lı. Diabloyu ve üzerine Lord of Destruction'u kurduktan sonra bu patch dosyasını çalıştırmanız yeterli.
    Patch için adres:http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/pc/LODPatch_110.exe

- Ve her şeyden önemlisi, bunun bir oyun oldugunu unutmayarak gereksiz hareketlerde bulunmayarak, olgunluk ve arkadaşlık çerçevesinde davranmak.

Mesajları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLUEbYTE -- 25 Temmuz 2005, 13:56:32 >

• Şimdi ben diablo ilk çıktığı günden beri oynuyorum fakat hiç multiplayer oynamadım.orjinal olmadığı için patchleride yüklemedim yani ilk çıktığı günkü haliyle duruyor oyun multide bunun önemi varmı ?
  • Bende ilk çıktıkları zamanlarda oynuyordum hiç multi.oynamadım fazla bi paket de yüklemedim sadece expansiyonu yükledim gerçekten güzel bi oyun bunun 3'ü çıkacak diyiyorlar ama ne zaman.
  • ona gerek yok

http://www.diabloturk.com

burdan online yada ıstersenı sıngle dakı charlarınızla karsılık oynayabaılırsınız.
  • Evet patch'li haliyle oynayacagız versiyon 1.10.
    yukarıdaki mesajımı edit yapıyorum şimdi. Link de eklerim
  • ben de oynarım. Diablo en sevdiğim oyunların başında gelir. hep multiplayer olarak oynamak istemiştim ama mümkün olmamıştı. şimdi kaç kişi var burdan oynayacak. şöyle 5-6 kişilik bir parti kurarsak keyifli olur gibi geliyo bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

ona gerek yok

http://www.diabloturk.com

burdan online yada ıstersenı sıngle dakı charlarınızla karsılık oynayabaılırsınız.

ben varım yarın görüşürüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok abi hiç ilgi yok baksana...
    Benim yapmayı istedigim olay site olayı gibi degildi daha kapalı kafa kafaya bi olay
  • güzel olur gerçektende bende oynamak isterim
  • Şu an kadar 2 kişi + ben = 3 kişiyiz :)
    Hadi bakalım çıkar belki daha
    Arkadaşlar en azından bi 5-6 kişi olmamız lazım
  • evet 5-6 kişi ile çok zevkli olur.

hadi beyler yok mu oynayacak olan?
  • Yaw bende gelirim ama evde ADSL yok. Oyun için cafeye felan gitmem lazım. Ayrıca Multi hiç oynamadım nasıl oynanır nereye bağlanılır? Bilgim yok anlayacağınız.
    Ama Diablo 2 hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biridir. Amazon hatunuyla Diablo'yu öldürmüştüm. Hey gidi günler heyy.. ne günlerdi beaaa
  • Bende varımmm Herkes msn adresini yazssın benimki:
    deniz_gulfirat@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 30 Temmuz 2005, 20:00:45 >

• bLUEbYTE sen oyunu kur bu kadar kişi yeter bence IP adresini filan da ver hemen bi yapalım yawwww çoooooooooooooooooook eylenceli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdeniz -- 30 Temmuz 2005, 20:13:57 >

• durun bende varım. 2 yıldır diablo oynuyorum ve bizde ağ baglantısı vardı. ordan arkadasla biraz oynamıstım(2 kişi) ama 6 kişi çok daha zevkli olur. ben varım onu da çagırırım büyük ihtimalle gelir. bu arada msn adresim obi_van_07@mynet.com. ordan ayrıntıları konusuruz.
  • ben varım beyler...
    msn : mhmtnrl@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 31 Temmuz 2005, 11:29:48 >

• beyler obi van kardeşimizle anlaştık bu gece 12 de bi deneme oyunu yapıyos...ayrıntılar gece....edit char hazır char yok..herkesi kendi char ıyla bekliyoruz gece..
  • gerekli bilgiler ne zaman verilecek. IP adresi falan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psiko

gerekli bilgiler ne zaman verilecek. IP adresi falan?

server açıldığı zaman
    arkadaşlar en hızlı bağlantı kimde varsa o açsın ..ben büyük ihtimal açamam çünkü 3 kişi kullanıyoz neti..lag olur sürekli..diğer arkadaşlar yüzünden
    akşam kesin gelcekler belirtsin..msn isteyen yukarıda var..level sınırlaması yok..benim bi lvl 33 pala bi de 76 barbar var...
    diablo 2 lod versiyon 1.10 oynanacak herkes ayarlasın

• bende de durum aynı 3 kişi 256 kullanıyoz 512 falan varsa o açsın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.