Şimdi Ara

OraLeTH Edana Base Archer PK Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrik ederim arkadaşım çok güzel okçu oynuyorsun
  • İlk defa bi archer videosunu yarıda kapatmadım.Gerçekten combonu beğendim.
    Emeğine sağlık.

Birde şarkının ismini rica edebilirmiyim *
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH_

Evet arkadaşlar hazırlamış olduğum bu pk videosunu 5 gün önce başka bir forumda da paylaştım ve çok olumlu tepkiler aldım.Burda pek takılan kalmamış ama DH ile paylaşmak istedim.

Bilmiyorum Edanada oynayan ve beni tanıyan birileri var mı DH Ko bölümünden ama tanıyan bilir Okçu olduğum için sık sık hakkımda ortaya atılan iddialar vardı, onlara cevap niteliğinde bir video oldu

2 farklı link var.Youtube linki daha kalitelidir onu tavsiye ederim.
    http://www.youtube.com/watch?v=2cvHdf6T4bs

http://www.izlesene.com/video/oyun-oraleth-edana-base-archer-combo-king/1149156

5li ve 3lü okta cooldown olmayışını bilmeyenler için açıklıyım karus archerlarda, humanlarda olduğu gibi Arrow shower skillinde bir cooldown yoktur.

İyi seyirler

guzel video :D NeverSky :)

quote:

Şu sebepten hemen açıklıyım, eskiden kxp un seri cs deilde 5 li ok la yapıldığı zamanlar bütün serverlarda ardream da humanlar orc base in yanındaki tepeye cıkıp öle bi kxp yapıyorlardı ki k2 bunu çözmek için cd getirmek zorunda kaldı çünkü ardream a girilmiyordu kelimenin tam anlamıyla ha orc lar kullanmıyor muydu tabii ki en az humanlar kadar kullanıyorlardı fakat map avantajı olarak humanlar avantajlıydı respawn olanı da tekrar anında kesebiliyorlardı kendi orc baselerinde.. İşte bu yüzdendir ki aciz k2 böle bi uygulama yaptı uzun zaman önce ve hala öle devam etmekte

ben k2 ye ticket attım bir arkla birlikte. yazdım humanlara cd var karuslarda yok. ya humanların cd sini kaldırın(o zamanlar humandım :) ) ya da karuslarda da cd olsun diye yazdım. manda k2nin bana attıgı cvpta" biz karuslarda cd olmadıgını bilmiyorduk,bunu en kısa zamanda çözecez, ilginiz icin tskkler"kac ay oldu taktıkları yok, zaten ne zaman taktılarsa bizi...

• helal olsun cok guzel video o combo yu yapmak zordur herhalde zamanında yapmazsan failed falan
  • hala itemleri bekliyorum
  • İtemler öyle çok çok iyi değil ama idare ediyorum.

Şarkının adı da Gangstarr - Capture

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OraLeTH -- 7 Nisan 2010; 1:49:02 >
  • Güzel combo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZynLSzn

quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

quote:

5li ve 3lü okta cooldown olmayışını bilmeyenler için açıklıyım karus archerlarda, humanlarda olduğu gibi Arrow shower skillinde bir cooldown yoktur.

aynı skill, aynı base id, nasıl karusta cd yok humanda var oluyo ki?

Şu sebepten hemen açıklıyım, eskiden kxp un seri cs deilde 5 li ok la yapıldığı zamanlar bütün serverlarda ardream da humanlar orc base in yanındaki tepeye cıkıp öle bi kxp yapıyorlardı ki k2 bunu çözmek için cd getirmek zorunda kaldı çünkü ardream a girilmiyordu kelimenin tam anlamıyla ha orc lar kullanmıyor muydu tabii ki en az humanlar kadar kullanıyorlardı fakat map avantajı olarak humanlar avantajlıydı respawn olanı da tekrar anında kesebiliyorlardı kendi orc baselerinde.. İşte bu yüzdendir ki aciz k2 böle bi uygulama yaptı uzun zaman önce ve hala öle devam etmekte

2 tarafada koysaymış bari

Not: Gerçekten güzel video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskopatzencefil -- 18 Eylül 2009; 13:51:00 >

• quote:

İtemler öyle çok çok iyi değil ama idare ediyorum.

+8 chitinlerim +6 dd , +7ee , wp+1 , dual legi band , dual howling rooster , judi beltim var işte.

nasıl iyi değil ya. bence çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoXI

quote:

İtemler öyle çok çok iyi değil ama idare ediyorum.

+8 chitinlerim +6 dd , +7ee , wp+1 , dual legi band , dual howling rooster , judi beltim var işte.

nasıl iyi değil ya. bence çok iyi.

Edana için bence az ve az itemle iyi şeyler çıkarmış. Archer combo hiç denemedim bi ara deneyeyim

• Bana seri skill gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bana seri skill gibi geldi

Archer combo oluyor.Herhangi bir illegallik yok.
  • Çok emin konuştun sendemi böyle oynuyorsun yada arkadaşın yanındamıydın video çekilirken ?

Seri skille benzettim ben bilemicem.Eğer temizse hakkını vermem gerekir güzeL oynuyor ..
  • Güzel playerlik devamını dilerim
  • quote:

Çok emin konuştun sendemi böyle oynuyorsun yada arkadaşın yanındamıydın video çekilirken ?

Seri skille benzettim ben bilemicem.Eğer temizse hakkını vermem gerekir güzeL oynuyor ..

Evet eminim sana bunu açıklamak biraz güç olacak ama arkadaş temiz. Yanında falan değildim video çekilirken daha önce hiç archer combo denemedim. Archer oynamam. Fakat nasıl yapılacağını yüzeysel bir biçimde biliyorum. Videoyu izlediysen umarım sende anladın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Evet eminim sana bunu açıklamak biraz güç olacak ama arkadaş temiz. Yanında falan değildim video çekilirken daha önce hiç archer combo denemedim. Archer oynamam. Fakat nasıl yapılacağını yüzeysel bir biçimde biliyorum. Videoyu izlediysen umarım sende anladın.

quote:

Çok emin konuştun sendemi böyle oynuyorsun yada arkadaşın yanındamıydın video çekilirken ?

İzledim ve yorumumu yaptım zaten.Bu konuda hiç deneyimin yoksa teorik bilginle bu kadar emin konusamazsın.

Farkettin mi bilmiyorum ama Ben ''gibi geldi'' ''benzettim'' yorumlarını yaptım.- Seri skill kullanıyorsun - gibi kesin konusmadım.Sende boyle yap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

İzledim ve yorumumu yaptım zaten.Bu konuda hiç deneyimin yoksa teorik bilginle bu kadar emin konusamazsın.

Farkettin mi bilmiyorum ama Ben ''gibi geldi'' ''benzettim'' yorumlarını yaptım.- Seri skill kullanıyorsun - gibi kesin konusmadım.Sende boyle yap

Arkadaşım bunun yapıldığını daha önce gördüm ve illegal değil. Ama şahsen denemedim ve konuyu açan arkadaş yaparken görmedim zaten gereksiz. Konunun içine limon sıkmanın ve arkadaşın konusunu dağıtmanın alemi yok.
    Bu videoyu zor buldum senin için bu videoyu bi arkadaş daha önce koymuştu archer combonun olduğunu burdan biliyorum :http://www.youtube.com/watch?v=uAh8O0ACJLo&feature=related

• quote:

Evet arkadaşlar hazırlamış olduğum bu pk videosunu 5 gün önce başka bir forumda da paylaştım ve çok olumlu tepkiler aldım.Burda pek takılan kalmamış ama DH ile paylaşmak istedim.

Bilmiyorum Edanada oynayan ve beni tanıyan birileri var mı DH Ko bölümünden ama tanıyan bilir Okçu olduğum için sık sık hakkımda ortaya atılan iddialar vardı, onlara cevap niteliğinde bir video oldu

2 farklı link var.Youtube linki daha kalitelidir onu tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=2cvHdf6T4bs

http://www.izlesene.com/video/oyun-oraleth-edana-base-archer-combo-king/1149156

İyi seyirler

Bende çok fazla itemli olmasada bir okçu kullandım logos ardream da eskiden 5'li ve 3'lü yü senin gibi bende kullandım.İtemlerin farkından belki damaglerim seninkinden düşük olabilir ama gerçekden 3 e tek ws lere kadar güzel kesiyor ve dayanıyordum.Güzel char güzel video ellerine sağlık devamının gelmesi dileğiyle hayırlı günler

Bu arada kullandığım char şöleydi:

+7 enion bow
    +7 rogue dd
    +8 fp set
    görev takıları

• İzlerken baya bi eğlendim..Çok iyi bir video tebrik ederim.
  • tebrikler. zevk veren bir playerlik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.