Şimdi Ara

Diablo II grubu oluşturalım IP'den oynayalım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sirdeniz ipden oynamam. alkara gel ordan oynayalim istersen.
    bu single saveler gözükmeme işini açikliyim. adimlari takip edin:
    1- başlat>çaliştir.
    2- regedit yaz
    3- HKEY_CURRENT_USER
    4-Software
    5-blizzard entirtament
    6-diablo 2 anahtarina gidioruz.
    7- burdaki anahtar içinde save path dosyasini görünce burayi sizin savinizin oldunu yer neresiyse o şekilde değiştiriyoruz.
    bu kadar. screen shot ektedir.
  • beyler bende geliyorum akşam alkar a eski sizin leveller nedir ona göre eski karakterimi koyıyım bide sorum player 8 açıyomusunuz eğer player 8 yoksa bi anlamı olmaz oyun çok zevksiz oluyo o zaman o yüzden direct ip den oynamak en güzeli madem eski chr le oynıycaz akşam evdeyim 7 gibi yüklüyorum hemen d2 ve 1.10 u msn : boracakir@hotmail.com bekliyorum
  • bende 1.10 yüklüydü alkar için gerekli dosyada sorun çıkıyo. yüklemiyo. dosyanın içine baktım 1.9d falan yazıyo. heralde bir önceki patch'in yüklü olması gerekiyo onun için.
  • muhahaah. yok öle kendi charinla alkara girmek. lvl 1 den başlican ve players 8 siz oynican. ama oyunda 8 kişi olcak. players8 e gerek var mi :D.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psiko

bende 1.10 yüklüydü alkar için gerekli dosyada sorun çıkıyo. yüklemiyo. dosyanın içine baktım 1.9d falan yazıyo. heralde bir önceki patch'in yüklü olması gerekiyo onun için.

yardim ederim msn den. mhfindik@hotmail.com
  • kusura bakma msn kullanmıyorum. burdan yardımcı olabilir misin? setup.bat'ı çalıştırıyorum ama kayıt yapılamadı gibi bir hata veriyo.
  • abi zip dosyasinin içindeki hepsini masaüstüne bi klasöre kopyala. sonra o klasördeki setup.bat dosyasini çaliştir. gene olmazsa bana hata mesajinin screen shot ini yollarsin. bakariz.
  • Sanırım IP yattı nerde benim zopam
  • Ben Paladinle başladım alkardan LVL 1 im yaw otur uraş şimdi geliştircem die
  • 1 gecede lvl 25 olursun. sonrasi kolay. gir baal runa. 2 gün sonra da 80 olunca amman bu neymiş diceksin. :D sonra gelsin hell partiler.
  • ha bu arada trade leri burdan yapalim. cham rune ariorum. bulana ne isterse veririn elimde olanlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

Ben Paladinle başladım alkardan LVL 1 im yaw otur uraş şimdi geliştircem die

bi 7, 8 kişi olursak geliştirimek çok zorlanlayız
  • **************************BU GECE SAAT 12 DE ALKAR'DAN OYNUYORUZ. KİMLER GELİYOR. ODA 'SH' ŞİFRE 'SH'. KİMLER GELİYOR.***********************************
  • ben:)
  • 20 dk geciktim kimseyi bulamadın nerdesiniz?? :'(
  • Farkındasınız umarım 1.11 çıktı
  • çikti ama alkarda çikmadi hala. bakalim ne zman geççekler.
  • Yaw dün gece güzel miydi geldim ama giremedim şimdi git de 1.10v bul
  • Bugün gece tekrar yapın bu sefer bende gelcem şifre ve ID aynı olsun.
  • Eeee beyler 2. oynama ne zaman ama bu sefer saat 11 civarı başlatın şu işi zaten dün gece gelemedim oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.