Şimdi Ara

Diablo II grubu oluşturalım IP'den oynayalım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın beni yok yazın
    Beklemedik durumlar oldu tatil falan. Gerekli çoşunluk saglandı gibi görünüyor, siz takılın ben belki sonradan katılırım :=) Iyı oyunlar

Bu organizasyonun tohumlarını atmayı başarabilmişsem ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLUEbYTE -- 31 Temmuz 2005, 19:15:44 >
  • arkadaslar bu gece 12 de bi deneme yapalım internet hızı iyi olan biri kursun da oynayalım.
  • 3 saatten az kaldı yok mu gelen
  • beyler neden kasiyosunuz ki. baştan başlicaksiniz madem gidin alkarda oynayin. clan kurun ordakilere karşi oynayin. item bulun alkarin pazarinda satin. bence hiç zevkli olmaz ip den. bu arada diablo 2 1.11 sürümü gelio. geldikten sonra başlasaniz charlarada yazik olmaz illede ipden oynicaz diosaniz. ben alkardayim. hepinizi beklerim. 250 kişi ortalama kalabaliklik. pm atin konusalim.
  • alkar dan biraz bahseder misin ne iş????
    sitesi falan var mı?
  • alkar bedava close server. rusya da. ping 250 civari. yani dialdan daha düşük. evde oynadiiniz charla oraya giremessiniz. yeni char yapip baştan başlican. ve karakter save dosyasi serverda bulunduğu için asla edit yapilamaz. hile yapilamaz yani. bulmadiin itemleri editorle ekleyemessin. eğer oynamak istersen yardim ederim. ben şu an ordayim.
  • yani battle.net in bedava olani desem yanliş olmaz heralde. orjinal cd istemio sadece. uber diablo falan çikio. single da düşmeyen sadece ladder oyunlarinda düşen itemler düşüyo falan.
  • DİABLOOOOO
  • son liste???
    gelenler kimler???
  • bende soriim. editsiz alkara gelenler kimler?
  • abi alkara nasıl gircez anlatsan?
  • benden yada games.alkar.net adresinden reg dosyasi alcan. çaliştircan. sonra battle.nete bağlanirmiş gibi bağlancan. rusça sayadan muhtemelen bişe anlamassinz. benden alin.
  • kardeş bana reg dosyasını yollarmısın?
  • http://games.alkar.net/games/d2lod/files/d2internet.zip tikla reg dosyasini çek. zipin içindeki setup.bat dosyasini çaliştir. sonra önüne onay mesaji gelecek. evet diyerek onayla. bitmiştir..
  • Beyler yarın(2ağustos salı)günü kurucam.
    IP adress:192.168.1.2
    Bilmeyenler için nereye gireceklerini söylüyorun(sanırım herkes biliyor ama...)
    1-Other Multi Player
    2-Icp/IP Game
    3-Join game
    4-çıkan yere de 192.168.1.2 yazın.
    5-İyi oyunlar
    NOT:Onyunu full veya multiplayer olarak yüklemediyseniz girmeyecektir. UNUTMAYIN 2 AĞUSTOS SALI
    Saat: 9:00-18:00
    NOT:''Ben bu saat lerde oyuna giremem'' diyenler söylesin.

• 1-mhmt
    2-jackal 53
    3-mhfindik
    4-obi_van
    Mutlaka bekliyorum gelmeyene zopa var
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirdeniz

1-mhmt
    2-jackal 53
    3-mhfindik
    4-obi_van

olum ben gece gelebilirim interneti başkalarıyla kullanıyom öğlen onlar download falan yapıyor lag oluyor olmassa kesin gelirim
    ayrıca senin verdiğin ip sanırım modemin verdiği yerel ip ynai doğru deil tahminimce...www.whatismyip.com dan bak ip numarana

• quote:

Orjinalden alıntı: sirdeniz

1-mhmt
    2-jackal 53
    3-mhfindik
    4-obi_van

kardes biz ip den vargeçtik alkar'dan bi oda açtık genellikle gece acık oluyo. ben ve mhmt oynuyoruz. oda adı 'sh' şifre 'sh' bu gece 12 de gelebilecekler haber versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhfindik

http://games.alkar.net/games/d2lod/files/d2internet.zip tikla reg dosyasini çek. zipin içindeki setup.bat dosyasini çaliştir. sonra önüne onay mesaji gelecek. evet diyerek onayla. bitmiştir..

abi reg i yükledim benim eski saveleri kabul etmiyor
    dosyalar duruyor ama oyuna başlayınca yok karakterlerim napacam??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.